Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Ko gribi -stagnāts :DDDDDDDDD viss ir labi -pats esmu vilcis Nepatīk metiena brīdis Sajūta ,ka galā piesiets zvirbulis :DD
4.maijs 2011, 23:40 | links

A kas spineriem pa vainu ka nepatīk?
Lai arī zālēs, tik un tā gribas iemest tālāk, kur mīt laivas neiztramdītas līdakas :)
4.maijs 2011, 23:35 | links

parasti ideālā variantā Trīsžuburis čut platāks par šūpiņu Bet ne vienmēr to var panākt :DD
4.maijs 2011, 22:57 | links

... kā arī pārāk liels trejžuburis attiecīgajam māneklim.
4.maijs 2011, 22:51 | links

Tur jau ir tā lieta ,ka jebkurš traucēklis uz āķa vizuļa spēli iznīcina
4.maijs 2011, 22:32 | links

Savulaik nopirku un uzliku šitādus āķus leišu mūdzim... Nezinu vai tas pie vainas, taču copi uz to neesmu redzējis, lai gan citi "neapgreodotie" analoģiska krāsojuma un konstrukcijas mūdži strādā...
4.maijs 2011, 22:21 | links

Tas gumijas gredzens interesants-būs jāpamēģina.
4.maijs 2011, 22:19 | links

4.maijs 2011, 22:13 | links

Viens no variantiem Ar stingri nostiprinātu āķi arī ne visai :DD
4.maijs 2011, 22:06 | links

Ja jau cope zālēs tālu iemetienu var netaisīt :DD
4.maijs 2011, 21:59 | links

Piekrītu ,ka labs bet nepatīk:DD
4.maijs 2011, 21:58 | links

Apskatīju -man tāds ir 2 daļīgs kad līdaka saspiež āķi izlien ārā :DD Pašlaik tomēr aktuālākais ir 3 žuburis ar nihroma drātītēm uz āķa smailēm
4.maijs 2011, 21:55 | links

Iemetu vienu šedevru albūmā .Ir arī firmas zīme.
4.maijs 2011, 21:13 | links

P.P.S
Ja kādam ir ideja, kā panākt spinerbeita tālāku lidojumu, bez palielinātas iegrimes, lab prāt uzklausīšu, un būšu ļoti pateicīgs :))
4.maijs 2011, 21:11 | links

Sveiki kungi!
No pretzāļu vizuļu klāsta Bumam varu ieteikt spinerbeitus, Latvijā izplatība minimāla, rezultativitāte laba. Ja ir jautājumi par paštaisītiem spineriem, varu iedot vienu virtuālo žurnāliņu, kur ir parādīta to būve no a, līdz z.
P.S.
Šogad uz paštaisīto, otrajā metienā bija cope, pēc tam vienu mēru dabūju galā.
4.maijs 2011, 21:08 | links

Tiko no Lielupes taisijām testu Es ar saviem brālēns ar visiem pārējiem kas nu kastē bija .:) 6:0 :)) bet neviena nebija ko ņemt Labi nošancēja melhiora maile Tikai viena piebilde uz šiem šūpiņiem nedrīkst likt virsū nekādus āķus ar pušķojumiem Spēli sačakarē momentāli it sevišķi karūsiņai.Viens spiediens bija pabriesmīgs ,bet pēc metriem 5-6 atkabinājās Rezumē Karūsiņai vajag lielāku āķi Man bija uzlikti 4 numuri Prasītos 2 Mailei pietiktu ar 4
4.maijs 2011, 20:08 | links

Pašreiz nezinu nevienu pretzāļnieku kurš mani apmierinātu :DDD ja būs kāds šedevrs varam paštukot.Starp citu esmu izbrāķejis ļoti daudz gan vizuļus gan formas ,ja būvēju tad tikai ļoti labus un zivīgus Ar mēsliem ir piegānīta visa pasaule.Vēl ļoti patīk ,ja uz vizuļa -šūpiņa ir adresāts -izgatavotājs firma u.t.t Tas norāda par ražotāja nopietnu attieksmi pret piedāvāto mantu-kaut arī uz copes rādītājiem uzraksts atstāj mazu iespaidu :DDDDDDDDD
4.maijs 2011, 15:56 | links

No pulvekrāsām ir melna dzeltena balta sarkana un luminuscējoša Es krāsoju tā -ar rūpniecisko fenu uzsildu vajadzīgo lietu iemērcu pulverkrāsā un pēc 2 min viss ir gatavs košs un spīdīgs kā arī ciets ;DD
4.maijs 2011, 15:45 | links

bums: vasarai kaads pretzaalnieks arii plaanojas?
4.maijs 2011, 15:06 | links

Kola , viss labāk būs pulverkrāsa , Bumam ir .
4.maijs 2011, 13:10 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager