Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bumsi , man arī pāris nepisļaikas uzbūvē .
13.maijs 2012, 22:52 | links
 
Sveiks, BUMS! Šorīt Usmā apm 20 līdakas, no kurām tikai 3 ņemamas. Viss uz taviem bleķiem!!! Cope bija no 6 līdz 9 no rīta.
13.maijs 2012, 21:58 | links
 
Pld !!! Otrdien iebraukšu pie Ginta ...
13.maijs 2012, 20:55 | links
 
Rīt būvēšu sev tad arī Tev uzmeisterošu :DD
13.maijs 2012, 20:52 | links
 
Pārīti PLIIIIIIIIIIIIIIIIZ .....
13.maijs 2012, 16:11 | links
 
Visi izmēri man ir Vienīgais tur ir 100% roku darbs nekādas mehanizācijas Dienā 4-5 varu uztaisīt :DD
13.maijs 2012, 16:08 | links
 
Sveiks Bum !

Vai Tu nesāksi nepisļaiku rūpniecisko klonēšanu ?

PSC pasēju to vienīgo :(((
13.maijs 2012, 16:07 | links
 
labi
13.maijs 2012, 15:36 | links
 
Nu tak... vienu man atstāj!
13.maijs 2012, 15:35 | links
 
Cik Tev vajag to esences buteļu ? otrdien atvedīs iepakojumu 20 gb
13.maijs 2012, 15:31 | links
 
Apnika meklēt pameklē te -
http://www.gotovim.ru/subject/ryba/shuka.shtml
13.maijs 2012, 15:30 | links
 
Starp citu, esence ar vairs nav dabonama.... Jāiztiek ar 9%...
13.maijs 2012, 15:03 | links
 
Tūlīt dabūsi -parakšos savās rezeptēs ;DD
13.maijs 2012, 14:59 | links
 
P.S. Nav man pepper maļamā... ir tik smalkie ,maltie un graudi. Vajadzēs ar spaidīšanu riktēt, vai no kolekcijas plaukta straumes dzirnas jemt:)
13.maijs 2012, 14:56 | links
 
Tā jau ir tā kuru atradu! Domāju citu....
13.maijs 2012, 14:54 | links
 
Zariņvalda atkārtojums...:DD
Līdakām ir šāda laba recepte.....
.... Līdakas fileja 2.kg Sīpoli 1.kg Esence 3.ēdamkarotes normālas Sāls pēc garšas Rupji malti melnie pipari daudzums receptē.... Saulespuķu eļļa Fileju ,bez nevienas asakas un ādas,sagriež 1 reiz 1cm kubiņos un ne lielākus,sīpolus arī sagriež smalki un to visu katlā sajauc,tad pievieno sāli un ļoti nikni sajauc ar roku visu saspaidot lai sīpoli ar fileju riktīgi sakožas tad uzlej esenci un atkal ļoti rupīgi sajauc bet jau ar karoti jo esence roku sakodīs :))) un vāku virsū uz 15-20 min lai ievelkas.... Tad ņem nelielu katliņu un apmēram, atkarībā no šķivja lieluma, 100-150 ml ielej eļļu un karsē kamēr sāk kūpēt,tas liecina par vajadzīgo temperatūru ,kamēr katiņš silst uz šķivja uzliek plānā kārtā gatavo masu un un viducī ieber nelielu kaudzīti piparu un tad rūpīdi visu pārlej ar karsto eļļu tā lai tā tiktu uzlieta katram gabaliņampie šā procesa jābūt ļoti uzmanīgam jo karstā eļļa uz šķīvja vārīsies lejot,un tad vēl apmaisa un liek burkā un tā kamēr vis gatavs,katreiz uz šķīvja paliks lieka eļļa ko vienkārši izlej ,šis receptes daudzums ir apmēram 6 porcijas uz lielā šķīvja.....LABU APETĪTI....
13.maijs 2012, 14:54 | links
 
Davai kādu marinētas līdakas recepti! Man recepšu disks darbā palicis, te vienu atradu, bet līdakas ķēķī uz galda gaida razdaču!
13.maijs 2012, 14:51 | links
 
šodien izmēģināju to alumīnija lodēšanu -prīmā Nelielas detaļas lodējas ar parasto degli

Tā ka to alumīnija karpu copes gultu uz trešdienu salodēšu :DD
13.maijs 2012, 14:50 | links
 
Sukas vēl kalpos ilgi Rotoram arī nav vainas
13.maijs 2012, 14:46 | links
 
Jānim Minikota gatava Nomainīju blīvslēgus ,saeļļoju un vienai no pusēm gumijas gredzenu
Rīt vari paņemt
13.maijs 2012, 14:44 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager