Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Miljonas tas lietus ne spolei ne tās gultņiem skādi nenodarīs Parasti sūdus sataisa jūras ūdens
31.jūlijs 2012, 13:37 | links

janis83 Spole gatava
31.jūlijs 2012, 13:36 | links

@Bums Tencinu! Ar Babīti, vobleriem, džerkiem un gumijām man it kā viss skaidrs. Jerebušs pat pats varu kādu padomu iedot :)

5+ metri līdz šim ir bijuši ārpus manas pieredzes. Lūk, i' radās doma, ka ar dāvinātu 23g šūpiņu tur kaut ko varētu darīt :)
31.jūlijs 2012, 13:14 | links

Aloha, Bums.

Tika aizskarta spoles apkopes tēma. Nopirku Okuma Octana ot-30, priekšējā bremze. Neapdomīgi atstutēju ar visu kātu pie koka, pēc copes, un spole pārcieta lietu, sutku no vietas. Viss itkā strādā, bet vai nevajag izjaukt un patīrīt, lai kaut kas nesāk rūsēt? Vai var maukt tā pat? Itkā spolei visam vajadzētu būt saeļļotam, jo tik 2 nedēļas veca.
31.jūlijs 2012, 13:03 | links

Jah Laikam nebiji ieskatījies Visus vadu vispirms noliekot uz grunts -pēc tam ar pauzēm-līdzīgi kā džigojot.Ja runājam par šo bula laiku tad līdakas /runa par Usmu/ jau ir 6-9 metros .Tā nav panaceja -jāvadās no ūdens tilpnes -protams ,ka Babītē nekāda likšanas uz grunti nesanāks ;DD
31.jūlijs 2012, 12:18 | links

Par Poppera rakstīto...Lasot russaku forumus nejūt skaudību,bet patiesu prieku par otra veiksmi,viņi laikam pieņem lietas,tādas kādas tās ir!Bet par zivju izvēlību...Fāterlandē esot man vietējie stāstīja par to,ka vēl nesen zivītes ķērušās uz parastām ēsmām,bet tagad it kā viss sadirsts ar modernajām podkormkām un čuš,katreiz vajag ko citu!Vai tik atkal visā neesam paši vien cilvēciņi vainīgi ar savu pārattīstību...!
31.jūlijs 2012, 12:04 | links

Nu re, dzēš pat neitrālu novērotāju no malas.
Skumji...
:o((
31.jūlijs 2012, 12:02 | links

Nekrietnelim pareizi novērojumi. Nupat Engurē uzvarēju Mazsaliņas un Mērsraga kausa 1. posmā.
Daži latvieši bija atkal vīlušies-Kāpēc atkal pirmais? Meklēja noķerto līdaku žaunu vākos atbildi un vēl nez kur debesīs un rokas turēja kabatās- dūrēs...:)
Piegāju pie pazīstamiem krievu tautības copmaņiem, tie momentā apsveica, ielēja, uzcienāja un prata priecāties par skaisto lomu.
Pēdējā copes lietu žurnālā A. Mieža raksts ļoti labi atspoguļo dažu bāleliņu dir..ju dabu. It kā sacensībās uzrādītās zivis piesietas, vai tīklos turētas. Meklē dažādus ieganstus, bet negrib atzīt, ka vienkārši dabūjis pa kāju no lauku copmaņiem! :))
31.jūlijs 2012, 10:42 | links

kā pareizi ar tiem šūpiņiem rīkoties?
Sapērc,un liec skapī!Tad gaidi-kad esošā "opozīcija" pie teikšanas(varas) tiks!!DD
31.jūlijs 2012, 10:29 | links

Priecīgi paziņoju, ka uz sudrabkrāsas mailes noķēru otro līdaku. Divu sezonu laikā :) Abas pieskaitu pie cūcenēm. Tāpēc, pirms te visi ar visiem atkal ir sakāvušies, gribu apvaicāties, vai būs kaut kad pa burzmu pieminētais mācību video kā pareizi ar tiem šūpiņiem rīkoties? :))) Nu, vai vismaz rakstiska pamācība... :)
31.jūlijs 2012, 10:23 | links

Bums, Leps-gruzīns??! Šamie tak neapgraizās...:)))
31.jūlijs 2012, 09:25 | links

Ieved Bruņinieku 43 Aprakstu un jaukšanas secību un ko darīt iedošu Tev līdz
31.jūlijs 2012, 09:22 | links

Kā Tev var aizgādāt?
31.jūlijs 2012, 08:54 | links

Oi, sorry (uz kastītes nepareizs uzraksts) FSX
31.jūlijs 2012, 08:54 | links

M-jā 50 ls spole Laikam tomēr atgādā man Lociņa gultni neatradīsi Vari mēģināt /uzmanīgi/izārdīt /pašu rullīti un ieeļļot Bet labāk atgādā viņu man /aizmugurējā bermze/ jaukšāna būs nedaudz sarežģītāka
31.jūlijs 2012, 08:51 | links

Khm...
31.jūlijs 2012, 08:49 | links

Labi šorītam pietiks -darbi sauc :DD Vakarā uz Lepsu -jāpaklausās ko gruzīns spēs?.....
31.jūlijs 2012, 08:45 | links

Oliympic RSX 3000. Skaļa palikusi un auklas rullītis negrib griezties!
31.jūlijs 2012, 08:45 | links

Josifs Tad es Tev paskaidrošu ,kā pašam veikt apkopi Neizķidājot spoli Tad kad notiks kaut kas nopietns vari mani droši meklēt rokā Tātad sāksim ar spoles marku un modeli ?
31.jūlijs 2012, 08:41 | links

micuks Zivis ģenētiski vienkārši paliek gudrākas
un ar bomeli un lazdu šoreiz nesanāks -nav tie laiki Atceraties kāda ažiotāža bija ar gumijām Līdakas nāca padsmitiem -tagd ....jāmāna tā pat kā ar citiem mānekļiem Džerki -sākums fantastisks -tagad stipri piezemētāks Tās zivtiņas arī mūs ķer/ar savu gudrību/
31.jūlijs 2012, 08:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager