Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
tu no manis nemi h2so4,pec uzvardiem nezinu,bet copmanus zinu.pat sefs liels ziemas copmanis(igaunis):))
13.janvāris 2012, 22:16 | links

MS1111 Es Tavu spoli no Ginta paņēmu atpakaļ Šodien iznāca dabūt ļoti labu lociņu komplektā Būs labs Savādāk nebija sirdsmiera par to sačakarēto asīti It kā jau visu salīpēju ,bet ja nu liela zivs un nolūzīs Lādēsies pa visu ezeru. :DD
13.janvāris 2012, 22:03 | links

Šās formas ptra puse Ar trīsstūri un Porri

13.janvāris 2012, 21:56 | links

Nagliņa un cepelīns :DD
Otra forma vēl ir erozijā Sikuha-šatls -Zariņvalda serdenis un viena inkognito -būs tikai sudraba izpildījumā.
13.janvāris 2012, 21:51 | links

šodien uz remontu atkuģoja itresants boris Moris kas moris tikai ar jokainiem nažiem Nācās būvēt jaunus modīgākus :DD

pirms rūdīšanas

Un pēc
13.janvāris 2012, 21:48 | links

Tad Es Tevi pazīstu Tu ar Kailoviču nestrādāji ??:DD
13.janvāris 2012, 21:43 | links

tev tukuma ir kada tocka ,lai nav jabrauc lidz manim,skabes var dabut,stradaju pienotava
13.janvāris 2012, 21:23 | links

H3PO4 tas pats jau vien ir :DD Es pēku attīrīto ķim reaktīvu bodē Ja sarunāsim barteri -neatteikšos
13.janvāris 2012, 21:18 | links

Ortofosforskābi
13.janvāris 2012, 21:15 | links

bumi,tev nevajag fosforskabi
13.janvāris 2012, 21:15 | links

Kā jau biju rakstījis sadaļā,, Ledus urbji''Mora savus asmeņus veido un asina robotizēti -tāpēc orģinālajiem zviedru asmeņiem kļūdainas asināšanas % ir ļoti niecīgs -pat domāju ka nav vispār /pašlaik runa iet par ORĢINĀLAJIEM/ šos nažus paņemot rokās jūs varat redzēt gludu un šauru asmeņa nobeigumu 0.7 mm platā joslā -kurš laistās visā varavīksnes krāsās .
Asinot no rokas ir jācenšās iegūt tādu pašu efektu Kā to iegūt ? es zinu :DD
13.janvāris 2012, 21:14 | links

Neiesaku pirkt Aseri asmeņus tie būs noteikti jāpārasina Ja ir Aseri boris tad jau labāk pirkt Moras asmeņus.Es arī esmu pircis rezerves asmeņus un arī nekādu problēmu Tā nav sistēma ,bet domāju ,ka šādi tādi ķīnizeri pa retam uzrodās Kāpēc gan ne -ja ķīnizerus var nopirkt par 1 ls pārī Biju manījis Amazonā piedāvājumu Tikai skaits bija jāņem iespaidīgs :DD
13.janvāris 2012, 21:04 | links

Tiku pircis morai 150mm nažus-nekādu sūdzību!
13.janvāris 2012, 20:54 | links

Man arī ir viens no pirmajiem Moriem130 Pēc Rapalas iegādes viņu lietoju mazāk Ir starpība nažos Iesaku visiem taupīt tos kuri stāv uz borīti un dot uz asināšanu ar garantiju ,ka savus iegūsiet atpakaļ.Es pat ieteiktu iemarķēt.Visi rezerves pirktie tomēr ir nedaudz savādāki -nemāku tekt kapēc ? Kaut arī visi Moras zieģeļi ir iesisti -pat Zviedrijā pirktie.Tikko vienus pilnīgi jaunus pārasinājis.Šis teksts bija domāts 130 modelim Morai 110 tomēr asmeņu materiāls ir savādāks /mans pers uzskats asinot/ Domāju ka 130 ir liels skaits pakaļdarinājumu ,jo modelis un izmērs ir ļoti pieprasīts Viennozīmīgi ieteiktu uzpasējiet orģinālos asmeņus.
13.janvāris 2012, 20:50 | links

Bums,
Tu daries ar nažiem.Saki vai varētu būt tāda sagadīšanās Mora Expert, ka pirmajiem boriem (Latvijā iegadāmajiem ap 2004g.) tie naži cietāki padevušies. Es pats jau 8.sezonu urbšu un neesmu asinājis nažus.Vakar uzzināju, ka arī cits copmanis urbj tikpat sen un arī nav asinājis. Šodien noņēmu nažus, lai nokrāsotu urbi un mani naži grieza papīru ....
...citu replikas par nelietošanu būs nevietā...
13.janvāris 2012, 20:36 | links

Griezošajā daļā abi asmeņi ir vienādi Bet lai izbēgtu no plaisas vajadzētu to kuru vīle neņem atlaidināt un pa jaunu norūdīt -es izdarīšu kā vajadzētu būt
13.janvāris 2012, 09:29 | links

šodien saņemu jaunās formas :))) Vēl tikai jāpiepucē un jānorūda Uh ......
13.janvāris 2012, 09:15 | links

Atved es apskatīšos
13.janvāris 2012, 08:33 | links

Ikarusņiks ir forši. Tātad mīkstā vieta (kante, kura ir pretī asmenim tā, kuru man ņēma vīle) ir o.k. tad sanāk, cietais, kuru vīle neņēma ir brāķis?
12.janvāris 2012, 21:14 | links

Ikarusņiks ir forši. Tātad mīkstā vieta (kante, kura ir pretī asmenim tā, kuru man ņēma vīle) ir o.k. tad sanāk, cietais, kuru vīle neņēma ir brāķis?
12.janvāris 2012, 21:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager