Wolframi, plutoniji ......Drīz par jums sāks interesēties atbilstošu dienestu pārstāvji............
Man te viens maza auguma vīriņš sāk saprast, ka kvadrocikls ir pazudis, ar visu pulti!!!!
Bums, vai ir cerības???
Kad Poļi totāli sagrāva visus šeit Latvijā pasaules čempionātā ar mikrodžigiem ,neviens pirms tam nepievērsa uzmanību . Tāpat neviens nepievērš uzmanību ka volframs zibenīgi (salīdzinot ar svinu)nogrimst un spēle ir asāka pa grunti. Es neesmu baigais mikrodžigotājs - joprojām to štelli saucu par bumbiņu:)) Izvelku tikai tad kad ašuku laiks sākas :) Un lieku slieciņas virsū.Esmu licis mailes filejiņas strēmelītes - vispār suppper ! Vienīgi čakarēšanās :))) Vēl var megabassu iebāzt maisā - uzliek asara aci kā ziemā un uzkabina gumiju - ar ašuki metas virsū 2x vairāk :)) Būšu jau visas savas viltības uz ašukiem te nodevis :)))
Vēl smags metāls ja nemaldos ir plutonijs .Tikai ja no tā uztaisa džiga gaviņu - virs galvas rinķos drošībnieku helikopteri un pēc vienas copes būs jau pliks pauris :))))))
Parasti es daru tā pat Tikai 3- 8 gramīgās Intresantākais ir tas ka - neko nepārtaisu lieku mazo gumijiņu un viss notiek Starp citu shodu ir mazāk nekā ar garo āki ,kurš domāts gumijekļiem
Es daru vienkāršāk - ieeju salmo bodē volframa bumbiņa jeb ziemas volframa murmulis ar lielo āķi maksā 50 sanķikus.Izmantoju gan mikrodžigam gan vienkārši uz tā āķa uzspraužu sliekas . Ja grib čeburaškas efektu - uzmaucu uz tā āķa papildus āķi ,piespiežu ar plaķeni lai nenomaucas no bumbiņas āķa un efekts kā no čeburaškas . Pa dziļumiem strādāju tikai ar volframu,sevišķi jūrā uz ašukiem.