Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bums, maziņais konjaciņš no manis...sievastēva raudas, ko iesālīju pēc tavas receptes vienkārši FANTASTISKAS, tik garšīgas, ka nepietiek bairītis.... tiešām tas cukurs dod to smeķi....

P.S. Man Gintam jāatdod -+ 100gr sudraba, lai iegūtu sava īpašuma 1/2 pārstrādāta sudraba?:)
4.marts 2012, 20:27 | links

Bums- necepies tik dikti, Tev nepiestāv!... Ja kļūdījies, atzīsti (Urmis nav nekāds pienapuika: ja viņš saka melns, tad arī ir melns) Tas Tavu oreolu tikai palielinās, ja kas...

Gintsgg- sekretuks, tagad experts... Kas vēl??? Ar ko Tu, Gint, slimo???
4.marts 2012, 20:20 | links

Es visiem atbildu uz vēstulēm padomu neliedzu Visu veidu kļūmes izlaboju un novēršu Neciešu haltūru un uzbraucienus Tāds nu man tas raksturs ir 59 gados izveidojies Uzskatu ,ka ar savu dzīves pieredzi un darba attieksmi neesmu pelnījis epitetu GAVNO Un to arī nekad nepiedošu
Tāds nu esmu dirsā nelienu un savu darbu cienu ....
4.marts 2012, 20:09 | links

ņem par labu :))
4.marts 2012, 20:01 | links

bums, danke un proziit:)
4.marts 2012, 20:00 | links

Laikam ,kā es to tēmu atvēru tā arī aizklapēšu ciet .........
4.marts 2012, 19:59 | links

bums;)
mieru tikai mieru:)
gaidu tavu biibeli par kuupinjiem, un metinaashanas pamatprincipiem.
un par tavu shuupinju sortimentu uzmet bildi un prix jo ir veelme kautko pasuutiit no tevis shai sezonai.
PM vai meils freyja.aveyron@gmail.com
un tiger tanku tev:)
4.marts 2012, 19:57 | links

moose Aizsūtīju visas grāmatas :DD študierē
4.marts 2012, 19:56 | links

Mazkalns , gan jau mēs ar Urmaasu paši tiksim galā , bez taviem padomiem , paturi tos pie sevis .
4.marts 2012, 19:55 | links

mazkalns Es šodien jau savu voblu nomēģināju Vēl 2 dienas un jāliek pakās :DDD
4.marts 2012, 19:49 | links

Andri man ir ļoti daudz modeļi kuri top katru dienu To klāstu zin Valdis Zariņš un Epox ar kuriem dalamies izgatavošanas niansēs Ir lietiņas kuras diemžēl likt publikai nevaru Ir džentelmeniskas norunas un tas ir jārespektē Uzskatu ,ka šeit cepties nav vērts Boris būvē ko gribi un dari ar savām sabūvētajām bļitkām arī ko gribi Viss.Es uz modeļiem neieciklējos vienmēr meklēju jaunu Kaut vienreiz pakustini pautus un uztaisi vienu presformu un tad es ieklausīšos tavā muldēšanā ..:DDD
4.marts 2012, 19:48 | links

gintsgg,beidz ņemties,tevis dēļ jau daļa labu padomdevēju no šejienas pazuda,drīz te lasīsim ka viens ģēnijs taisa pasaulē labakos mānekļus,kaut atskaitēs un bildēs to šeit neredz,ja gadās kļūdas ta jaatzīst,es personīgi jau savu viedokli par vasaras bleķiem izteicu,ziemā nēesmu tāds specs.Vienkārši -urmaas ar saviem bleķiem,gints ar buma ,kurš kuru apķer,lūzers arā no foruma...
4.marts 2012, 19:44 | links

Jej bogu pašlaik taisīt kūpinātavu nav laika .Tiko no darbnīcas sanāca no pūstās sudrabnieces izspiest 14 gr pagaidām to varēju izdarīt tikai no štancēta sudraba viengabala :)) šis Zariņvaldis gaida Barakudu ,kuram sanācis misēklis ar lielo Zariņvaldi -actiņas defekts un vēl kaut kas notika:) Rīt pabeigšu un varēši pie Ginta samainīt Veiksmi un ne asakas Ir izveidotas jaunas simpātiskas lietiņas Ja ir interese nosūtīšu bilžus uz privāto pastu :)) veiksmi un ne asakas
Un beidziet cepties es savas domas izteicu un pie tā arī palieku ......
4.marts 2012, 19:39 | links

Urmaas , re kur ir īstais laiks , uzrādi kur es pirms tam esmu ko teicis ko tādu , kas Tev nepatiktu .

urmaas
Tiko no copes.Laiciņš foršs asari ar kodās.Tik Buma franču lodes ar kustīgajiem āķiem=gavno!!!Tā nav bļitka,ja katrā 3-4 uzrāvienā,trīsžuburītis metās aiz pamatauklas.
Visusv asarēnus noķēru ar veco labo planējošo.
28.janvāris 2012, 12:45 |
4.marts 2012, 19:04 | links

juurasbull
elektrods jau piepirkts klaat, paardeveejs tieshi arii 1.6 piemeta iesaakumam.
teica ka buus laps treninjiem.
nu mucas buus jaunas.
bums plaac ar savu kuupinaatavu mani spiezh pasham maaciities metinaat:D
4.marts 2012, 19:03 | links

Andri
Tas nav tā vērts.Cilvēciņš ieciklējies par modeli kā tādu.Par konkrētu gadijumu pat nevar, nemāk,vai negrib ieklausīties.Ar putām uz lūpām cīnīsies do poteri puļsa.
:DDD
4.marts 2012, 19:02 | links

Man tādās dižas aizdomas, ka vienas bļitkas dēļ te daži sakausies:D

Lai nu kā, Bumsi met iekša jaunas, interesantas, dažādas bļitkas, lai var tik kopēt! ^^
4.marts 2012, 18:58 | links

ar stabiem, nedaudz patrenējotie, nevajadzētu problēmām būt, bet ar plānu un sarūsējušu ies grūtāk:)))
lai patrenētos pietiek ar lenķa gabalu , elektrods- 1,8 vai 2, jo ļauj pilnīgāk izmantot jaudu, mazāk lips klāt.:)
4.marts 2012, 18:57 | links

juurasbullis
paardeveejam prasiiju-pavasarii seetas stabi jauni jaaliek betonaa peedaa,tad taam trubaam vajag piemetinaat lenkiiti, lai seetas paneli pieskruuveetu.
tad par buma mucu siiki apskaidroju,dzekam nebij ne jausmas par ko runaaju, bet mucas itkaa varot sametinaat, jo pasuutiju no ruupniicas pilniigi jaunas un visbiezaakaas mucas kaadas tur razho. bet zillaa kraasa buus jaizdedzinaa, vai ar labu kraasas nonjeemeeju jaanoloba no aarpuses.
bet par autinju neteicu jo domaaju ka visu tak var metinaat:D
4.marts 2012, 18:44 | links

moose- mucu ar elektrodiem kaut kā varbūt sametināsi, bet autiņam bleķi plāni. vajag pusautomātu :)
4.marts 2012, 18:28 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager