Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Raudu slaktiņš Peipī :))
Trešās daļas nebūs? :))
22.marts 2012, 07:00 | links

22.marts 2012, 00:24 | links

nesen kāds dalijās pieredzē , ar kreiso esot kā ar maskavsielas, ar labo pērnavas, janu ir interesenti, variet iespringt :)
Bumsi, sore
21.marts 2012, 23:09 | links

Valdi pašlaik būvēju Peipja otro sēriju būs skatāma pēc 10-15 min
21.marts 2012, 23:04 | links

Ir aizdomas, ka bums ir kreilis. Labroči ar abām rokām neko nedara, bet kreiļi bez problēmām. Piemēru ir daudz.
21.marts 2012, 23:02 | links

VOT TĀ :))

sapratāt, strīdnieki!
21.marts 2012, 22:31 | links

Nu kā Peipis pa nedēļu pārvērties....????
21.marts 2012, 22:28 | links

Visas makškeres tinu ar kreiso roku spiningus tinu ar labo ,bet metu ar kreiso Ar abām rokām strādāju vienlīdz labi.
21.marts 2012, 22:22 | links

gint pa cik ??
21.marts 2012, 20:29 | links

Lūdzu atsaukties to , (laikam no Ādažiem ) kurš ar Bumu bija sarunājis laivu NAVIGATOR - 3 , laiva atrodas pie manis , tāpēc lūdzu sazināties ar mani .
1 . Jā reiz Bums viņu pārdod , tad vēlās par to saņemt naudu .
2 . Viņa aizņem pārāk daudz vietas un mazliet apgrūtina man dzīvi .
3 . Jā plāni mainījās un laiva vairs nav vajadzīga , lūdzu darīt par to zināmu .

Jā neviens neatsauksies , ar rītdienu laiva tiek pārdota jebkuram , kurš to vēlēsies , laiva gandrīz jauna , komplektā nāk airi un pumpis , tirgota tiek par lētu naudu . Visu informāciju par laivu jautāt man .
21.marts 2012, 18:51 | links

Nu nevajag dir...u slaucīt, ne ar labo, ne ar kreiso roku, priekštam taču ir tualetes papīrs :DD
21.marts 2012, 18:01 | links

gultņus pārdod SKF

kurš labāks hokejists - kam labās vai kreisās puses metiens???
21.marts 2012, 17:26 | links

Paps būs priecīgs... pietiršat viņa topiku ne par tēmu :))
21.marts 2012, 17:07 | links

katram savas pataloģijas - viens dir...u slauka ar labo otrs ar kreiso un abi jūtas labi! jo svarīgākais jau ir rezultāts! :D es arī piederu pie labročiem un man tā nepilnā sekunde kātu pārsviest kreisajā rokā neko nemaina!
21.marts 2012, 16:36 | links

daddy,par to ziemas makšķeri man patikās vislabāk !!! :)))
kursus nevadīsi,labprāt apgūtu jaunas iemaņas !:)))
21.marts 2012, 15:33 | links

Visu laiku ietinu ar labo roku. Iegādājos Shimano ultegra - gultnis tikai kreisajā pusē, labājā ir plastmasveidīgs ieliknis. Gultni pārlikt nevar, uz Rīgu braucot, mūžīgi par to gultni aizmirstu, tad nu... Sāku mācīties ar kreiso roku tīt, nedēļa pagāja un jau palika neērti ar labo ietīt. Atšķirība.... Nejūtu... Uz copi nebraucu, lai skaitītu iemetienus, bet lai atpūstos...

Un rējējiem - apskatieties, cik laukā skaists laiks, ejiet labāk savu negatīvo enerģiju pārvērst uz kaut ko patīkamāku.

Un vēl finālā jautājums, lai nav kārtējais beztēmas komentārs.... Kur Rīgā ir iespēja iegādāties normālus gultņus spolei (ar labu korozijas noturību)? Salmo nepieminēt, kaut kā nav ticības :D
21.marts 2012, 15:31 | links

oi, nu nevajag tagad te katram savu tējas recepti aizstāvēt :)) pīiiis! :)

katrs var mest tā kā viņam ērtāk. pats spiningu un grunteni metu ar labo un tinu ar labo. pludiņmakšķeri metu ar labo un tinu ar kreiso.

ziemas makšķeri metu ar labo, velku ar abām :DD

arguments par mešanas ātrumu ir vnk smieklīgs, daudz svarīgāka par ātrumu un tālumu ir metiena precizitāte
21.marts 2012, 15:30 | links

Lai gan esmu ar mazkalnu sprēgājis, šoreiz viņū gan nevajadzētu aplikt, jo uzbrauciens bija vietā, tiesa paskarbs gan.
21.marts 2012, 15:16 | links

Mazkalns , pie tā ka tu dzīvē esi neveiksminieks , neviens cits nav vainīgs kā tikai tu pats un tava skaudība tāpēc nevajag dusmoties uz visu pasauli un visus apkārt apriet .
PS . Man tagad ir ne tikai tīklu atļauja , bet arī nakts šņores ar 100 āķiem atļauja . Apsmērē ar medu - būs vieglāk norīt .
21.marts 2012, 15:14 | links

Beidziet ,aizrādījums bija hotentotam par to ka pareizi rīkoties ar kātu un spoli nenozīmē būt gaļeniekam,JĀMĀCĀS arī lasīt ,ne tikai runāt,un vēl lai arī kāds būtu Stikuts,taču spiningošanā te lielākā daļa "var tikai ūdeni pienest".Tas tieši uz tevi gint attiecas,citādi tīklu atļaujas jau tev nevajadzētu,tāpat kā man tavi komentāri.Lai bumam daudz darba ,spoļu lauzēji !!!
21.marts 2012, 15:01 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager