Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Ar ko atšķiras vācu auto braucējs no latvijas auto braucēja ? Kad fricis ir noķēris mīksto tas maina riteni Latvietis iebrauc tankā un iepumpē riepā gaisu :DD Mentalitāte ;DD
29.janvāris 2012, 20:30 | links

Čau, BUMS! Lai Tev daudz laimes, garšīgs šņabis un apkārt daudz skaistu sieviešu Tavā VĀRDA DIENĀ!!!! (arī pārējās dienās...) Hip, hip - URRĀĀĀ!!!!!!!!!!!!!!!
29.janvāris 2012, 20:30 | links

Es māku tikai hujogjetīvo štoporu uzbūvēt :DD
29.janvāris 2012, 20:13 | links

Es akurāt gribēju pajautāt.Tu māki uztaisīt kognitīvo enkuru?DDDDDDDD
29.janvāris 2012, 20:10 | links

Viepli Pļac tavi loriņi gatavi -domātie čomam Nečakarē prātu un nāc apakaļam -gaidām :DDD
29.janvāris 2012, 20:07 | links

Brusi to murgu es izlasīšu no rīta Grus paldies par sveicienu Tevi gaida loriņi Barteris :))
29.janvāris 2012, 20:05 | links

Bums,galvenais, pareizi izvietot enkurus.DDDDDDDD

„Analizējot vides struktūru, mēs konstatēsim, ka tā ir funkcionāla kognitīvo enkuru struktūra, kas - vienkāršojot - sastāv no vietām un ceļiem, kas tās savieno. Funkcionālā enkuru struktūra kognitīvajā kartē ir hierarhiska, tāpēc ka ir vietas un ceļi, kas ir svarīgāki nekā citi. Katram cilvēkam šī struktūra ir atšķirīga un biežāk ir atkarīga no kognitīvajām īpatnībām nekā no telpiskā mēroga. Līdz ar to personīgi nozīmīgākās iezīmes kalpo kā vides kognitīvie enkuri iezīmēm ar mazāk svarīgu nozīmi, savukārt tās veido enkurus vēl zemāka līmeņa pazīmēm utt.”

http://www.pietiek.com/raksti/brikses_ls_86_000_petijumi_latvija_veido_vietas_kategorizacijas_un_paskategorizacijas_ceturto_komponentu
29.janvāris 2012, 20:01 | links

Nu tad sveiciens vārdiņa svētkos..., jā un atceries, uzmanīgi ar kāju kustībām zem galda, jo pret rītu arī tur mēdz būt viesi :) PRIEKĀ!
29.janvāris 2012, 19:58 | links

Hallo ?? vai tas ir Rīgas ūdens?
- Jā!
- Kāpēc man no krāna tek ūdens?
- Kas par lietu?
-Saņēmu rēķinu par janvāri - no tā izriet ,ka no krāna vajadzētu tecēt Hennessy vai sliktākajā gadījumā Čagai !!!!!!!!
29.janvāris 2012, 19:57 | links

Mums pašlaik izveidojās diskusija :
- Vai sieviešu klosterī ir vīriešu tualete ???:DD Ko ???
29.janvāris 2012, 19:51 | links

Žogs tas Tev Pats ātrākais nopelnīšanas veids fotografējot ir--pārdot foto aparātu ;DDD
29.janvāris 2012, 19:47 | links

Kā uzzināt, vai cilvēkam ir iPhone? Viņš pats to piecu minūšu laikā parādīs ;DD
29.janvāris 2012, 19:44 | links

Vīrs -sievai:
- Mīļā, uztaisi man kaut ko... nu kā viņu ?... nu to..
- labi mīļais!........
Apmierinātais vīrs pēc ,,štelles'':
- Jā !!-nu ke beni materi to kafiju !
29.janvāris 2012, 19:43 | links

Kā var atšķirt īstenu kečupa mīli -viņam ledus skapis stāv ar kājām gaisā :D
29.janvāris 2012, 19:39 | links

Vislielākais mīnuss no smēķēšanas - ir tad kad tu aizej uz balkona uzpīpēt ,bet tavs kaimiņš pa to laiku ir norijis visus pelmeņus :DD
29.janvāris 2012, 19:37 | links

Mēs jau esam iemācījušies uztaisīt pasakas par īstenību......bet pašlaik tikai vis šausmīgakās ;DD
29.janvāris 2012, 19:34 | links

Brusi mums vienalga pipec -noraks :DDD
29.janvāris 2012, 19:24 | links

Nedēļā ir 7 dienas.Variantu [tipu] tikai 4.Varētu dabūt informāciju arī par pārējiem trīs tipiem,lai varētu kvalitatīvi sastādīt turpmākās darbības plānu? DDDDDDDD
29.janvāris 2012, 19:22 | links

avtt Tev flašku ar čagu aizsūtīšu Jānis_B startē uz Kuldīgu katru nedēļas nogali -Laikam brūti apcēlis Tavos krajos :DDD
29.janvāris 2012, 19:14 | links

Nēē tad palieku pie Aivara vismaz ir 4vvarianti Dažādībai Domu ģenerācijai labs pamats :DDD
29.janvāris 2012, 19:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager