Tadu kuru darzaa var ielikt un ziemaa garazhaa ienest. Materials vinjam pasham atrastos tur mucas utt. Metinamais ir. Mosh pamet kadu ideju vai rasejumu :)
Moloģec! ;)
par tiem DS sviniem. No manas necilās dropētāja-šortos pieredzes: man personīgi nepatīk tās auklas iekniebjamās karabīnes, jo pie zacepiem diezgan viegli tas sviniš' kniebjās nost. Tāpēc labāk, manuprāt, parastos griezulīšus, kad dod iespēju tomēr zacepus paraustīt.
P.S. Kā te modē teikt - tās ir tikai manas domas, uz absolūtu patiesību nepretendēju ;)
P.P.S. Manis lietotajam terminam "zaceps" nev nekā kopīga ar CL personāžu zaceps un līdzība ir tikai nejauša :DD
DS 18 gr 14 un 10
Man kaut kā olīves intresantākas liekās kaut gan ar bumbām arī zandarti ne pajokam ir slānīti :DD
39 gr 24 gr 20 gr Tagad jāsāk experiment ar pulver krāsām Ja kāds iebilst pret JIG krāsošanu tad varu pateikt vienu Es ar JIG galvu dzeltenīgi zeltītā krāsā -visiem laivā sēdošajiem iekabināju kā skolniekiem Rezultātā bija jāaizlienē visiem šis krāsas JIG galvas
bumsi, Tu sazinies ar manu jaunkundzīti beidzot.
Ja tās maikstes Tevi tomēr neinteresē, tad paņem tās džiggalvas paraugam, par kurām runājām, un pastāsti, vai vari tādas formas uzveidot.
Brālīti , es pirmo lējumu izlēju bez kādām maskām , jo nebija nekādas saprasšanas vai tā lieta ies , bet uz nākamo lējumu obligāti būs maska , jo izskatās ka tā lieta aizies un būs jālej regulāri , šodien atkal 40 gb noandelēju , tā ka viss notiek .
Veči!Beidziet ņemties ar tiem sviniem!Atceraties , ka 99% no pentakiem un citiem svariņiem paliek jūŗjas un citu ūdeņu dzelmēs.Tās jau ir tonnas...
Pb ūdenī lēnām sadalīsies un tad tik sāksies vēži!!!
Man ir tehnoloģija- darudzīgāka, taču to izpaudīšu pret samaksu kopā ar Buma Čagas recepti.Bums saņems 80% man pārējais.Daļēji varu pačukstēt -
čaga- ir izaugums uz bērza stumbra- (ne māzers) , plus spirts, bet par pārējo - ne vārda!!!!
Pa tām kaitēm . Ja pa reizītei ar indēm un tvaikiem ņemas - protams nav tik traki,, bet ja sāk biznesiņu un ņemas regulāri - labi tas nav.Tad vajag to ogles masku.
Gintgg nosveries tagad ---- pirms esi ar sviniem sācis šiverēt, par cik svinu no organisma ārā dabūt nevar --- nosveries pēc trīs mēnešiem,,ja esi pieņēmies svarā - tad zini ka tev svins pakaļā - tas ir sakarā ar gravitācijas likumu jo citur viņam svara pēc nebūs kur nosēsties :)))