Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Brālīt tu esi īst dzeijnieks, a mošk zveinieks?! :D
11.novembris 2011, 12:03 | links

Man par šnabīti patīk tas joks : Kas notiktu ar Krieviju ja pēkšņi tur beigtos šnabis ? Par cik pasaulē valda nezūdamības likums - nekas nerodas un nepazūd - šnabis noteikti kaut kur uzradīsies UN, tur kur viņš uzradīsies - tur būs Krievija ! :)
11.novembris 2011, 10:19 | links

Paldies par info :) Gultņiem iespiedu sezonas sākumā Balzer smēri (makšķerveikalos ap 1 Ls cena-15gr) - klāt kaut kādi sveķi - baigi labi turās gultņos :) Pagaidām nekādu problēmu. Būs jāiegādājās tas Husqvarnas ķēpis :)
11.novembris 2011, 09:26 | links

es tādus šnabīšus nelieto
11.novembris 2011, 09:12 | links

Nu ja -ja šņabis būtu ciets mēs to grauztu ..:DDD
11.novembris 2011, 08:58 | links

ar tām smērēm ir kā ir ja pa šķidru tek āŗa un ja pa biezu grūtāk būt ietīt
11.novembris 2011, 08:23 | links

Nemeklējiet ameriku visas smēres sen jau ir izgudrotas Husqvarnas smēre ir laba/spoles reduktoram/Gultnim vajag nedaudz šķidrāku .Slēgtos gultņus arī vajadzētu kādreiz atpogāt vaļā -ar adatiņu uzmanīgi /pašiem neiesaku/ lai ar adatas galu nesavainotu darba virsmas gan lodītēm gan gultnim
11.novembris 2011, 08:19 | links

andriskkk > Vasarā var likt , bet tagad rudenī , diez kas nebūs , nav šī smēre domāta smalkiem spoles zobratiem un gultnīšiem !
Es lietoju smēri jau vairākus gadus , kas domāta HUSQVARNAS krūmgrieža reduktoram . Smērēju visus spoles zobratiņus un gultnīšus ieskaitot uztinēj rullīti ( to 3-4 riez sezonā ) .
Visas spoles ir ideālā darba kārtībā ... :) !
11.novembris 2011, 08:06 | links

Šī smēre(циатим-221) man ir un lietoju viņu jau daudzus(~30) gadus.Smēre domāta gultņiem un tamlīdzīgi.Viņa iztur lielas temperatūras nemainot savu struktūru,nepaliek šķidrāka.Bija gadījums,kad aprūsējušiem āķiem metāla kārbiņā uzzieķēju.Ar domu uzkarsēt un noliet.Te ta nu bija-pat uz gāzi karsējot nepalika šķidrāka.It kā neiesaka pie lielām mehāniskām slodzēm izmantot,bet metālam ar gumijām un tamlīdzīgi ir labi.
11.novembris 2011, 06:05 | links

Laba diena, gribēju uzprasīt padomu. Šodien rakājoties pa garažu, uzgāju forši biežu smēru - циатим-221. Ir kaut kas par tādu brīnumu dzirdēts un vai spoles zobratiem varētu būtu ok? :)
11.novembris 2011, 00:04 | links

Labi .
10.novembris 2011, 22:34 | links

Rīt, man svari lauku mājā, es no Rīgas braukšu.
10.novembris 2011, 22:33 | links

Sienaazi , nosvēri ?
10.novembris 2011, 22:24 | links

aakki, nav nemaz tik viegli to lielo gumiju dabuut lejaa, savukaart ja taa bagarees grunti, ssancis krietni lielaaks.
10.novembris 2011, 22:21 | links

M.Olte šodien pa Daugavas kuģa ceļa 14m dziļumiem sprieda.Varbūt viņam vajadzēs 100gramīgi.Dziļāk rakt neesot tolka-jo Irbes jūras šaurumā tikai 17m.
10.novembris 2011, 22:18 | links

Es biju uztaisījis daudz šādu džigu bet nebija pieprasījuma tāpēc gandrīz visus pārkausēju atpakaļ citos izstrādājumos āķi vēl ir palikuši
10.novembris 2011, 22:08 | links

Nē Āķi proces nav, kā Tu domā vienmuļa velce ,bet asa un žiperīga nodarbe /pats biju liecinieks/:DD
Bez nekādas piepūles ,ja nu vienīgi kāds makans ir galā ;DD
10.novembris 2011, 22:06 | links

Iespaidīgi lomi?Pa to velcēšanu jau es arī nodomāju.Nu nemētās sienāzis visu dienu to svaru.Tā jau tā ....upenīte ..pirmajā stundā izsvīdīs!DD Braukāt un dzīt "vilku",tas jau vairāk kā gulēt!!!!
10.novembris 2011, 22:03 | links

Bumsi , Tev ir tie lielie āķi ?
10.novembris 2011, 21:56 | links

Es redzēju gā viš ar šādiem bagarē -iespaidīgi :DD
ja nemaldos tad šādi manis lietie ir Milo bodē ..:DD
10.novembris 2011, 20:43 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager