Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Tā bija tā 150 dzeltenā mora ?
18.marts 2012, 11:46 | links
 
Pirmā kritika Nažus neaiztikšu ,bet pārbaudīšu bora pēdu -domāju ,ka vaina būs tur Rīt būs gatavs ar 100 % garantiju Steigā visu saliku bet uz ledus nepārbaudīju 2 nākamie asinājumi par velti -kā kompensācija par sagādāto kreņķi
18.marts 2012, 11:44 | links
 
Šoreiz jāieraksta kāds kritisks vārds par meitara darbu :( jo ir baigā dusma pēc Peipusa brauciena, kad tikko asināts Moras urbis griež sliktāk (praktiski neņem, bet grižas pa virsu kā vilciņš) kā pirms asināšanas. Ja jau asināšana palikusi 4ls, tad var arī darba rezultātu pārbaudīt :(
Rīt ievedīšu urbi pie Ginta, bez fēlera labošanas gribētos arī kādu kompensāciju par izp**** braucienu
18.marts 2012, 11:41 | links
 
Šādi iepakot vakumā drīkst tikai pirms pašas andeles Uzglabāt tā nedrīkst
Pakā ir tieši 1 kg apmēram 20 zivis Tātad no 3 kg svaigas zivs iznāk 1 kg voblas
18.marts 2012, 11:36 | links
 
andzus69 Tad Tev āķis lūpā uz visu atlikušo mūžu :DD No voblas ir tāds labums -ja pats neēd tad draugiem un paziņām tas ir labākais prezents ./un ja vēl paša ķerts un gatavots/ Vēl kas vasaras laikā ši delikatese no pirmajām rokām aiztek par 5 ls kilogramā ,bez aizķeršanās .Peipusa tēriņi tiek kompensēti -vilkšanas bauda ir palikusi .
18.marts 2012, 11:29 | links
 
andzus69 neriskē un izliec uz balkona vai arī ankambarī tad būs ar 100% drošību ,ja nu vienīgi kāds kustonis neapskādēs :DD
18.marts 2012, 11:25 | links
 
Paldies Bums par padomu :)
Šodien pirmo reizi mēģināšu sālīt voblas :) Pēc vakardienas raudu slopēšanas vēl rokas sāp :D
18.marts 2012, 11:23 | links
 
Labāk nē Es parasti to daru neapkurināmā garāžā -jo nevajag sasteigt procesu Ja sālu stinci voblai tad to daru siltā telpā un noturu 3-5 stundas Viss
Vēl ir risks ,ka turot zivi +20 grādos ar cukura piedevu tā var uzpūsties , tad darbs un materiāls ir vēja.Vienīgās vietas šāda veida sālīšanai ir būves ar āra tepmperatūru
18.marts 2012, 11:19 | links
 
Bums > Tas video klipiņš rikīgi labs.... :DDDDDD !!!!
Pēc copes Peipī , kad no sēdēšanas uz kastes pakaļa sāp , tas video ir kā sāls pie putras.. :DD !
18.marts 2012, 11:16 | links
 
Bumsi, sālīties voblu var likt istabas temperatūrā? :)
18.marts 2012, 11:08 | links
 
18.marts 2012, 10:55 | links
 
bums.Liels paldies par paciņu,kad saņemšu būs lielāks paldies....
17.marts 2012, 21:18 | links
 
Nevarētu teikt Kastrolis ir 35 litri Tādas nu viņas ir 6-7 raudas kilograms Bija arī monstri Bet man viņi ir nedaudz par lielu
17.marts 2012, 20:49 | links
 
vai nu katls liels vai arī izmērs ne parāk.
17.marts 2012, 20:07 | links
 
drl-Vēl vismaz 3-4 tādi izbraucieni un tad vēl nepietiks ;DDD Vajag gatavot garšīgi un nelaist mantu bojā Tad nekas un nekur neaizlips ;DDD
17.marts 2012, 19:51 | links
 
Salokāmais nazis ir gatavs un ir pie manis .
17.marts 2012, 17:08 | links
 
Nekas neaizlips , tikko Bums uzcienāja ar voblu no pirmā brauciena . Tā tik ir manta !
17.marts 2012, 17:06 | links
 
Vai no 50 kg voblas vēdera izeja neaizlīp? :)
17.marts 2012, 16:16 | links
 
Vai tev toveru pietika tam lērumam?????
Gandrīz vai rūpnieciskas padarīšanas...DDDD
17.marts 2012, 15:52 | links
 
ojēēē, ojēēē. Visu kvantumu sasālīt un pēc tam sakabināt :)))
17.marts 2012, 15:27 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager