Es jau biju intresējie no puikas draudzenes /strādā rotaļlietu veikalā/uz pāris stundām paņem tādu pašu Samērīt visus parametrus un tad jau varētu lobīties/nav el shēmas/ Bet diemžēl tāda nav
melnais mēs jau arī esam sametušies Pagaidām 10:1 vēl paliek ka nesataisīs -vispār nepieteiksies
1.Negribēs savu ģīmi rādīt
2.Un ja nesalabo -ko tad nu ??
jankar Kloķenin jau atdevu slīpēt Gan sarunāsim .Kas var būt labāks ,ja kompāniju vari pacienāt ar paša ķertu un gatavotu zaceni Ko ? Pat mans čoms Vairis30 /kurš zivis pārtikā nelieto/kūpina un kaltē Lai būtu ar ko pacienāt un papricēt kolēģus un draugus :DDD Zinot Ikauņa ķeršanas māku un lomus -varu droši viņu pieskaitīt pie zivēdājiem- ņehren rožu korčitj -varbūt atgādināt :DDD
Viss, es taisu jaunu topiku...tas būs kā opozīcija šim. Buma sadaļā ir ārkārtīgi daudz labu un interesantu lietu, bet vairāk vai mazāk vis ir orientēts uz gaļu. Tik izdomāšu skanīgu tēmas nosaukumu, un visi godavīri diskutējam tur!:)
Tā diezgan neforši...atliek mazliet nostāties opozīcijā, kad visi uzreiz zzzz. Es saku to kā man liekas, zinu, ka esmu pamatīgā opozīcijā, bet ticu, ka nomainīsies tā lielākā daļa padomju gaļaskombināta paaudzes (protams ne visi), un būs mums zzzzzzzzzzz upmalas, foršas zivtiņas un visi laimīgi.