Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Gint, neņem galvā, mēs neviens no tādam lietām neesam pasargāti.
27.janvāris 2017, 10:07 | links
 
Nesija , vai vari paskaidrot kur izspaudās tas īgnums un kādu jautrību Tu sagaidi no cilvēka , kurš pirms dažām dienām apglabāja savu māti ? Man liekas kas pret visiem esmu laipns un iespēju robežās pretimnākošs , vienīgi atlaides dot nevaru jo netirgoju savu mantu .

gintsgg, 27.janvāris 2017, 09:37


gintssgg līdzjūtība un neņem visu drazu ko te raksta galvā. Visiem labs nekad nebūsi. Vienmēr kāds cietējs atradīsies kuram kkas ne tā būs. Ne asakas!
27.janvāris 2017, 09:58 | links
 
Nesija , vai vari paskaidrot kur izspaudās tas īgnums un kādu jautrību Tu sagaidi no cilvēka , kurš pirms dažām dienām apglabāja savu māti ? Man liekas kas pret visiem esmu laipns un iespēju robežās pretimnākošs , vienīgi atlaides dot nevaru jo netirgoju savu mantu .
27.janvāris 2017, 09:37 | links
 
...tikai tirrgatājs,ja nemldos Ginča tāds īgns..
27.janvāris 2017, 00:40 | links
 
visu cieņu meistarm pr PJARNU sudraba cirīšiem...ir atšķirība...šie strādā labāk...pārbaudijām šo šteli...ir lab...
27.janvāris 2017, 00:38 | links
 
sory....šaragu...
27.janvāris 2017, 00:16 | links
 
...es par šagaru...labs māneklis...neatpapliek no strekozas...
27.janvāris 2017, 00:15 | links
 
...un pat mušu ņevajag...derētu rupjāki āķi...
27.janvāris 2017, 00:12 | links
 
Labs cemers...kur to var nopirkt...gātes kanālā uz šo labi ķertos aiz vēdera...
27.janvāris 2017, 00:11 | links
 
Sveiks,Meistar!
Saki,kur var iegādāties tavas šaragas?

KZ7, 18.janvāris 2017, 17:56
Šāda tipa ,,Sharagas es rīt ievedīšu pie Ginta un Rotiņā Valdeķu 1 Komplektā ar mušu


bums, 18.janvāris 2017, 20:30
27.janvāris 2017, 00:09 | links
 
labu apetīti;)
26.janvāris 2017, 23:55 | links
 
Šādā skapī iet iekšā viena Peipusa brauciena raudas
no 40-70 kg Bet es daru savādāk Man ir saldētavas -25 pēc sālīšanas lieku iekšā saldētavā un kad vajag svaigu voblu 2 dienās man viss ir gatavs Novītināt nav grūti ,bet to kvalitatīvi saglabāt tā jau ir spice :) tāpēc veči brīnās ka uz Jāņiem vobla bez rūsas :)Noslēpums ir tas ka nedēļu pirms Jāņiem tā ņemta ārā no saldētavas un vītināta tieši pirms jandāliņa :)

bums, 26.janvāris 2017, 23:30


Un tagad Bumam būtu jāatklāj pareizas sasaldēšanas tehnoloģija un noslēpums. Jo savādāk tā sasaldētā zivs pēc pus gada sadētavā būs nekāda :)
26.janvāris 2017, 23:47 | links
 
Šādā skapī iet iekšā viena Peipusa brauciena raudas
no 40-70 kg Bet es daru savādāk Man ir saldētavas -25 pēc sālīšanas lieku iekšā saldētavā un kad vajag svaigu voblu 2 dienās man viss ir gatavs Novītināt nav grūti ,bet to kvalitatīvi saglabāt tā jau ir spice :) tāpēc veči brīnās ka uz Jāņiem vobla bez rūsas :)Noslēpums ir tas ka nedēļu pirms Jāņiem tā ņemta ārā no saldētavas un vītināta tieši pirms jandāliņa :)
26.janvāris 2017, 23:30 | links
 
Vītināšanai var izmantot veca ledus skapja korpusu Tur nekādu sildīšanu nevajag Tikai vēja plūsma
Kaltēšanai vajag sildītāju,bet nedrīkst vairāk par 22 collām Tā ka ja ir jautājieni prasi
26.janvāris 2017, 23:25 | links
 

26.janvāris 2017, 23:21 | links
 
No Alūksnes trīs pāri moras naži uz asiāšanu Bruņnieku 45,kad būs gatavs padod ziņu,Gunča.

guncha56, 26.janvāris 2017, 12:51

rīt būs gatavi un ievesti Bruņiniekos
26.janvāris 2017, 23:19 | links
 

Skapis visām dzīves vajadzībām karstā aukstā kūpināšana ,vītināšana, kaltēšana
26.janvāris 2017, 23:18 | links
 
Sveiks meistar! Kā var novītināt tagad peipusa raudu? Dzīvoju dzīvoklī. Čomam gan ir huters ar parstu krāsni istabā, bet nesmirdināsies tač guļamzonā. Atceros Tev bij kaut kādas kastes tam procesam kādreiz
26.janvāris 2017, 21:32 | links
 
No Alūksnes trīs pāri moras naži uz asiāšanu Bruņnieku 45,kad būs gatavs padod ziņu,Gunča.
26.janvāris 2017, 12:51 | links
 
Zviedriem gatavs 220 galva :)

Salīdzinājumam 115 :)
23.janvāris 2017, 19:13 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager