Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
:DD Salnas -salnas ir vajadzīgas :DD
1.novembris 2011, 21:19 | links

bums uztaisi ko mazaaku no sudraba ar, tādu kā salmo pirmais nr. Ar grābšanu izgrābs....un es ar būšu priecīgs sēžot Babītē...
1.novembris 2011, 21:18 | links

Kad pats atpūtīsies no dzelžiem un Jusmas zandartus paskaldīsi.
1.novembris 2011, 21:13 | links

avtt Neķer kreņķi :DDDDDDDDD
1.novembris 2011, 21:04 | links

Ilmār rīt pacentīšos Tev aizsūtīt
1.novembris 2011, 20:54 | links

"Jazup šodien Tavu sametināju un apstrādāju ar smilšu strūlku Rīt mālēšu :))
T-Rex daļa no Tavējām ,kā runājām viss būs gatavs uz ceturtdienu ;))

susis10 Pirms pasta nobildēju Domāju ,ka līdz 5dienai jābūt jau pie Tevis
1.novembris 2011, 20:38 | links

Bez problēmām Ieved Gintam un atstāj gan nažus gan borus :))
1.novembris 2011, 20:29 | links

Bums saki lūgtum vai vari dažiem Zwilling virtuves nažiem atgriezt jaunību un 2 borus savest kārtībā?
1.novembris 2011, 19:11 | links

Bums, Gints sāka kreņķeties, ka viņam nav tādu bļitkiņu kādas izrādās ir manā maciņā. Bet lašenieki ir glauni, izskatās, ka būs tieši tas izmērs un svars kurš mums ar sievu tik ļoti trūkst. Ir Dam Effzet 24g bleķi, manas kundzes rokās ļoti labi strādā un ir lielie 32g. Sen jau meklējām kaut ko pa vidu un šitie ir kā kulaks uz acs. 4dien došos izmēģināt savu laimi kādu nelaimīgo Daugavā noķert.
1.novembris 2011, 19:10 | links

Līdz ar to visi 28 gr krājumi ir pie Micuka Ir palikušas 5 Trexam un 5 ievedīšu Gintam uz andeli Finita la comedia 28 gramigās būs reritēte ,jo kā jau teicu vairs viņas nebūvēšu max svars 22 grami
1.novembris 2011, 17:37 | links

Micuk Tads kunde man naf bijis :DDDDD Gints pat valodu sāka raustīt :DDDDDDDD Tā ir laba ideja uz ziemsvētkiem jāuzbūvē smukas kastītes un tajās skaistas sudraba bļitkas Zem eglītes, ko vairāk večiem vajag un nav ko stresot un meklēt...Ideja laba
1.novembris 2011, 17:33 | links

Paldies Meistar! Iztīrīju Ginta krājumus, vismaz par dāvanām tuvākajiem svētkiem nav vairs jāuztraucas :)
1.novembris 2011, 14:56 | links

bums,laikam esmu Tevi apčakarējis aš' par ls1!Izrādās,ka tam vecajam ļeņingradietim bija 5 nažu komplekti(nu,tie vecie),a ne 4 komplekti...
Blin,kā mans ir uzvārījies!;))
p.s.pie nākamā rēķina to latiņu piemetīšu klāt!Nevar dzīt zosi,a to vēl bori neņems ledu priekšā,kā nākās !;)
1.novembris 2011, 11:49 | links

Micuk viss ir pie Ginta ;))
1.novembris 2011, 11:33 | links

tās 15g būs labas ne tikai ezeros. Ja kāda ir vēl brīva es labprāt iegūtu īpašumā.
31.oktobris 2011, 21:44 | links

Ja ezeri sekli tad ļoti labi būs 15 gramīgās Laikam visas nesudrabošu kādu atstāšu misiņa krāsā
31.oktobris 2011, 21:39 | links

Tad jau būs vien Tev 22 gramīgās jāizsūta :))
31.oktobris 2011, 21:36 | links

tur taas nesudrabotaas dzeltenaas 22 gramiigaas pashas labaas... kuru vairs man naff, vakar peedeejaa taa ceeli aizlidoja kautkur niedrees, vairaak ar cimdiem nespiningoshu, jau otra aizgaaja, kad cimdi rokaas.. vai tik sanaaca taa..
un peec ta copes nebij, Rushonaa laikam tikai Bumsa dzeltenais a ne slvenais Preilju dzeltenais :)
31.oktobris 2011, 21:04 | links

Nu tad viss sarunāts, atdod tiem kuri bija pieteikušies un visus pārējos es rīt ņemu ciet. Kurš nav paspējis pats vainīgs :D
Paldies par atsitēju!
31.oktobris 2011, 19:49 | links

Abčom vopros ? Smagās es vairs netaisīšu Grūti locīt Un daudz materiāla aiziet ...:DDD
31.oktobris 2011, 19:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager