Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Nu, jums te burziņš ar diamondlīdzīgiem tā nekas! Nesen izlasīju tādu frāzi:" Noķēru smuku foreli, bet sakodu zobus, noriju siekalas un atlaidu, bet TĀ gribējās pagaršot foreļmaizītes! Nu, varbūt nākošgad uzdrīkstēšos... "
Puisis jauns (anonīmu diamondlīdzīgo iespaidā) palika pat žēl... Gribēju jau prasīt adresi, lai nosūtītu ēšanai sagatavotu foreli :)
30.jūlijs 2012, 19:11 | links

šamā bija tā nokūpējusī mocīša vadība

Antīkie :)) bet labi

Maģiskais uzraksts kad ABU bija Japāņu ražojums

catana gatava

Mazkaln ko darīt ? stellēt ceturto gultni ? :DD
30.jūlijs 2012, 18:21 | links

Tas priecē ,bet ir viens bet ar to spolīti 3 gultņu catana Vai 4 gultni stellērt iekšā ?? Ja jā tad 6 dienas ir jāgaida gultnis Ja nē tad rītdien būs pie Ginta
30.jūlijs 2012, 18:10 | links

Ak jā, uz tavu ņezacepļaiku, aizvakar Juglas ezerā, personīgais līdakas rekords - 6,5 kg. :D
30.jūlijs 2012, 11:39 | links

Ok! Par spoli skaidrs. Tad jau visdrīzāk parīt pie Ginta ieskries mans kolēģis.
30.jūlijs 2012, 11:38 | links

Tinka Tavs motors gatavs būs Bruņiniekos Rotoru iznāca nobalansēt -vibrācijas nav
Otrs motors ,kurš pieder cilvēkam kura tel nr beidzās ar 111 arī gatavs Būs pie Ginta Slēdži no Amīšiem neatnāca -apnika gaidīt- reanimēju tavējo
Nomainīti
1.sukas
2.sakusušais suku korpuss
3.atremontēts slēdzis
4. gultnis
5.blīvslēgs
6.izlīdzināti rotora šinas
Pagaidām viss Mazkaln spoli tikai paņemšu šodien -rīt būs gatava
30.jūlijs 2012, 11:18 | links

Gint, lūdzu ar to botāniķi diamondu tik vardarbīgi neizrīkojies, baidos, ka neizturēs un atstieps kājas. Varbūt labāk tomēr salauzt bērza žagarus un to zzzzzzzzzzz kārtīgi nopērt, lai prot respektu pret onkām. Ja vecāki nav iemācījuši būs tev Gint kļūda jāizlabo. Pats vien pieteicies.
30.jūlijs 2012, 07:24 | links

Viss pirms pajautā Bumam vai viņš to darīs , jā darīs , ved tik šurp .
30.jūlijs 2012, 00:06 | links

Nu tā Gint, man Tev rīt jānodod, lai Bums salabo nunčaku, virtuves nažu komplekts pārtrīšanai, kā arī španeri lai pārkausē un uztaisa smagāku:D :D :D
29.jūlijs 2012, 23:42 | links

Speciāli priekš diamond :
Atbraukt pie manis ir ļoti vienkārši , braucot pa Ulmaņa gatvi no Salu tilta Jūrmalas virzienā , nekur nenogriežoties , veikala Spices rajonā , tur kur agrāk bija Honda centrs , nesen tur atvēra Woksvāgena centru , pie ceļa labajā pusē stāv reklāma , liela wolksvāgena zīme , 100 metrus pirms viņas ir sēta pilna ar kapakmeņiem , vārti vienmēr vaļā , griez iekšā un būsi klāt , pirms braukšanas vēlams piezvanīt es ne vienmēr esmu uz vietas , ka nesanāk tā , ka atbrauc , bet manis nav . Mans tel . 29111932 .

Tikko no copes , visu ko noķēru , pilnīgi visu paturēju , atlaidu tikai vienu breksēnu ap 200 g un vienu vīķi , kura palika pāri no tā , ko liku uz dzīvo .

Nu tu puisīti sevi nodevi , tas pats Gagarins vien tu esi , drīz braukšu uz tavu pusi tīklus likt , jā satikšu - iedošu tev pa pieri , tā no sirds un dvēseles .
29.jūlijs 2012, 23:23 | links

Diamond es ar tevi diskusijās neielaidīšos ....
29.jūlijs 2012, 22:22 | links

Ne ar kūpiņiem, bet ar šprotēm ala breksis un rauda ,Iedomājieties saķert raudas -daudz .
1.jānotīra
2.jāizķidā
3.jāapkūpina /ar čiekuru/
4 jāliek bumdžās
5.jāpasterizē
Bet darbs ir tā vērts -vienīgais to daru ar Usmas raudu
Brekšus kūpinātus gad šad tad ievedu Milo bodē pacienāt :DD
29.jūlijs 2012, 22:21 | links

Ir bijušas man razdačas, protams, ne tik daudz kā Tev, bet man vēl ir laiks:). Nav jau liela māka ar mikrodžiku izvilkt 50 asarus un 20 līdakas labi zināmā ezerā.
29.jūlijs 2012, 22:18 | links

Mēs te nesen ar Poperi sakrējāmies Papļāpājām -paspriedām Laikam būs vien tie lomi jāliek iekšā :DD Tikai lai ģībonis kādu nepaķer :DDD
29.jūlijs 2012, 22:17 | links

Diamond Man radās iespaids ,ka copes dieviņš kuru sauc par RAZDAČU tev ir gājis secen :DDD
29.jūlijs 2012, 22:15 | links

un ko man darīt,ja man ir tuva RAMSTEIN un METALLICA daiļrade ???!!!
29.jūlijs 2012, 22:13 | links

Tencinu par Jūsu domu gājienu -ķerat, ēdat, šmorējat, laižat vaļā Dariet visu, ko domājat labu esam !!! Kad zinu ,ka nespēšu saglabāt, pagatavot ,sagatavot zivis es tās 100% laižu vaļā
Dzīvoju pēc principa ,ja man vajag pārtiku -nogalināšu ,ja tā nav nepieciešama -došu dzīvību
Visu labu un ne asakas Nākamnedēl no trešdienas sāksies brekšu kari :DDD
29.jūlijs 2012, 22:12 | links

Nē nu katram ir savi uzskati. Ok, šodien man varbūt vajadzēja paklusēt, jo kad redzēju tos zeltaini kūpinātus, tad pilnīgi pašam siekalas saskrēja mutē:D, bet nu tā laiva ar pusotru simtu pieskalpētu asaru man vēl tagad acu priekšā rēgojas. Skolas laikā dikti tuvi man bija Jaunsudrabiņa darbi, vēlāk nāca Ruduļu Jura fantastiskie raksti. Palasiet viņus, tad varbūt labāk sapratīsiet...
29.jūlijs 2012, 22:10 | links

Hotentot: pieej tai lietai kā gribi, botāniķiem vienmēr žabu dušīs nomušītās radībiņas, nesaprotu zzzzzzzzz te vispār tādi siro.......
Visiem ne askas!!!
29.jūlijs 2012, 22:09 | links

...Ceptus asarus ar" sāpēs sašķiebtām sejām" ēst nav labi...:DDD.
29.jūlijs 2012, 22:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager