Tušonka no karpas
burkās liek karpas gaļu ar sāli, garšvielam, vākus ciet, saliek iekšā spied katlā var izmantot skorovarku ielej ūdeni kamēr tas nosedz burciņu vākus, ar pumpi uzpumpē spiedienu ap 2 atm un uzkarsē uz lenas uguns līdz 120 grādiem, minutes 10 notur tempratūru, uguni nodzeš un ver vaļa pec dienas, kad atdzisis.
ja atvērsi tūlīt, burkas vienkārši uzsprāgs ka granātas.
tā var gatavot jebko kapostus, gurķus, papriku... visus salatus, kurus vāra, tikai tempratūra un spiediens jāmaina
burkās liek karpas gaļu ar sāli, garšvielam, vākus ciet, saliek iekšā spied katlā var izmantot skorovarku ielej ūdeni kamēr tas nosedz burciņu vākus, ar pumpi uzpumpē spiedienu ap 2 atm un uzkarsē uz lenas uguns līdz 120 grādiem, minutes 10 notur tempratūru, uguni nodzeš un ver vaļa pec dienas, kad atdzisis.
ja atvērsi tūlīt, burkas vienkārši uzsprāgs ka granātas.
tā var gatavot jebko kapostus, gurķus, papriku... visus salatus, kurus vāra, tikai tempratūra un spiediens jāmaina
14.aprīlis 2011, 08:18 | links