seedoo varētu būt ka pieķerts smiltuks
Nākoš sezon Moriem expertiem būs naži ,,sand protection'' Cerams ka Moris mani neizdrāzīs par pat .pārkāpumu Bet es jau netaisīšu viņu nažus bet stingri līdzīgus ...:DD
Vakadrienas asaru meklējumos nokāvās Ņivai sajūgs ,bet asarus atradām /Usma/Visu ezeru izmaucām krustu šķērsu Praktiski tīrajā ūdeni copes nebija Kad atradām rāvu -ūdens kā kafija viss notika Šorīt mašins tika nodots remontā tāpēc bija jācllpo kājiņām Rezultāts 4.2 kg asaru -puse no tiem filējami Bļitkiņš šis ..
Bumsi, tev vēl viens klients ts.i ES!!! Nezinu, kas notika, bet moris 130 vairs neņem, liekās, ka ledus kā akmens, knapi laiza ar baigo spiešanu!!! Paņemsi apskatit?
Tevis ceptie asmeņi,ko aizvedi bums uz Priedaini varen labi.Sākumā ļeningratietis urba lēni,bet vispār bez piepūles(tipa mora jaunā).Ledus jau ar pie šā mīnusa dikti ciets.Pamainijām lielāku leņķi un aizgāja arī ātrums.Čalis priecīgs un sūta Tev bums paldies.Urbj ļeņingrada kā mans Rapalnieks ātri un bez slodzes.Kā sviestā.Labs darbs.
Vienīgas ,ka boris nedrīkst būt galīgi nokauts Netur centru -lēkā pa ledu liektas nažu stiprinājuma plāksnes u.t.t Pēc manas pieredzes ja citiem boriem jācīnās ar sliktu ledus urbšanu tad te ir pretējs process jācīnās ar pārlieku ātru un smagu ledus grebšanu
Un pārkrustīsimies lai šīs galvas nesāk štampāt ķīnizeri un pa lēto tirgot pie mums.Plastikam jābūt speciālam- slodzes un aukstumizturīgam :DD No pet pudelēm taisītie nederēs :DDD