Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Vēl jautājums Salmo spečiem -kā jūs varat noteikt zobratu stāvokli neattaisot vaļā spoli ? Šo spoli tieši jūs cilvēkam izbrāķējāt pasakot ,ka zobrats ir beigts.Attaisot spoli vaļā konstatēju .ka reduktors un kasetes bīdītāja zobreti ir ideālā kārtībā bez diluma pazīmēm Spoli iztīrīju saeļļoju un saimnieks var saņemt.Ja jūs spoles remontējat ,tā pat kā asinat boru nažus -es jums neuzticēt nevienu naglu iztaisnot :DDDD

Ja jau kaut ko jēdzat no loriņiem apskatat spoles iekšpusi :DDD
27.augusts 2011, 19:04 | links

Šodien nācās veikt apkopi Tica Splendor -neliels defekts Ja atklāti tad tādas konstrukcijas un stiprības spoli var tikai pameklēt -tiešām labi uzbūvēta Kalts alu korpuss Starpsiena vadīklu izturībai -man personīgi patika

27.augusts 2011, 18:55 | links

Bumsi,aizmirsu piebilst,ka pedere patentēta.DDDD
27.augusts 2011, 18:06 | links

Burtnieka piešķirtā ,,nezapisļaika'' āķia sargs ar pederi izdomāts labi

Mazais foreļu šūpiņš Izmantojams arī kā ziemas bļitka

1 Peipusniece pagaidām alumīnijs ar kaparu Nākamnedēļ būs sudrams misiņš kapars melhiors

Būvēta ,kā sņetoka imitācija

šis būs speciāli Zbrus zandartiem slavenā alumījniece Sastāv no 2 daļām
27.augusts 2011, 17:01 | links

Labi ;DD
26.augusts 2011, 21:19 | links

Bums paldies

Pie ginta!
26.augusts 2011, 09:01 | links

Marti , nav nekur jāsteidzās ,nedēļu droši , pārbaudīju .
26.augusts 2011, 08:33 | links

siipolu neliku. kniploku gan... skaidrs, jaarij nost! un jaabrauc naakamam pakalj ;)
24.augusts 2011, 17:03 | links

Visas nodotās spoles rīt būs gatavas un varēs saņemt Bruņiniekos -Ne asakas
24.augusts 2011, 17:02 | links

Nemāku Tev atbildēt man ilgāk par 48 stundām tas neaizkavējas -kaut kā noēdas Ja sīpolu nebūs tad kādu laiku saglabāsi /no sīpola skābst/ Pēc manām domām ilgāk varēs saglabāt ja marinādi kurā likta zivs -kārtīgi nomazgāsi Lai garša nebūtu tik neizteiksmīga -apsāli bičiņ piparu un tad eļļu virsū :DD
24.augusts 2011, 17:01 | links

bums: cik ilgi var glabaat peec tavas metodes ieliktu zandartu? laikam jau ledusskapii obligaati, bet cik ilgi? pameegjinaaju vienu borku ar rafineetu (bezgarshiigaaku) oliivellju un vienu ar smalku aukstaa spieduma.
24.augusts 2011, 13:41 | links

Usmā ar pirmdienu sāksies zandartoviči Pagaidām švaki -pārītis ;DD
24.augusts 2011, 10:11 | links

Lodes pēc valča un kodināšanas Vidējā nedaudz uzpulēta Krāsa vienkārši perfekta Ja uzbūvētu gredzenu varētu teikt ,ka čigānu zelts :DD
20.augusts 2011, 15:14 | links

Vajadzēs atjaunot jo man ar rezerves daļu donoriem jau skapim plaukti lūzt :DD
19.augusts 2011, 22:13 | links

Runa ir par šis sistēmas Daiwas spolēm
19.augusts 2011, 22:11 | links

Bumsi
Esi ar mieru p...ties ar DAM spoli. Veca, vismaz 8 gadi. Ja varētu saregulēt un īstās detaļas "atjaunot" baigi labi būtu, baigi mīļa spole bija:-(. Ja ne tad atdodu detaļas:-).
Bet tas uz ziemas sākumu...mēģināšu lielāku pasūtijumu uztaisīt un barteri sarunāt.:-)
19.augusts 2011, 22:01 | links

Raihs
124 mersis mūs visus pārdzīvos....:)))
19.augusts 2011, 21:56 | links

"Turku" merši tie labākie...virzbūve nopūst, ...uzliekam jaunu un braucam nākamo milijonu:-)
19.augusts 2011, 21:56 | links

Raih -man pašlaik ir 6 Daiwas spoles remontā un visas ar vienu un to pašu vainu /pakaļējā bremze/Mezgls ir izveidots tā ka pēc gada vai pat mazāk -atkarīgs no copes intebnsitātes.Kasete un vadīkla sāk ļurkāties ,ka karote pa krējuma podu Ja ar kasetes lufti var cīnīties tad ar centrālās ass lufti kaut ko sapravīt ir ļoti problemātiski /jātaisa viss no jauna un no cita materiāla /uznāks dusma uztaisīšu :DD
19.augusts 2011, 21:53 | links

Vecais mersis...mersim jau parasti viss dublējās..nez kā tiem jaunajiem, nezinu...:)
19.augusts 2011, 21:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager