Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Redz,Bums,publiskaa forumaa tev no taadiem komenteetaajiem neizvairiities,tad vai nu jaataisa sava majaslapa,kuraa biedri registreejas par maksu,un regulaari maksaa menesii zinaamu summu tavas maajaslapas uztureshanai,un sevis pasha miera labad...jebshu tev jaapariet PM ,bet,njemot veeraa tavu autoritaati shajaa sadaljaa,pirmkaartt,tas daudzkaart ierobezhos tavu izstradaajumu popularitaati,kaa arii daudzi neuzzinaas objektiivas atsauksmes par tavu produkciju...kaa saciit jasaka,Latvijas prece tiks atbalstiita daudz mazaak ...
15.jūlijs 2012, 19:23 | links

Bums neņem galvā tos interneta vārguļus!!! Es ilgu laiku lasu tikai tavu sadaļu un praktiski citās neskatos un pateicoties tev esmu ieguvis daudz labu atziņu - pat mucu kūpināšanai esmu uzbūvējis un tava vistu kūpināšanas recepte ir tuvu tam tam kā man bērnībā vectēvs kūpināja. Un būtu ļoti žēl ja šī sadaļa tiktu slēgta. Neņem galvā tos pāris interneta pļūtītājus, bet lapas saimnieki varētu tos nobanot lai netraucē dzīvot!
15.jūlijs 2012, 19:22 | links

iet runa par muderātoru kurš gada laikā nevar sakartot savas fobijas ar darbiem Profilu rotā ,,Nav veikto aktivitāšu!''Ir tikai veiktas saita pieķēzīšanas aktivitātes ......
15.jūlijs 2012, 19:21 | links

Sienāzi, par ko tad viņus sodīsi? :D:D Par šāda satura komentāriem vienīgi pats var mēģināt noķert un nopērt :D

Un vispār - vai tad vieglāk nav ignorēt sev nevēlamu komentāru autorus, nevis lieki savus nervus bojāt?

Miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts!
15.jūlijs 2012, 19:20 | links

Es lāga puisis, makšķerēju no 5 gadu vecuma. Neesmu nekāds nepraša.Un tas, ka mans profils tāds jēls, tas tā nebūs ilgi. Man ir ko pastāstīt, ir ar ko padalīties.
15.jūlijs 2012, 19:17 | links

Ne par Tevi iet runa
15.jūlijs 2012, 19:16 | links

EWWW.....Es tiešām nebiju domājis, ka manu pāris teikumu dēļ Bumonkuls apvainosies. No sirds atvainojos!
15.jūlijs 2012, 19:14 | links

:DD nav jau problēmu Mani vienkārši tirda jautājums? Kāpēc visi uzbraucieni nāk no cilvēkiem-vai cilvēka kuri nav veikuši nekādas aktivitāte CL lapā nav ne avatrars ne bildes ne prātīgi raksti nu nekas pilnigi .....tātad secinu,ka bez jampadrača būvēšanas viņus te nesaista nekas Kā ienāca tā piedirsa un aizgāja ...Laikam dzīvē arī tādi bezpersoniski pilsoņi esat ......
15.jūlijs 2012, 19:13 | links

raihs&gulbis37 :D

bums,Tu te nečakarē bobīti,ja!?
A to,mēs te veči&vecenes,ķīlēsim augšā referendumu par BUMA SADAļU!:)
15.jūlijs 2012, 19:09 | links

:DDD
15.jūlijs 2012, 19:07 | links

Jā,un ļoooti īpašu urbi- ar jaunā zivju tīrītāja uzgali!:)))
15.jūlijs 2012, 19:06 | links

Diamond,viis ,jau vilciens aizgaajis,Bums gatavo speciaalu tavas pakaljas urbi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
15.jūlijs 2012, 19:02 | links

Eu nu vīri, es taču jau atvainojos. Šai foruma sadaļai es sekoju līdzi jau ļoti ilgi, tad, kad vēl Bumonkuls visu rakstīja sadaļā ledus urbji. Es nevēlos te uzburt kaut kādu drāmu, vienkārši es pateicu to, kā man liekas, un tas tāds mans viedolis. Grabovski un Bumu es cienu visvairāk no visiem makšķerniekiem, nopietni!
15.jūlijs 2012, 19:00 | links

Es arī gribētu pievienoties zemāk rakstītajam. Bums-Tava tēma ir viena no retajām,kurā ir vērts/interesanti ieiet. Un daru to pat ziemā,kaut arīi nelietoju visus tos ziemas pričendāļus. Vienkārši vienmēr esmu kaifojis par cilvēkiem,kas DARA! Varbūt tomēr apdomāsies? Plīīz!
15.jūlijs 2012, 18:56 | links

Bums kā puika uzmetis lūpu dēļ pajoļiem estētiem un grīnizpistiem:)) Te tak pa laikam uzpeld ļauži, kam vajadzīgas mākslinieciski augstvērtīgas bilžas:))
15.jūlijs 2012, 18:56 | links

Bums, par to *iršanu neķer kreņķi. man ir 5 veidu tavi mānekļi. Uz trijiem esmu noķēris līdakas, protams ne lielas, bet tomēr. Man šķiet, ka tie ap*irsēji nesaprot, ka pats māneklis negarantē lomu. Svarīgi ir, kā to novadi plus vēl daudz blakus apstākļu. Tāpēc turpini iesākto un gan jau katrs vēlāk saņems pēc nopelniem. Neliedz mums iespēju kaut ko jaunu iemācīties.
15.jūlijs 2012, 18:46 | links

Bums , mudakdrātors nekad netiks galā ar savām fobijām , viņš ir garīgi slims , jā Dievs kādam ir atņēmis prātu , tad tas ir uz visiem laikiem .
15.jūlijs 2012, 18:46 | links

Kapēc es lieku /vairs nelikšu/ bildes ar lomiem? Tapēc lai kāteļi un moderātori beigtu dirst ,ka vizuļi un citas manis gatavotās lietas irr suuc /kā to teica ikaunis/Es ķeru pārsvarā ar saviem būvētiem mānekļiem .Bez loma nekad neesmu palicis Ja kādam sagādā problēmas zivju gūšanā /piem moderatoram/tad tā ir viņa privāta lieta un viela pārdomām lai tiktu galā ar savām fobijām :DDD
15.jūlijs 2012, 18:33 | links

Pilnīgi piekrītu miljonas9. Tādi kā "moderators" "diamond" cenšas vienkārši izprovocēt. Taču, ja viņu replikas paliks bez atbildēm, viņiem nebūs ko rakstīt. Tāpēc Bums, neņem galvā un vienkārši nereaģē, bet turpini iesākto. Bez šīs tēmas saits vairs nebūs interesants. Tās ir tikai manas personīgās domas.
15.jūlijs 2012, 18:17 | links

Sienazi, atbildēšu kolēģa vietā. Ja kabatā ir pareizās korkas tad atrast ir elementāri. Sodīt, tas jau ir atkarīgs no tā kādu sodu grib piespriest :D
15.jūlijs 2012, 18:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager