Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Šie skaitļi izskata visu, lai neslēgtu ciet šo lapu!
Atbildes - 9932 Skatījumi - 860883 Tūdaļ būs Miljons!
16.jūlijs 2012, 15:56 | links

čau bumsi, aš nosvīdu visu lasot.... :D:D:D
pļac,tādu vārdu kauju palaidu garām :D
Un neaizmirsti par privātstundām, man ar taviem pričendāļiem lomi joprojām izpaliek(nu gandrīz) :P
P.S. Un tak zini,ka uz virtuāliem varoņiem nav jāapvainojas....
16.jūlijs 2012, 15:36 | links

Kaut neko daudz še neesmu rakstījis, bet lasu gan , un smeļos gudrības!:))
Tīri ''novērotāja'' redzējums- ja šo sadaļu slēgtu , tad zustu savi ....% no visa kas še rodams. Buma k.am - visu cieņu:) - spriežu no lasītā , no dzirdētām atsauksmēm ārpus neta- tā teikt- darbs runā pats!
Par moralizētājiem- nav aizdomājies , kā izskatās zivs grimase , kad iecērt viņai trijnieku žaunās?!!
Knieb nost āķus , un tik tad ej uz copi.
Un- tā pat kā medniekiem ,tā arī makšķerniekiem- tas ir sava ''alu cilvēka'' instinkta pabarošana + vēl makšķernieks ''vulgaris'' kas sēdēšanu uz ūdens izbauda ar visām savām čakrām!! Tici man - šeit na tādu riktīgu ''gaļinieku'' , kas kātu rokā nav turējis , tik ar rūtaino strādā, un uz tirgu ved, Tiem , viss kas ar copi saistīts- ir auksti. Tapēc : būsim korekti un lojāli:) Gribi savu zivi laist- laid, Gribi nokūpināt - kūpini , bet nevajag moralizēt nevietā.
Paldies.
16.jūlijs 2012, 15:19 | links

jankar-kloķeni sametināju tagad tikai jānovirpo un jānoslīpē Būtu labi ja iedotu to ķili /pusmēnestiņu /ķiļrievu jāiestrādā ļoti precīzi
16.jūlijs 2012, 14:33 | links

moš sarīkojam kādā pļavā kārtīgu faitu ?
zivēdāji pret neēdājiem,liekas varētu izvērsties diezgan jautrs pasākums !!! DDDD
bums,Tu būsi zivēdāju karavadonis un galvenais taktiķis !!!
DDDDDDDDDD
neņem galvā tās sūdvaboles un viss būs bumbās !
16.jūlijs 2012, 14:28 | links

Liec bildes, viss būs bumbās. Pats teici, ka neļauj citiem uz galvas kāpt - tad neļauj arī šoreiz. Tauta ir tavā pusē :)
16.jūlijs 2012, 14:11 | links

Pasedet ar alinu un kupinajumu butu labi. Bet nesanak. labak uz breksi aizbraukt :)
16.jūlijs 2012, 13:53 | links

Par spīti muderātoram sadaļu neslēgšu Paldies par atsauksmi kuru saņēmu no visiem puikiem un meitiešiem :)) CL adminam par sapratni :))
Veiksmi visiem un ne asakas /vienīgais lomu bildes gan vairs nebūs/ Būs vien atskaites.Vakarā būs video
par wolframa čeburātoru lodēšanu /tieši misiņa vai sudraba iestrādi wolframa lodītēs/lai pēc tam ar alvu pielodētu austiņas.
16.jūlijs 2012, 13:47 | links

Eh....
16.jūlijs 2012, 13:40 | links

Daugavā , Janka , paņem 3 litrus Brengulīša un vakarā brauc ciemos .
16.jūlijs 2012, 13:35 | links

Kur tu breksus dabuuji ?:D :D
16.jūlijs 2012, 13:31 | links

Meistars , ieveda mazliet necepļaikas , visi kas gribēja dabūt , bet nedabūja , un vēl joprojām grib dabūt , var braukt pakaļ .
Labi , jāiet 20 litrīgo spaini ar brekšiem notīrīt , būs kūpiņš .
16.jūlijs 2012, 13:30 | links

Klaunāža! To sugu "naturālists pārpīlētais" pašus vajadzētu aiz olām ar āķi paraut! Cik gan cilvēki var būt liekulīgi - liellopa filejas, cūkas karbonādes, medījuma cepešus stums ribās cik lien, bet es te nedrīkstēšu paša ķertu zivīti uzcept? Goda prātam un normas izjūtai katram copmanim vajag piemist, bet es esmu ķēris un ēdis un turpināšu to darīt! Savas kombikorma Maximas karpas un iekrāsotos Rimi lašus lai rij naturāļi! Visu cieņu Bumsi, Tavi rīki strādā, lai gan ir tik smuki uztaisīti ka reizēm roka neceļās spraust uz pavadas, žēl pazaudēt! :D
16.jūlijs 2012, 12:59 | links

Hei!
Brandvīns un sēnes ir divi kaitīgi izstrādājumi katrs pats par sevi ( :D ), bet Tu, Toni, gribi tos iebarot Bumam komplektā. Nez' kādi ir Tavi patiesie nolūki?... :D :D :D
P.s. Bums- visas pazīmes liecina, ka esi nopelnījis atvaļinājumu!!! Klausi Tonim!...
16.jūlijs 2012, 07:10 | links

Bumsi,neķer kreņķi,pēdējais laiks ņemt atvaļinājumu,Tu jau zini kur jābrauc,- Zviedru zemē drīz baraviķi līdīs ārā ,tie ar mellajiem kimlakiem un brandvīnu labi aizies...Pasaudzē sevi!
15.jūlijs 2012, 23:33 | links

Bums, lohi ir bija un būs, par tādiem jāpasmaida nevis jāņem pierē! Lasot pēdējās piecas lapas arī es sadusmojos, bet redzot šo šedevru ->"zandartu kaudze ar sāpes sagriestām mutēm", man tā sanāca smiekli, ka garīgais būs uzlabots visai nākošai nedēļai! Kaut ko tādu var uzrakstīt cilvēks kurš zivi ir redzējis tikai TV, PC utt :D Neķer krenķi, Tu tak zini, ka ir tie kas ķer zivis un ir kas skaužot viņus apd...š, bet vai tāpēc mēs raudājām, ar čagu ārstējāmies cik jaudājām...:D
15.jūlijs 2012, 23:21 | links

Pirms, ej atvaļinājumā brauc uz sočiem es ieminējos par otru Mitchel kātiņu UL kam spicītei kirdik. varu šonedēl ievest pie ginta, ja ir iespēja un laiks varbūt uzņemies un sataisi :) Domas dalās par spices remontu daži saka ka vajag pirkt jaunu spici, jo vecā lūzīs tanī vietā un ap to vietu pie lielākas slodzes man personīgi ,jau nopirkās aizvietotājs , bet žēl kātu. Meistar un kompetentie CL biedri ,Jūsu domas šijā jautājumā ???:)
15.jūlijs 2012, 23:11 | links

Bums! Pilnīgi piekrītu jankar viedoklim. Tas pat būtu smieklīgi, ka daži kompleksaini skauģi spētu panākt Tava foruma aizvēršanu. Šādiem tipiem labākā medusmaize ir iekakāt kāda veiksmīgāka cilvēka dvēselē. Nedod viniem šo iespēju. Un nenovērtē par zemu pārējos- viņi visu redz un saprot. Suņi rej, bet karavāna iet tālāk. Veiksmi darbos!
P.S. Pasaki visiem, ka lapu neaizvērsi, lai necer!
15.jūlijs 2012, 23:09 | links

Mazliet offtopiks un atsaucoties uz iepriekš teikto.
Bum, vai tad 2ītis par kg notīrītu asari nav tā kā mazliet par maz? Pie tam atpūtnieki parasti jau gatavi mazliet samaksāt pa virsu...
15.jūlijs 2012, 22:58 | links

Bums !! Tu ko ? Kātels - on že moderators - neatceries vai , pagāš rudeni kā te jautri gāja :))) Dēļ tādiem nav vērts krenķi ķert . Nogruzījies ar darbiem laikam esi ,,,aizej atvaļinājumā un viss nostāsies vietās . Tu esi cienījams maisters - viens no retajiem kas nekautrējas no atklāta publiska diskusa ar esošajiem un potenciālajiem klientiem ,arī marketings tev te sakārtots .
15.jūlijs 2012, 22:41 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager