Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Buma taisītie sfēriskie naži krievu ledusurbim...pateikšu godīgi..pagājušoziemu uzliku vecam vecam krievu urbim....nekādu problēmu...griež kā sviestā...urbis ieguva jaunu dzīvību....fāteris ar Moru reizēm nāca aizjemties manu veco krievu urbi ar Buma sfēriskajiem:):):)
rekomendēju....provereno:):):)
2.septembris 2011, 13:12 | links
 
taa taa kaut kas palaists garaam, kas tie par barnaulas sfeeriskajiem nazhiem, laikam arii gribu taadus pameegjinaat..
2.septembris 2011, 11:17 | links
 
2 bumsi
gvido.rasmanis@navigator.lv
2.septembris 2011, 10:49 | links
 
Bums!ĻOTI LŪDZU!MAN ARĪ RECEPTĪTES!

pasts- jazepsr@inbox.lv.

jau iepr. paldies!
2.septembris 2011, 10:44 | links
 
Es te lasu ka ir kaut kada brinum recepšu grāmata ja varētu ludzu tad es ari tādu vēlētos

paldies
fazator@tvnet.lv
2.septembris 2011, 10:40 | links
 
Bums!Tas ir labais!Ne asakas brīvdienās!
2.septembris 2011, 10:15 | links
 
fish1 Privāto pastu un aizies :DD
2.septembris 2011, 10:13 | links
 
Jancīgais pārsvarā visi ir 130 mm
2.septembris 2011, 10:13 | links
 
Ir vēl brīvs komplekts 130mm barnaulietiem? :)
2.septembris 2011, 10:11 | links
 
oi palasījos aš siekalas saskrēja mutē.Bumsi!Vai palasīju,ka Tev ir brīnumaina zivju u.c. pagatavošanas recepšu grāmata.Vai arī,es,kā tavs klients varētu saņemt to uz savu e-pastu?
2.septembris 2011, 10:11 | links
 
Mazākos ķīšus un mailes es vāru eļļā /kā fri kartupeļus/ iznāk zivju čipsi. Iesaku
2.septembris 2011, 10:10 | links
 
Tu aizmirsi -vēl vajag astoņas mušu pipelītes ,bet bez pautiem tie dod sīvumu :DD
2.septembris 2011, 10:08 | links
 
Nākamnedēļ došu uz rūdīšanu 70 komplektus /sfēriskos /cerams ka pirmajiem pietiks :DDD
Veiksmi un ne asakas ;DDD
2.septembris 2011, 10:07 | links
 
Bums !Es vēl pie ķīšu receptes lieku 3 % odu dzeloņu novārījumu.Tad vispār ir ....
2.septembris 2011, 10:06 | links
 
Urja pirmie sfēriskie naži uz barnaulieti uzlikti Saņemt Bruņinieku 43 Saņēmējam ir paziņots un parole nosaukta -PATĪKAMI DZELZĪŠI :dddd
2.septembris 2011, 10:03 | links
 
Bums ,šogad ar baravikām švaki..

Vot bekas gan daudz!!
2.septembris 2011, 08:45 | links
 
Ir sācies baraviku laiks tāpēc dodu 2 viegli iegūstamu produktu recepti

Ņemam vidēja lieluma zandartu ap 1 kg Tīram un sagriežam porcijās

Liekam traukā, piliet līdz pusei ar saldo krējumu, apklāt ar folliju un liekam iekšā karstā cepeškrāsnī apmēram uz 10-15 min

sagriežam baravikas šķēlītēs Velkam ārā zivi no duhavkas pārklājam ar sagrieztajām baravikām un pārlejam vēl ar saldo krējumu lai tas nosedz daļu sēņu Apsāla un vēlreiz noklājot ar folliju liek atpakaļ cepeškrāsnī

Pēc 10 min cepšanas folliju ņemam nost ,lai izveidotos brūna garoziņa
Pa pirmo ......
2.septembris 2011, 08:43 | links
 
Kāpēc es Peipī savācu visus ķīšus Atbildu ar recepti
Peipusa lielie ķīši (griežu fileju) - apmēram jābūt 0.8-1kg filejas
Avenes - 1.5 glāze /parasti ņemu saldētās/
jāņogu džems 1,5 glāze
portvīns - 1/4 glāzes
citrona sula 2 tējkarotes
kukurūzas ciete - 2 tējkarotes
melnie pipari - 1/4 tējkarotes
sviests/kausēts/ 1 karote
Samaisat katliņā jāņogu džemu, citronu sulu un portvīnu, liekat uz uguns un pievienojat sablenderētu aveni , tad pievienojat ar kukurūzas cieti kura atšķaidīta ar ēdamkaroti ūdens . Vārīt tik ilgi kamēr šķidrums paliek biezāks, pēc tam ar iegūto masu aplejat cepeškrāsnī ceptās ķīša filejiņas un pagaršojiet citas zivis jums paliks vienaldzīgas Vēl viena lieta- ķiši pat nav jāķer izlasiet tikai lielākos no tiem kuri atstāti pie āliņģiem
2.septembris 2011, 08:27 | links
 
Nu bumsi,neticēju ka tādu galvu var izlabot.
Zelta rokas tev vecīt.
1.septembris 2011, 21:41 | links
 
Tu ko,tur apmēram līdzīgi laika apstākļi,tik kādi 3-4 grādi vēsāks.
1.septembris 2011, 21:28 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager