Sezonas sākumā var nedaudz šķidrāku eļļu Bet sezonu nobeigumā uz ziemu noteikti vajadzētu veco smāķi izskalot un pa jaunu ieeļļot,jo caur to lūciņu pie visiem vajadzīgajiem punktiem netiek.Tas ir domāts reduktora sazobei.
Bums, vai remontē arī baitrunner spoles?
pie lielas slodzes pārleca ručka, laikam zobi aprauti.
vnk atcerējos, ka stāv vecās plauktā, nezinu ko darīt ar tām!
Iebrauc kempingā Strazdiņi Pajautā pēc Visvara/inspektors/ tel 294125416 pie viņa ir iegādājamas visas Usmas ezera atļaujas /izņemot rezervāta lieguma/
Bums neliels jautājums-ja vēlies pa Usmas ezeru vizināties ar savu lāivu kurai stāv motors 5z.,vai joprojām jāpērk atsevišķu licenzi???un kur viņu tagad var nopirkt???un vai brīvienās ar var nopirkt,no cikiem līdz cikiem??Paldies iepriekš...:)
Tā Tica izskatās galīgs "svežoks'" .Nesaprotu, kā tik ātri var nobeigt spoli.Man 2000. gadā atveda no štatiem spoli uz 9 gultņiem-strādā kā pulkstenis.Katras sezonas beigās izjaucu ,izmazgāju un saeļļoju.
Tas nozīmē ,ka Van staal arī ir ļoti reta spole /procentuāli/un tāpēc slikta ?? Man nācās šodien atpogāt Ticu un Shimanu -vienas cenu grupas ap 45-55 ls Tica bija uzbūvēta gudrāk /kaut gan pats lietoju Shimanus/
Arsik cik Tev remontā nāk Shimani un Daiwas /it sevišķi /?? un cik dārgā gala Ticas ? Es pat maķenīt biju pārsteigts kad to atpogāju vaļā -labi uzbūvēta :DDDDD