Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
:)
30.novembris 2012, 23:31 | links

Tad visas vēlmes uz PM rītbbūšu skaidrā izlasīšu pašlaik čau rasma
30.novembris 2012, 23:13 | links

Pag, pag Bums! Tur tak sarakstā arī bija diriģējamais instruments uc lietas + iepriekš taisiji spolei apkopi un pucēji nazi.
30.novembris 2012, 23:10 | links

Šodien pēc 1,5 litru nokaušanas mēs ar bračku tikām skaidrībā kapēc mūsējie hoķī neiet Maksi kaut Tev ir vārda diena vajag Tavu palīdzību jaunu slidu nažu izveidošanā Pirmdien būšu pie Tevis Jelgavā Jānosaka slidas asmenim cietība un vēl šis tas
30.novembris 2012, 23:09 | links

Viss ir kārtībā savu procentu paņēmu ;DD
30.novembris 2012, 23:04 | links

Paldies, Bums! Kā reiz būs laikā! Tikai šoperīti otrdien iesūtīšu, jo neko vairs nepaspēšu viņam nodot. Atsūti lūdzu čto un počom PM
30.novembris 2012, 20:43 | links

Raih Twinam maķenīt reduktors jānošpannē un tad jau būs labijnieks-laši savu izdarīja -0.2 mm izluftēja varbūt pat korpusu Būs dzīvotāja
30.novembris 2012, 17:31 | links

Janka-A arī gatavas Pirmdien būs Bruņiniekos
30.novembris 2012, 17:12 | links

Leopold Tavi loriņi gatavi pirmdien no rīta šoperītis var iebraukt pakaļ
30.novembris 2012, 17:10 | links

Es pat teiktu, ka nākotne ir ne aiz konkrētām bļitkām, bet jaunām to vadīšanas tehnikām. Jo klasiskos spēles variantus ašukainie jau paaudžu paaudzēs vēro - īsie, garie rāvieni, sbrosi - vai ir vēl kas banālāks!? :))) Planēšana jau šķiet, ka būs sevi izsmēlusi vairāk kā vecā labā nagliņa. Sipuļka vēl jau padzīvos, "īsais dročs" ar, jo šim ir pluss, ka copes dziļums vairs tik lielu ietekmi neatstāj uz spēli. Ir vīri, kas bļitku vada kardināli atšķirīgi un viņu lomi bieži vien arī ir labāki, bet nu ar to šie neplātās. Vot i galvenā dilēma - dalīties ar citiem un būt/atrasties mūžīgos meklējumos vai visu turēt pie sevs un paņemt sev līdz :DDDD...
29.novembris 2012, 23:34 | links

Jā man Salmo 2 arī noģība ..:DD vienāds ņuhs mums :DD
29.novembris 2012, 23:05 | links

bums
Man no saraksta ārā jau 2 gadus ir Salmo-2, lai gan ilggadējs viens no favorītiem kādreiz. Spēle pamatu pamatos ļoti laba un gan jau ar laiku būs atpakaļ ierindā :)...
29.novembris 2012, 22:31 | links

eduks tāpēc es ar tādu skepsi vēroju to čupu čupās sakrāmēto produkciju
Man uz pastu nāk visādas vēstules par visādām bļitkām no dažādiem autoriem Stāsts ir viens
Redz kādreiz baigi labi ņēma Tagad laikam haltūrē vairs tās bļitkas tā neņem :DD
Tur maisters nav pie vainas vienkārši kādu no modeļiem asari jau ignorē....
Tāpēc vienu no Peipusa top bļitkām es plašai publikai NETAISU
29.novembris 2012, 22:26 | links

bums
Jā, ar to zivju/ūdens kolektīvo atmiņu nez kāpēc tā ir, tas nu tiesa gan. Te tāpat kā ar modi, pēc kaut cik gadiem atkal var mēģināt veco, jau laiciņu piemirsto :)...
29.novembris 2012, 22:15 | links

Too Eduks
Redz es savas koronnās bļitkas neafišēju šo palaidu tautās ,jo Masveida produkciju tā pat kā vizuļus zivis atkož un ņemt vairs tik aktīvi negrib Piemēram balansieriem kad vēl no rokas būvējām cope bija fantastiska Tagad tāda pati kā ar jebkuru bļatku :DD Tāpēc es makšķerēju tikai ar savām bļitkām un vienu Salmo Nr3 bet to ari sev būvēju no sudraba.Ja man to kasti kāds redzētu ....:DDDD Vienīgais aiz skopuma neesamības visu labiem čomiem atdāvinu un pats atkal gudroju un špikoju kaut ko jaunu neredzētu ...
29.novembris 2012, 21:54 | links

Bums
Tieši tā. To es sapratu savā pašā pirmajā copes reizē ar bļitku, vēl bērnībā. Tēvs ar onku mani apsēdināja kaut kādā vietā, neko nerādīja kā jāķer un aiztesās uz perspektīvākām vietām. Tā kā biju līdz tam ķēris tikai uz mormišku, tad mēģināju tāpat ar bļitku - ļoti lēni cilājot uz augšu-leju, līdzīgi, kā uz raudām. Tajā dienā dabūju tā 7 smukus asarus, kamēr tēvs ar onku pa 17, bet stipri stipri mazākiem. Tad kad sāka mācīt pareizi raustīt, tad uz laiku iestājās nopietnas problēmas, līdz apvienoju dažādus spēles stilus sev parocīgākajā... Tāpat kā ķerot uz mormišku, arī uz bļitku ir labi vien jāiespringst. :)
29.novembris 2012, 21:34 | links

P.S. Kad būsi centrā? Man savam mīļajam Shimano Dubultspēkam vajadzētu apkopi uztaisīt,citādi dzirdu,ka "нотка в моторе не та"!
29.novembris 2012, 21:22 | links

Stiep to gredzentiņu pie manis - "novilksim" formu ar visu parakstiņu!:) Vērtīgs eksemplārs-es jau zinu vienu savu paziņu,kurš būtu laimīgs ar tādu apgredzenoties:)
29.novembris 2012, 21:19 | links

Spēle vai arī tās ,,nebūšana,, ir noteicošā Engurē savācu ļoti smukus asarus un daudz -neko nedarot vienkārši turēju bļitku 2-3 cm virs grunts un nedaudz nedaudz lēnām lēnām kustinot Asari sēdās virsū bez pauzēm :DD
29.novembris 2012, 21:06 | links

Bumsi
Sūdīgs raustītājs i ar labu bleķi nehā grandioza nenoķers, lai gan izredzes ar labu bļitku, protams, ir lielākas. :))
Vot, piemēram, sākotnēji modē bija nagliņas tipa bļitkas, kas prata ķēra un labi ķēra. Tad parādījās planieri - vēl tagad ņirga rauj, kāda reakcija bija manam onkam, kad viņš to spēli redzēja - protams, ka bija komentāri, ka nepareiza spēle :D. Tagad "sipj" aizgāja modē un nekas cits nekotējas ;)), vēl visi svētīgi tic, ka visforšāk ir, kad planieris sākotnējā stāvoklī atgriežas gurnus grozot, utt.
Tāpat krieviem tagad aktuāli ir spēle, kas tautās tiek saukta par "korotkij droč" :D, tā skaitās īstākā pa pasīvajam asarim , un tā tālāk un joprojām :DDD.
Es uzskatu, ka katram mums ir savs spēles "rokraksts" - dažam labs jau sākotnēji, dažam jāpamokās laiciņu, lai tādu dabūt. Vēlreiz atkārtošos, ka nav tādu bļitku, kas ķer zivis jebkuram makšķerniekam jebkādi raustot... :)))
29.novembris 2012, 21:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager