Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Piekrītu Raikinam. Sestdienas vakarā man bija ''randiņš'' (tikai nepārprast) ar bumu ezerā. Kā viņš ceļ ārā zanderus - tā ir augstākā klase. Nepilnu stundu paburāju viņa tuvumā un redzēju kādas septiņas zanderu copes. Kā jau pierasts daudz zemmēri, tāpēc jau viņš arī raksta attiecību noķertie un paturētie, bet redzēju kā skaistulis pie pašas laivas noāķējās. Tagad esmu saslimis ar viņa copes variantu - mēģinu būvēt augšā. Nekļūdās tikai tie, kas neko nedara - tas par darbiem. Ne asakas!
23.jūlijs 2012, 21:34 | links

Vēl viens padoms Rīgā ir vismaz 5-6 vietas kur salabot savas spoles Ticat man -es bez viņu remontiem vairāk laika veltītu citām lietām -kuras krājās :DD Pašlaik pat netieku pie jaunu ziemas pričendāļu formu būvēšanas .
23.jūlijs 2012, 21:29 | links

šodien nodotās spoles Bruņiniekos ir gatavas Rīt varat saņemt Ieteikums -klāt liekat defektācijas lapiņu ,jo Agris nevar atcerēties kas un kā .Tāpatās jābūt piebildei vai defekts parādās slodzē -par tādiem defektiem ir pavisam savādāka attieksme.
Man nav nekāda naida pret Sīmani -bet par boriem lamāšos joprojām
23.jūlijs 2012, 21:24 | links

Es 2 reizes Agrim teicu ka to sūda gultu netaisīšu -pļac pierunāja :DDDDD
23.jūlijs 2012, 21:20 | links

Sory par to gultu bet uzreiz brīdināju ka metināšu un tās kājas no jauna netaisīšu Ja par spolēm tad paskaidrošu Salmo spoles nesat pie Sīmaņa jo tur ir kaut kādas rezerves daļas Otrkārt ja kaut ko sačakarēju /savas vainas dēļ /vietā nopērku citu vai analogu spoli Es praktiski laprāt ņemu tikai tās lietas kuras citi netaisa -viss
Too DagnisM kas tā bija par spoli ?
23.jūlijs 2012, 21:17 | links

DagnisM=www.copesnams.lv
Slavē no ķīniešiem nokopēto zivju tīrītāju, un kritizē buma veikumus.
23.jūlijs 2012, 20:53 | links

Bums,laikam tavs zivju tīrāmais pa 4ls nav kadam iepaticies,ka šodien visiem visu esi sačakarējis.Neņem galvā viņus.
23.jūlijs 2012, 20:43 | links

Vajadzēja gūltas kājas nofotogrāfēt un nodot publiskai apskatei.
23.jūlijs 2012, 20:35 | links

Nezunu, kā agrāk arī mani klienti ir neapmierināti ar buma darbu es arī vedu spoles pie sīmaņa. Manu gūltu viņš pilnībā sačakarēja kad es biju spiests izmest ārā.
23.jūlijs 2012, 20:34 | links

Dagnis - Daksnis- Deksters !
klau Dekster,Jūs gadījumā ikdienā nenēsājat tādus pabiezus okulārus ,tas ir tautā saucamie pudeļu dibeni ? :))
23.jūlijs 2012, 20:32 | links

Ineresanti, ja nu tu te nāc ar tādām pretenzijām, Daksni paturpini, ko tad Salmo negribēja un Bums nevarēja sataisīt? Vai tad Bums tev atteica to spoli paskatīties vēlreiz, kā viņš minēja, ir taču darbam garantija?
23.jūlijs 2012, 20:25 | links

sagaidīsi ....
23.jūlijs 2012, 20:14 | links

DagnisM
Neesi mīslis, savu foto studijā, lai visi zin, kāds Tu ir!
23.jūlijs 2012, 20:12 | links

Tiem kuri baidās no 230V tīkla maiņstrāvas tiem tīrītājiem....!Pastāv tāda drošība atdalošie transformatori,tas ir 230V/230V.Sekundārais tinums nav saistīts tieši ar tīklu.Pa nagiem dabūt var tikai starp vadiem-pret zemi -nē!!
23.jūlijs 2012, 20:11 | links

Dagnism. Pirmkārt, ja tevi neapmierina darba kvalitāte, tev ir iespēja griezties pie Buma un risināt jautājumu. Cik zinu Bums dod savam darbam garantiju arī. Otrkārt tam, kas nav spējīgs pats neko izdarīt, laikam skauž, ka dažs labs tomēr kaut ko var. Visvieglāk laikam ir noslēpties aiz datora un izmest žulti. Ar saviem kompleksiem vajag cīnīties vienatnē, bet nevis tracināt tautu. Tas ir tikai mans personīgais viedoklis.
23.jūlijs 2012, 20:01 | links

Bum cerams nesāksi deldēt klaviatūras taustiņus , i tā viss skaidrs ...
23.jūlijs 2012, 19:54 | links

23.jūlijs 2012, 19:49 | links

Bums iemācies spoles remontēt un tikai tad kaut ko piedāvā cilvēkiem, to spoli it kā tu man sataisīji, nevelna, Salmo Sīmanis vismaz pasaka kad nevar sataisīt. Apnikusi tava pašlielīšana:(
23.jūlijs 2012, 18:25 | links

:DD a ko es Tev teicu ? Atšķirību ar Peipusa zivi nejūtu :))
23.jūlijs 2012, 11:53 | links

Garās makšķerēšanas brīvdienas ir beigušās un varu apstiprināt Buma iepriekšrakstīto, Usmā ir leiputrija. Asari ņem ar lielu neatlaidību un ņem praktiski uz visu, ņem pat vizuli ar kārtīgu līdaku pavadu galā.
Jāpiebilst, ka leipurija ir tikai tad, ja zini kur to atrast ☺ Bums, vēlreiz paldies par padomiem, tagad ir vismaz kaut kāda nojausma, kur tās zivis Usmā meklēt.
Un apstiprinājās vēl viena patiesība, Usmas zivs ir ļoti garšīga! Ar vienas dienas starpību gatavoju Usmas zivis un Vidzemes ezeros ķertas zivis – Usmas zivs vienos vārtos. Pat laižot vaļā līdaku rokas tikai bišķi jānoskalo, salidzinājuma ar seklajiem ezeriem, kad dažkārt nākas riktigi mazgāt, lai dabūtu to gļotu nost.
23.jūlijs 2012, 10:58 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager