Skrējēj Tev bez rindas :DD Vienu no materiāliem iedevi superīgu Būvēju un kaifoju Aiso materiālus taupu pavasarim Tiem paredzēti lieli darbi Top jauna veida šūps Kad būs viss izgravēts parādīšu pasaulei :DD
bums
salauzu to nazi nevis uz kauliem, bet tādu resnāku zaru griežot, vnk kaut kā asmens sagriezās un izlūza robs, tāpēc jau jautāju, vai nav kā stikls, bet par nopietnu nazi Tavā izpildījumā ar melnā ozola rokturi un zīmogu BUMS uz asmeņa jau kādu brīdi domāju:)))))). Lai Tev noskrien tas bļitku un boru trakums, tad jau. Medību sezona tā pat tūlīt beigsies, steigas nav, gan jau došu ziņu:)))))))
Nav jau arī tā, ka nebūtu ar ko griezt:DDDDDDD
Vel viena lietiņa par to asmeni Es viņu padzinu uz augšu 2 mm tātad asmeni izveidošu ar ne tik slaidu leņķi Rezultātā asumu saglabāšu un būs stengrāks :DD
bums
nu nostrādāts uz goda, kā Tev tas materiāls tam nazim likās, nav kā stikls? Ja vēl Tu man to formu uztaisītu, tad es Tevi liktu mierā kādu brīdi :DDDDDDD
Viss 3 grankas elektrods ir pabeigts Rīt uz elektroeroziju kopā vēl ar 3 skaistulēm :DD
4 būs
Vēl tikai ar sudrabu jāpielodē pamatne Būs 2 krāsainas -vieglās Mūsmāju ūdentiņiem :DD
Savu bļitkas bildi neliku Neliels Nou hou :DD Negribu čtob sglaziļi ;DD
Seklos mūsu zemes strautiņos Engure u.t.t šis gumijas gabaliņš copenes galā lielu iespaidu neatstās jo bļitkas arī ir maziņas un smalkiņas :DD Ja runājam par nopietniem ūdeņiem Peipuss Usma u.t.t tad gan tas knibulis ir lieks ,jo bļitkas ir smagas un zolīdas :DD