Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
oi palasījos aš siekalas saskrēja mutē.Bumsi!Vai palasīju,ka Tev ir brīnumaina zivju u.c. pagatavošanas recepšu grāmata.Vai arī,es,kā tavs klients varētu saņemt to uz savu e-pastu?
2.septembris 2011, 10:11 | links
 
Mazākos ķīšus un mailes es vāru eļļā /kā fri kartupeļus/ iznāk zivju čipsi. Iesaku
2.septembris 2011, 10:10 | links
 
Tu aizmirsi -vēl vajag astoņas mušu pipelītes ,bet bez pautiem tie dod sīvumu :DD
2.septembris 2011, 10:08 | links
 
Nākamnedēļ došu uz rūdīšanu 70 komplektus /sfēriskos /cerams ka pirmajiem pietiks :DDD
Veiksmi un ne asakas ;DDD
2.septembris 2011, 10:07 | links
 
Bums !Es vēl pie ķīšu receptes lieku 3 % odu dzeloņu novārījumu.Tad vispār ir ....
2.septembris 2011, 10:06 | links
 
Urja pirmie sfēriskie naži uz barnaulieti uzlikti Saņemt Bruņinieku 43 Saņēmējam ir paziņots un parole nosaukta -PATĪKAMI DZELZĪŠI :dddd
2.septembris 2011, 10:03 | links
 
Bums ,šogad ar baravikām švaki..

Vot bekas gan daudz!!
2.septembris 2011, 08:45 | links
 
Ir sācies baraviku laiks tāpēc dodu 2 viegli iegūstamu produktu recepti

Ņemam vidēja lieluma zandartu ap 1 kg Tīram un sagriežam porcijās

Liekam traukā, piliet līdz pusei ar saldo krējumu, apklāt ar folliju un liekam iekšā karstā cepeškrāsnī apmēram uz 10-15 min

sagriežam baravikas šķēlītēs Velkam ārā zivi no duhavkas pārklājam ar sagrieztajām baravikām un pārlejam vēl ar saldo krējumu lai tas nosedz daļu sēņu Apsāla un vēlreiz noklājot ar folliju liek atpakaļ cepeškrāsnī

Pēc 10 min cepšanas folliju ņemam nost ,lai izveidotos brūna garoziņa
Pa pirmo ......
2.septembris 2011, 08:43 | links
 
Kāpēc es Peipī savācu visus ķīšus Atbildu ar recepti
Peipusa lielie ķīši (griežu fileju) - apmēram jābūt 0.8-1kg filejas
Avenes - 1.5 glāze /parasti ņemu saldētās/
jāņogu džems 1,5 glāze
portvīns - 1/4 glāzes
citrona sula 2 tējkarotes
kukurūzas ciete - 2 tējkarotes
melnie pipari - 1/4 tējkarotes
sviests/kausēts/ 1 karote
Samaisat katliņā jāņogu džemu, citronu sulu un portvīnu, liekat uz uguns un pievienojat sablenderētu aveni , tad pievienojat ar kukurūzas cieti kura atšķaidīta ar ēdamkaroti ūdens . Vārīt tik ilgi kamēr šķidrums paliek biezāks, pēc tam ar iegūto masu aplejat cepeškrāsnī ceptās ķīša filejiņas un pagaršojiet citas zivis jums paliks vienaldzīgas Vēl viena lieta- ķiši pat nav jāķer izlasiet tikai lielākos no tiem kuri atstāti pie āliņģiem
2.septembris 2011, 08:27 | links
 
Nu bumsi,neticēju ka tādu galvu var izlabot.
Zelta rokas tev vecīt.
1.septembris 2011, 21:41 | links
 
Tu ko,tur apmēram līdzīgi laika apstākļi,tik kādi 3-4 grādi vēsāks.
1.septembris 2011, 21:28 | links
 
Toni pie Tevis tur Zviedrijā naktīs jau nav salnas ??
1.septembris 2011, 21:10 | links
 
Izskatās ka veči jau gatavi putaplasta ļadū caurumus borēt un Peipī iekšā maukt...Tā gatavošanās un funktierēšana jau ir tā kaifīgākā...
1.septembris 2011, 21:04 | links
 
Vēl nebūs gatavas Pirmdien vai otrdien
1.septembris 2011, 21:04 | links
 
Neaizmirsti smagās mailes paņemt .
1.septembris 2011, 21:03 | links
 
Rīt
1.septembris 2011, 20:57 | links
 
Bumsi , kad Rīgā būsi ?
1.septembris 2011, 20:57 | links
 
šogad varbūt kādu prātīgu puiku uz astes varēs paņemt -mēgināšu uz sezonu sarunāt busiņu.Ir viena muļa -tad jau redzēsim
1.septembris 2011, 20:56 | links
 
eh, man jau godiigsakot sen nostalggij peec peipi.
1.septembris 2011, 20:54 | links
 
Jā -jauns karakats :) Neuzprasīju vai jau pabeigts
1.septembris 2011, 20:53 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager