Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Izārdīju -tur būs vaina elektronikā Tā ,ka lai vīriņš bišķit pagaida
18.jūlijs 2012, 07:51 | links

Wolframi, plutoniji ......Drīz par jums sāks interesēties atbilstošu dienestu pārstāvji............
Man te viens maza auguma vīriņš sāk saprast, ka kvadrocikls ir pazudis, ar visu pulti!!!!
Bums, vai ir cerības???
17.jūlijs 2012, 23:18 | links

Pa lēto... 1g platīna čeburaška 28Ls+darbs :)
17.jūlijs 2012, 20:41 | links

Apskatījos Paintresēšos kas to var sakārtot
17.jūlijs 2012, 20:05 | links

Bums...

emīls aizgāja...
17.jūlijs 2012, 18:51 | links

Visi radioaktīvie būtu super priekš copes :))) Tad atliek tikai zelts ,kas ar volframu ir vienā svarā un platīns kas ir vēl smagāks :))))))
17.jūlijs 2012, 17:09 | links

Bums lai lej no-Платина 21,2-21,5 ,tas ir viss smagākais pie tiem pašiem izmēriem!
17.jūlijs 2012, 17:08 | links

Dobavj āķi :))
17.jūlijs 2012, 17:04 | links

Skatos,..Jums interesē materiālu blīvuma tabulas!Man arhīvā šis tas ir..Ja ir vajadzība,varu dabaviķ!!D
17.jūlijs 2012, 17:03 | links

Kad Poļi totāli sagrāva visus šeit Latvijā pasaules čempionātā ar mikrodžigiem ,neviens pirms tam nepievērsa uzmanību . Tāpat neviens nepievērš uzmanību ka volframs zibenīgi (salīdzinot ar svinu)nogrimst un spēle ir asāka pa grunti. Es neesmu baigais mikrodžigotājs - joprojām to štelli saucu par bumbiņu:)) Izvelku tikai tad kad ašuku laiks sākas :) Un lieku slieciņas virsū.Esmu licis mailes filejiņas strēmelītes - vispār suppper ! Vienīgi čakarēšanās :))) Vēl var megabassu iebāzt maisā - uzliek asara aci kā ziemā un uzkabina gumiju - ar ašuki metas virsū 2x vairāk :)) Būšu jau visas savas viltības uz ašukiem te nodevis :)))
Vēl smags metāls ja nemaldos ir plutonijs .Tikai ja no tā uztaisa džiga gaviņu - virs galvas rinķos drošībnieku helikopteri un pēc vienas copes būs jau pliks pauris :))))))
17.jūlijs 2012, 16:59 | links

Brālīti, paldies par lielisku ideju :))))
17.jūlijs 2012, 15:47 | links

Kilograms Wolframa ir tik pat cik kilograms čuguna :DD Vienīgais kādi būs gabarīti
17.jūlijs 2012, 15:45 | links

vai teorētiski ir vēl smagāks metāls par svinu, no kā var taisīt?
čuguns vai tad nav vissmagaakais?!
17.jūlijs 2012, 15:43 | links

Lielāko tiesu visas viņas ir presētās Pulver tehnoloģija
Var būvēt no Wolframa elektrodiem
17.jūlijs 2012, 15:39 | links

Parasti es daru tā pat Tikai 3- 8 gramīgās Intresantākais ir tas ka - neko nepārtaisu lieku mazo gumijiņu un viss notiek Starp citu shodu ir mazāk nekā ar garo āki ,kurš domāts gumijekļiem
17.jūlijs 2012, 15:37 | links

Es daru vienkāršāk - ieeju salmo bodē volframa bumbiņa jeb ziemas volframa murmulis ar lielo āķi maksā 50 sanķikus.Izmantoju gan mikrodžigam gan vienkārši uz tā āķa uzspraužu sliekas . Ja grib čeburaškas efektu - uzmaucu uz tā āķa papildus āķi ,piespiežu ar plaķeni lai nenomaucas no bumbiņas āķa un efekts kā no čeburaškas . Pa dziļumiem strādāju tikai ar volframu,sevišķi jūrā uz ašukiem.
17.jūlijs 2012, 15:28 | links

viss atkariigs no taa cik volframa tajaa volframaa ir :)
17.jūlijs 2012, 15:18 | links

ceri saņemt atbildi?
17.jūlijs 2012, 15:14 | links

Man interesē, kāda ir smaguma starpība, ja teiksim ir vienāda svina un volframa skrots.
17.jūlijs 2012, 14:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager