Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Nē, salidzinot pēdējos divus... Izvēlētos to pēdējo, no kura "acis nevarēji atraut"...
Par tiem spaliem Grusa kungam jāpiekrīt. Tāda fobija ragam piemīt...
1.oktobris 2012, 22:17 | links

man arī riktīgie dīrmaņi pasūta salikto no bērza tāss Čakars ir ne pa jokam kamēr visu samauc
1.oktobris 2012, 22:14 | links

šis ?
1.oktobris 2012, 22:13 | links

Ja runā par spaliem tad,varu izteikt arī savu viedokli. No raga jau forši izskatās, bet es vairs tādu negribētu.it sevišķi "mizojamam" nazim, kad rokas taukainas spals paliek slidens un tad grūti strādāt! Nu bet tās tik manas domas.
1.oktobris 2012, 22:13 | links

Jā, jā!!! Dast ist Fantastiš...
:o))
Būšu pagodināts ar tādu pie sāniem pastaigāties mijkrēslī pa parkiem...
1.oktobris 2012, 22:12 | links

Nesaprotu-vai tad pasaulē labākais nazis nav TRAMONTINA?
1.oktobris 2012, 22:10 | links

Manīm jau labpatīkas tas mazais resnais... (Sievai arī)
Derēs arī kāda meža gaļas kumāsa nogriešanai...
1.oktobris 2012, 22:10 | links

Te tas asmenis ir visā cmukumā ...:)))))
1.oktobris 2012, 22:08 | links

Tā ka iznāca nohapīt brieža kustoņa ragus cmukus lielus un resnus āfrikas dzelzs koka vietā varētu mēģināt likt ragu Bet to salīdzināšu un izdomāšu
1.oktobris 2012, 22:03 | links

ja pirmie atnāks garie tas taisīšu šāda fasona spalu ar savu poti :))
1.oktobris 2012, 22:01 | links

šis asmenis Bildē nevar saprast visu viņa skaistumu un fasonu Kad viņu turēju rokās acis nevarēju atraut :DD
1.oktobris 2012, 21:59 | links

Es kā Tevi ievēroju tā atplauku :DD Garie asmeņi būs kuru katru brīdi Vienu šodien redzēju nu nāvīgi fains Vismaz prieks ka sagaidīji šiku daiktu Tūlī pamēģināšu sameklēt tā asmeņa bildi.Viss pašlaik atkarīgs no piegādātāja No manas puses aizķeršanās nebūs visu sabūvēšu vienas dienas laikā Pat maksts jau ir pastellēta :)))
1.oktobris 2012, 21:49 | links

Jā sprīdīt...tādi tad ir tie īstie latvieši,kuri otrā pasaules malā sēž pie kompja un jūtas baigie vīri...iejutušies tozemju ādā un jūtas pārāki par ,,urlām",bet kad satiekas aci pret aci,tad urla iedos bietē,jo bāleliņš pēkšņi paliek bezpalīdzīgs,melns un maziņš.Tur jau tā lieta,ka tie urlas ir pārāki ļoti daudzās lietās par tādiem 100% sprīdīšveidīgiem latviešiem!:)
1.oktobris 2012, 21:46 | links

Labsvakars, augsti godātais!
Ar pirkstu man sviests uz nolauztā rupmaizes kancīša neziežas...
Ko iesākt?
1.oktobris 2012, 21:43 | links

Dzelzi es līdz piektdienai nekur netieku darbi ..darbi netieku galā ..visu steidzamo izdarīšu un piektdien vakarā metu prom uz Usmu Pa ceļam ieskriešu pie Tevis Vispirms uzzvanīšu/
1.oktobris 2012, 21:38 | links

Dzelzis viss jau notiek tikai klusē partizāņi :DD
Privāti raksta ,bet tas ir privāti Tas plašai publikai ir nepieejami :DDD
1.oktobris 2012, 21:34 | links

Ja Tu sprīdīt ar lielo lāpstu nevazātos pa pasauli laimi meklēdam ,bet rukātu ,kā to daru es Tad Latvijai jau sen būtu nostājusies uz kājām .Es esmu pret jebkuriem migrantiem gan austrumu gan rietumu virzienā . Patika viena kaza nostrādāja pusgadu pie skota un nu jau latviski ar akcentu Herņa pilnīga :DDDDDDDDD
1.oktobris 2012, 21:32 | links

Urla, urla :-)))))
1.oktobris 2012, 21:30 | links

Bums, a kādas atsauksmes dzirdamas par ņepisļaiku no Burtnieka puses?
1.oktobris 2012, 21:27 | links

sprīzdīt ...,es jau pēc pirmajiem taviem postiem sapratu ,ka esi pedālis ,ibio...
1.oktobris 2012, 21:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager