tā, značit, esmu procesā, tajā pusē kur nav zobu bij 2 āsibiņas, paņēmu pārliku vienu no tām ( biezāko) uz otru pusi, tagad spole rūc, kā mans suns, kad ir dusmīgs ...
Jānoņem no tās puses kurā nav zobu uz to pusi kurā ir zobi. Vispirms pamēģini ielikt vienu Es domāju ,ka tev jābūt 2 gb /reduktors ir maķenīt pārspiests/
Es tikko šādu salaboju ,bija nesta uz darbnīcu.ķīlēja viļņveidīgi Papētot konstatēju ,ka spoles reduktors ir izregulēts Regulēšanas šeibes ir ieliktas lielā zobrata ass otrā pusē -zobrats iedzīts dziļāk sazobē.Līdz ar to gaita palika nevienmērīga ar dažādu slodzi Ieliku kā tam jābūt un viss kārtībā.Pamēģini jābūt izmaiņām uz labāku pusi.Vēl piezīme - attaisot spoli kura bijusi remontā konstatēju ,ka tā ir sausa -nesaeļļota.;((
i to, tas troksnis tāds viļnveidīgs, brīžam uznāk, brīžam nav.... sākumā domāju ka pagrūti griežās - tam tā jābūt, tad pačamdīju citu shimano (ultegra) griežās daudz vieglāk un klusāk....
Micuk , es aizmirsu aiz sašutuma , jo Bumsis aizmirsa atvest šūpiņus , Tu jau zini kurš par viņiem interesējās . Bumsis solījās rīt no rīta šūpiņus ievest , tad arī spoli iedošu , sāpju naudai ar litru pietiks ?
Dzērve -ja nav līsts iekšā tad pēc simptomiem gultnis iet uz galu :DD Ja nav galīgi noklemmējis varbūt var reanimēt 50/50 Nojaukt iztīrīt saeļļot -citu neko nedarot 3 ls Parasti jau iznāk kaut ko citu pielabot ,jo vainu nenovērstu neatstāju.