Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bums.Neķer kreņķi,tie rējēji jau neizaugušu kartupeli atstāj uz nākošo gadu.Lai viņiem veicas.DDD
5.septembris 2012, 23:05 | links

Brauningam nojucis šis mezgls Uzreiz pasaku nekam nederīga metāla pielietošana šim mezglam

Bums , es tikai vakar pievakarē to spoli nodevu Agrim ! Cerams nebūs jāmaksā par visu lidmašīnu kuru Tu sazāģēji lai labotu manu spoli D.D.D.
5.septembris 2012, 22:58 | links

Man šādi piedzīvojumi ik pa laidienam Usmā -tikai nerakstu -piekasīsies un nories :DD Katru nedēļu iznāk kaut,ko pārbaudīt un jaunu nomēģināt Pašlaik ir izlolota viena lietiņa ;)) kuru nemaz par bļitku nevar saukt :DDDDDDDDDD
5.septembris 2012, 22:53 | links

.Drusciņ pagaidiet pie viena būs jaunumi un tieši no franci Esmu jau nomēģinājis -strādā 100% pat labāk nekā pagājušās sezonas
5.septembris 2012, 22:49 | links

Bums! daargais-neblefo.To ģīmi jums vajadzētu redzēt ,kad daudz pieredzējušais Buma francis pazuda Ineša dzīlēs..To nevar aprakstīt, to var tikai uzgleznot...
P.S Mēs jau piesakāmies rindā uz franci.
5.septembris 2012, 22:42 | links

fūūū,uzreiz vieglāk palika,droši vien piektdien ieskriešu
5.septembris 2012, 22:30 | links

Daargais , ir man tās lodes , ir .
5.septembris 2012, 22:19 | links

Faktiski ievedīšu visus 2 jūras 1 karpu un vienu Tele match Tie visi ir jauni Vienkārši ņemoties pa bodēm ar visādiem remontiem šad tad kaut ko ieķeru par labām cenām ,kad sakrājies ir vairāk nekā priekš dzīves vajg -laižu tautās Šad tad trāpās arī spoles par labām cenām -garantijas ar nelieliem defektiem kurus protams novēršu Tā ka sekojiet infai viss ātri aizceļo tālāk :DD
5.septembris 2012, 21:41 | links

OK!
5.septembris 2012, 21:35 | links

Sarunāts rīt ievedīšu Tiešām kāti simpātiski
Vēl ir viens 4,2 m un viens 4,5 m abiem tests 100-150 gr
5.septembris 2012, 21:30 | links

Sveiks Bumsi!Sazvanījos ar Gintu...viņš ar mieru būt par starpnieku kātu andelei!Es ņemtu vienu 4,2m un 4,5m!
5.septembris 2012, 21:26 | links

Lielās sekuhas es šoziemai nedaudz pārbūvēšu Pašlaik esmu atradis to spēli ,,čto doktor propisal":DDD Tā vienkārši saucas ,,sipj''
5.septembris 2012, 21:15 | links

Racēji pa vasaru akan ir vienu čupu ar lodēm savākuši/franču/ Pašlaik jau klapēju Lai ziemā visiem pietiktu :)))
5.septembris 2012, 21:08 | links

čau Bumsi !
vētdien ar čomu bijām aizšāvuši asaros uz vienu Vidzemes ezeru. viss bija supermuki ,izmēģinājām visādus cope veidus,līdz nonācu līdz Tavai franču lodei ar ko ziemā Peipī izvilku peronīgo rekordu.viss atkal bija kā labākajās holivudas filmās . laikam sāku nemanot izvirzīties vadībā (kvantumā ). saule mirdzēja,aluss dzirkstīja,asri ķērā kā traki ,laime pilnībā,sāka iezagties sajūta ,ka esmu asaru pavēlnieks,līdz nāca zibens pār saulainajām debesīm ,kas vairāk izpaudās vainu zaļsvārces vainu zandera formā ! tas nabaga kustonis vienkārši peldēja garām un laikam aiz gara laika paķēra pa ceļam čupačupsu - lasīt (mana fraču lode-REKORDISTE j........ķ !!!!!! )
atvainojos,nervi,nervi !!!
protams ar to jau cope nebeidzās,bet žults ik pa laikam uznāca augšā,kas nekavējoties ar dzirkstošo aļeņu tika atkal noskalota atpakaļ .
tātad , ko es ar to gribēju teikt,āāāāā kopā bija ap 100 gb . :)))) nu saroās,sarosās zaļie !!! DDD
labs i ,varat atslābt ,tie ap vakaru visi tika uzgrillēti un notiesāti,jo esam tādas kārtīgas letiņu ģimenes.
nu gan aizrunājos !!! gribēju pajautāt ,vai tā lode ir atkal pieejama,bet gribēto ar ķēdīti !
Paldies meitaram un visiem pacietīgajiem kas izlasīja līdz galam ! :))
Ne asakas ,jāuzēd atkal asarēns DDDD
5.septembris 2012, 21:04 | links

6 viens pipsis nolauzts tātad 3 skruves
5.septembris 2012, 20:59 | links

Man liekas ka tikai ar divām bija pieķerts, bet cik viņu tur vispār, nepiefiksēju.
5.septembris 2012, 20:48 | links

Cik Tev trūka ?
5.septembris 2012, 20:43 | links

Ja brauc brīvdienās uz Usmu, lūdzu iemet līdzi tās motora skrūvītes!
5.septembris 2012, 20:38 | links

JurisAbols Usmas dziļumu un vietu kartes aizgāja uz PM
5.septembris 2012, 20:31 | links

Usi vēsiem vakariem varu piedāvāt USA armijas segu 1953 gada ražojumu Jaunu 100% vilna bez nekādas sintetikas ;DDD
5.septembris 2012, 20:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager