Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Kilkin Tavs Gladiātors divu nedēļu laikā laikam ir redzējis tik līdaku cik savā iepriekšējā pastāvēšanas laikā pat nebija sapņojis Kāts tiešām labs Turu to vecākajam puikam -pagaidām kamēr viņam nav luste izmantoju pats .:DDD
29.maijs 2011, 15:01 | links

bumsi, Tu man sagatavo vienu iesācēja komplektiņu pēc pāris nedēļām, ok? ;)
29.maijs 2011, 14:53 | links

Pie krāsojuma noturības ir jāpiestrādā Laikam nākošos krāso''su ar pulverkrāsu ,jo Zacepa šūpi pēc 2 dienu intensīvas copes bija pliki un spoži /kas netraucēja līdakām tiem uzbrukt/
Intresants gadījums bija vakar kamēr piņķējos ar auklu vizulis vilkās pa grunti metrus 10 aiz laivas Ilgi nebija jāgaida -līdakai arī tāds iepatikās .Nācās ,kā vecos laikos aiz auklas vilkt laukā :DD
29.maijs 2011, 14:04 | links

Lūzdu Duglas
Vēl piebilde -paldies par personīgiem pateicības apliecinājumiem,bet neturēsim sveci zem pūra Droši varat dalīties par copes panākumiem .Atzinības vēstules man nav tiesības publicēt šeit :DD Tās ir privātas...Mani lomu demonstrējumi jau ir drusku piegriezušies Tāda pašreklāma vien sanāk ;DDDD
Vakar bija zvans kur copmanis smago maili bija izmantojis savdabīgai copei-gandrīz imitējot JIG Laikam nebija afišējies jo vēl ir zandartu liegums ,ja nemelo tad rezultāti bija iespaidīgi ....Protams visus bija palaidīs brīvē .Gan jau pēc 1 jūnija parādīsies .........Ja kas tad Usmā zandarts vēl nav nonārstojis .Vienu nācās paņemt jo ievainojums nebija savienojums ar tālāku dzīvības turpinājumu -iekšā bija ikri .........((
29.maijs 2011, 13:55 | links

Bums tev visi vizuļi tik patriotiskās krāsās ??? :)) Tikai vairāk velk uz austrieša patriotismu ne mūsējo.Kad sarkano toni uztaisīsi tumšāku tad jānopērk būs.
29.maijs 2011, 13:54 | links

Praktiski ir tā ,ka melhiora karotes pārkausēt ,kā sudraba karotes nevaru -zūd sudrabojuma slānis un melhiora kušanas temp ir lielāka Tāpēc alpaka karotes pārbūvēju uz šūpiem uz auksto Nosacījumi ir tādi Ja dodat karoti šupiņa būvēšanai tad iznāk viens šūpiņš Karotes kātu es paņemu par darbu tas vēlāk tiks valcēts uz no viņa būvētas ziemas bļitkas.Tiem kuri paši kaut ko būvē iesaku uzmanību pievērst daļai pie kuras tiek stiprināta aukla Tā ir jāizveido tā lai izbēgtu no rotēšanas kustības Pareizi izveidots šūpiņš pārveļās no sāna uz sānu un tā ar savu spēli pievilina līdkas /ievainotas zivtiņas imitācija/
29.maijs 2011, 13:46 | links

noprovēju Bums šūpas- tas ir kaut kas ekselents. Tiešam Meistars. Sakrāšu vairak tugriku, jāsapērk vēl citi Bums izstrādājumi. Tencinu , Bums
29.maijs 2011, 08:28 | links

šovakar no Usmas Rezultāts 17 gb Tas par līdakām Zandarti arī mailei nedod ceļu :DD

Zacepam uzbūvētie vēl uz galda......

Un te jau darbā.......

Nelaiž nevienu kurkuli garām ..........

Atkal mailes nedarbi .......Zaceps pie pozēšanas ...

Avārijā cietušais Shimanītis ...:DD
29.maijs 2011, 00:51 | links

Varu aizsūtīt pa pastu
29.maijs 2011, 00:40 | links

Sveiks Bums.
Gribu jautāt par čeburašku formām tu viņas pārdod un pa cik? Un kā ar saņemšanu jābrauc klāt vai pa pastu ar vari atsūtīt, jo dzīvoju tālu no tevīm.
27.maijs 2011, 18:08 | links

Man kā Jēzum jāceļ augšā no miroņiem :DDD
Bet tagad pietiek laižu zuvīs Līdz pirmdienai -godājamā publika ;DDDDDDDDDD
27.maijs 2011, 18:07 | links

Izklausās pēc kāda nelaimes putna :D
27.maijs 2011, 14:56 | links

Atsitēji gatavi Daiwa ar krakšķi arī gatava Ar autiņu pārbrauktais Shimans atdzīvojās Visu varat saņemt pēc 15:00 Ne asakas :DDD
27.maijs 2011, 13:36 | links

Bums,lielais paldies!Pie Tevis jau vesels lērums man paredzētu mantu,nevaru sagaidīt,kad būsi Usmā.(pipec,bankrots klāt:))) )
27.maijs 2011, 08:43 | links

Zacep Tavas karotes gatavas .......:DDD
27.maijs 2011, 08:14 | links

Robert.Plant.The.Band.Of.Joy.2011 Pameklējat µTorrentos labs koncerts Tikko noskatījos -patika
26.maijs 2011, 23:00 | links

Bums , dobrze , czekam .
26.maijs 2011, 22:29 | links

Šodien pirmo reizi sanāca izmēģināt šūpiņu ala Bums :)

Spēle jau fantastiska, aerodinamika arī :)

Iegādājos mazo maili, varu teikt tikai to labāko. Tagad nagi niez tikt pie lielās :D

Šodien pīckas galā liku visu ko, bet noķēru tikai uz minēto šūpiņu =)

Tā kā - iesaku, nenožēlosiet :))
26.maijs 2011, 22:21 | links

Rīt būšu Rīgā tad ari randevu Zvani ap 13:00 Man skriešanu daudz varu aizmirst :DD
26.maijs 2011, 22:21 | links

Man šodien viens krieviņš zvanīja un lūdzās lai viņam pietaupu kādu šūpiņu Viņš jau labu laiku bija meklējis šūpu ar novirzīto centru Kādreiz bija pircis Krievijā DAM produktu Stipri līdzīgs manējam vai otrādi :DDD
šim daiktam ir viens knifs bet to tikai pateikšu privāti -blogā nelikšu Varbūt tāpēc DAMs no viņiem atteicās :DDDDDDDDD
26.maijs 2011, 22:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager