Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Nu ko vētra ir pāri:))) Vismaz Lielvārdes pusē norimās. Bums lai tev veicās un mēs esam ar tevi!!! Ja izdomāsi būvēt jaunu lapu tad visi mēs būsim tur!!! Bet nav jau vērts vēl ņemties ar neta lietām tev tāpat darbu pilnas rokas. Zviedrijas ūdeņos arī tavi meistardarbi tika papeldināti -man patika . Ir tikai viena nianse- ar tiem ir jāmāk šeptēt , patika copes uz grimstošo pauzi, bet par to kaut kad vēlāk atrakstīšos ar visām bildēm(protams arī grīnpistajiem ar visām beigtajām sejām/mutēm un izlaistajām zarnām ,ar bakstīšanu acīs un svaigas gaļas skatiem) . Ne asakas.... visiem!!!
15.jūlijs 2012, 22:24 | links

Nupat kā attaisīju forumu,skatos-te karsti gājis!Bums,Meistar,neņem tos dažus idiņus galvā-tavu atbalstītāju un interesentu pulks ir nesalīdzināmi lielāks.Ja slēgsi sadaļu,mēs visi būsim zaudētāji,bet tie pāris gavilēs.Tā tik turpināt!
P.S.
Katru reizi,atverot forumu,sāku ar Tavu sadaļu
15.jūlijs 2012, 22:22 | links

To asaru tīrītāju ražo Zebco,nopirkt Rīga nav problēmu. :) Tīrīt sīkos asarus viena bauda! :))
15.jūlijs 2012, 22:00 | links

Es arī ar tādu kā bildē jau gadiem tīru.Labs instruments.
15.jūlijs 2012, 21:53 | links

Kāda starpība galvenais ka ozons ir saelpots :DD
15.jūlijs 2012, 21:51 | links

Vislielākais kadrs šajā portālā, manuprāt, ir antonsb. Ta viņam salmo špina kātām rokturis it kā krakšķ, tad Džoņa ēdamās gumijas viņa ezeros ne pa kam neņem, tad Bumonkuļa bļitkas un šūpi ar atztāj bez zives...:D :D
15.jūlijs 2012, 21:50 | links

Tīrītāja cena 2,75 ls Izplata Salmo Vienīgais nezinu vai pašlaik tas ir nopērkams
15.jūlijs 2012, 21:46 | links

Es arī nēsmu šajā forumā nekāds enģelis,bet ja jāsāk runāt par bumu un tā produkciju,visu cieņu meistaram,izstrādājumi strādā godam.Kļūdas?Kļūdas visiem ir,nekļūdās tas kurš neko nedara.
15.jūlijs 2012, 21:44 | links

andriskkk, piedod , bet man vēl joprojām nav ar ko nobildēt , tieši tādu Bums man uzdāvināja kā bildē kuru Bums ielika , superīga manta , jebkuru asari vai zandartu minūtes laikā notīru .
15.jūlijs 2012, 21:42 | links

>bums
Necepies.
Iedod durai stikla metamo, tāpat sasitīs :)
15.jūlijs 2012, 21:37 | links

Nevajag tikai gaidīt nākošo dienu Ar šo asari tīrās kā raudiņas .Kādreiz atvedu no Vācijas Kad tīrīju zivis ,ciemiņi nāca skatīties kā cirka numuru :DD
Visus asarus andelej/it sevišķi tagad kad krievu ir pilna Jūrmala /nākas tīrīt Nokasīta un izķidāta asara cena ir 2 ls kilogramā Tāpēc nav ko raudāt -redz nevar aizbraukt degviela dārga Pakasiet ķobīti un zivtiņas būs devušas gan atpūtu gan nolīdzinājušas radušos brauciena izdevumus.Tas tā -neattiecās uz biezo galu kuriem nauda nav jāskaita :DDD
15.jūlijs 2012, 21:34 | links

Liels paldies :) Būs jāiegādā, savādāk arī asarus tīru, tiem ņemot ādu nost :)
15.jūlijs 2012, 21:22 | links

15.jūlijs 2012, 21:21 | links

Ja reiz runa aizgāja par zivju tīrāmajiem.

Gint, pāris dienas atpakaļ runāji par zivju tīrāmo, kurš esot baigi labais. Ir iespēja solīto uzpariktes bildīti sagaidīt? :))))
15.jūlijs 2012, 21:10 | links

Bums ir lāga vecis, lai gan es viņu nepazīstu ,viņš salaboja man spiningu un viņa šūpiņi strādā, komentāri ir pozitīvi un neskopojas daloties ar pieredzi , arī niansēs nevienu nenodirš ar to ka viņam pie zivs ir pielipušas lapas, vai samisējies ar trofejas svaru , bet cik daudz ir tādu mākslinieku , kuri ir sapirdušies ar gudru kometāru rakstīšanu ,bilžu kritizēšanu un lielīšanos vietā un nevietā. Ko un cik viņš ķer ir tikai viņa paša ziņā. Ja ir ielicis lomu apskatei tad, lai cilvēki redzētu ka viņa produkcija strādā, tāda kā pašreklāma varu derēt dauzdiem ir buma šūpiņi iegādāti un ar viņiem ir pamētāts 15min nekas nav noķerts un tad secināts ka tie nekam neder , un tie ,kas liela buma produkciju ir, vai nu čomi, vai xxxxxxxspolētāji, bet tā gluži nav pats esmu guvis lielisks lomus 45līdakas diemžēl no viņām 2. bija mēra pagājušo gadu kaņierī, kur pie kaņiera Jāņa iegādājos buma karūsiņu atsevišķās reizēs un atsevišķās vietās buma produkcija strādā, labāk par zipbaitiem un jackaliem, megabasiem.

Un pats galvenais Bumam rokas aug no pareizās vietas un meistars uz visām lietām:)
15.jūlijs 2012, 20:41 | links

Bums. Es domāju, ka šeit forumā pārsvarā ir normāli makšķernieki, kuri cenšas uzzināt ko jaunu, bet tādi, kā "kāteļi" un "moderatori" tikai daži un , neatbildēšana uz provokācijām viņus vienkārši nogalinās. Tāpēc mierīgi turpini iesākto, bet skauģi "nomirs" dabiskā ceļā.
15.jūlijs 2012, 20:20 | links

15.jūlijs 2012, 19:59 | links

Man jau vairs nav tie gadi, kad visu laiž gar ausīm -NEKAD dzīvē neesmu liecies neviena priekšā /vienīgi baznīcā un sievas/ Man visi ir vienlīdz vienādi, gan biezie gan parastie Nekādas pietātes
vienīgais kritērijs kuram visu mūžu sekoju -mācīties un apgūt man nezināmo tas kas mani saista un interesē.Nav svarīgi nedz vecums nedz apbalvojumi.Skābju un sārmu skolu mācijos no 25 gadīga puikas /liels paldies/ šeit CL sadaļās ir daudz spečuku no kuriem ir vērts mācīties un uzlkausīt viņu knifus-kaut gan tos atlklāj tikai personīgi tiekoties
15.jūlijs 2012, 19:38 | links

Paldies izlasīju un atrakstījos Ieved lūdzu pie Ginta :))))
15.jūlijs 2012, 19:27 | links

Bumsi, PM.
15.jūlijs 2012, 19:24 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager