Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Atkal tur kādi estētiskie zzzzzzzzzzzzz uzdarbojas, protestējot pret plaužu sāpīgajiem ģīmīšiem...

Tīri filozofiski tai lietai pieejot - kā gan rīkoties, lai plaudim/zandartam ģīmis nebūtu sāpēs nelāgi sašķobīts? Laikam ir tikai viens variants - neķert to zivi vispār, jo jebkurš āķa dūriens zivij nevar būt patīkams. Ja pārliecība neļauj zivij šo sāpi darīt, tad, tad aicinu pamest šo forumu kā nemakšķereniekam un pāriet uz evaņģēlistiem, tamborētājiem vai veģetāriešiem.

Tikko ēdu ceptus asarus. Varen gardi bija. Gandrīz vai žēl to zzzzzzzzzzzz, kas sev šo prieku liedz...
29.jūlijs 2012, 21:50 | links

Bums, vai Tu nevarētu visas zivis, kuras noķer, pirms atlaišanas nofotografēt un bildes šajā lapā, par spīti tiem grauzējiem. Varbūt viņi vienreiz aizrīsies ar savu žulti un nāks pie prāta. Kur tādi rodas? Vai nu viņi ir izbēguši no Tvaika ielas. vai arī izvairās no ievietošanas Tvaika ielā...
29.jūlijs 2012, 21:45 | links

Šeit daļāi copmaņu ir jāizveido atsevišķs saits,kurā būtu redzamas zivs bildes kur zivīm ir izšūti svārki,ziemas kostīmi un bantītes uz žaunu vākiem....un būs miers vienreiz..
29.jūlijs 2012, 21:33 | links

SPECIĀLI PRIEKŠ DULBURIEM!!!!!! ŠIS IR MAKŠĶERNIEKU SAITS,ŠEIT IR VISS SAISTĪTS PAR UN AP MAKŠĶERĒŠANU,ZIVS ĶERŠANU UN TĀ TĀLĀK...MAZGADĪGAJIEM UN AR VĀJAJIEM NERVIEM CILVĒKIEM TE NAV KO DARĪT!!! TAKĀ LŪDZU APDOMĀJAT GADALAIKU PIRMS RAKSTAT CILVĒKIEM STULBAS LIETAS! ŠITIE NABAGI MAN ATGĀDINA VEĢETĀRIEŠUS...NEBĀZ SAVU GRIBU CITAM!!!
29.jūlijs 2012, 21:31 | links

Bums- nu jobtvai! Cik tad var likt tās samocītās/nogalinātās,kremētās zivteles:))) Ja nu tu kādam psihi sarausi:)))!!!
Ne asakas!!!
29.jūlijs 2012, 21:22 | links

Bumsi,es Tev ieteiktu likt visu lomu iekšā un būs miers,vienārši saķēru jo māku un pagatavoju jo māku un visi pārējie savādāk domājošie lai vienkārši iet uz dziļo grāvi d..... t. 1 DDDD
man patīk un piedod ,nedaudz skauž ! DDD
ne asakas !!!
29.jūlijs 2012, 21:14 | links

Brusis,par apvainojumiem Bumam sheit jau daudz iztirzaats liidz pat teemas sleegshani,lidz kurai nenonaaca,jo ljoti daudz ieinteresetas personas to negrib,un arii nevajag,jo shii teema ir ljoti unikaala Latvijas razhojumu sfeeeraa,un Bums ir spilgts mazaa biznesa piemers,kads bija Dr.Karlja Ulmanja laikos.
29.jūlijs 2012, 21:07 | links

Gulbis37
Bet viņi taču darbojas tajos pašos MN ietvaros,kur makšķernieki.Saudzīgi izturas pret zivīm un.t.t.
A te kaut kādi idiotiski uzbraucieni Bumam.
29.jūlijs 2012, 20:44 | links

:DDD visu labu liekot tur komentus ,bet laikam no krievu puikām ātri atrausies pa purslām :DDD
29.jūlijs 2012, 20:42 | links

brusis,nu sheit skats tieshaam neesteetisks..
29.jūlijs 2012, 20:38 | links

Tiem,kas te skaisti dilš.Speciāli ieliku bildi no LZM foruma.Laipni lūgtu ar saviem komentāriem šajā forumā.
29.jūlijs 2012, 20:35 | links

29.jūlijs 2012, 20:32 | links

Te daudz ar tādem kas aprej katru fotogrāfiju(nesmuka, ne tas rakurss, ne tajā pozā zivs stāv, kur tik daudz saķēri(laikam ar tīkliem), zivis sāpju pilnu grimasi sejā). No pašiem gan vairāk kā vispārzināmas patiesības nedzird. Tie kas māk zivi noķert reti dalās ar saviem knifiem, ieklausieties āmugalvas ko Bums saka. Nevis apriet. Par ko? Mazvētības kopleksi?
29.jūlijs 2012, 19:19 | links

Pilnīgi pareizi žāvēts breksis ir tāds starpposms citu garšīgu ēdienu pagatavošanai :DD Labs un garšīgs tas ir tikko no kūpinātavas izņemts.Pēc tam -atdziestot-tas jau ir jāpārstrādā citos labos ēdienos Piem. pastete u.t.t Vienmēr cienīšu tos cilvēkus kuri nelaiž mantu postā .Cik reizes esmu redzējis pepiņus iznākam no ezera ar sakaltušām zivīm .Pēc jautājuma kā tīrīsi ? atbilde :izmetīšu kaķiem .Jautājums kāpēc uzreiz nelaidi vaļā ? Rezultātā -stulbs ģimis un nesaprašana :DDD
29.jūlijs 2012, 18:14 | links

Vēl viens gards ēdiens no žāvētām zivīm ir pastēte :) Man ģeds no žāvētiem breksēniem līdz kg taisa, baigi labā štelle uz maizītēm :))
29.jūlijs 2012, 18:06 | links

Brekša tefteļi tomātu mērcē ir sapnis vasaras naktī :DDD Es zivis ne samaitāju ne sapūdēju ,ja nemāk sagatavot tad tiešām labāk tās ir laist vaļā
29.jūlijs 2012, 17:47 | links

Speciāli priekš tevis Labākjais brekšu loms man bija 72 kg :DDD Paņēmu 15 gb no 1,5 līdz 2,5 kg
Tad kad taisu brekšu šprotes cilvēki sāk stāties rindā :DDD Tur izmērs gan ir vajadzīgs mazāks Līdz kilogramam
29.jūlijs 2012, 17:42 | links

Tev diamond laikam tiešam ar smadzenem tā nabadzigi galvā.Ēd vien salatiņus un burkanus,estets atradies.Prasi Gintam kur viņš dzivo,gan jau pats tads 15gadigs perdelis vien esi.Ko tad tu vari izdarit,ņemt un noriet internetā??? :D :D :D
29.jūlijs 2012, 17:33 | links

Kūpināta tā zivtiņa izskatās daudz labāk.... Tikai kur tik daudz? Uz galda bija 5, a kūpinātas jau 10.:) Tas tik tā, varbūt Bums vairākas dienas copēja, es jau nez....Galvenais ka katram sirdsapziņa tīra.
29.jūlijs 2012, 17:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager