Daugava

Viss par un ap copi Daugavā
Es ar nesaprotu to zivīgo točku publiska neizpaušana! Tā ir klaja bezkaunība! Man gan nav žēl padalīties ar info, pie tam ar pecīzām norādēm! Tā tad....vakar un aizvakar vakars-nakts super cope uz dropšotu. Ejošā krāsa man bija spilgti zaļa. ļoti daudz copes, nokurām katrs septītais bij mērs. Vieta....Daugava,kaut kur starp centrāltirgu un Loču kanālu! :)))
Ne asakas!

Fishmens, 18.novembris 2016, 13:49

Labākā točka ir Centrāltirgus, Loču kanāls nestāv viņam līdzi, laigan dažreiz ir otrādi. :)
18.novembris 2016, 14:14 | links

Te ir uz vienu rakstītāju 100 lasītāju kuri to vien gaida lai vietas pateiktu. Par viņiem ar vajag domāt. Tad atrodiet nākamo točku un tik liekat koordinātes.Labus darbus dieviņš redz. Gan jau domās jums kāds pateiks paldies:)
18.novembris 2016, 14:03 | links

Es ar nesaprotu to zivīgo točku publiska neizpaušana! Tā ir klaja bezkaunība! Man gan nav žēl padalīties ar info, pie tam ar pecīzām norādēm! Tā tad....vakar un aizvakar vakars-nakts super cope uz dropšotu. Ejošā krāsa man bija spilgti zaļa. ļoti daudz copes, nokurām katrs septītais bij mērs. Vieta....Daugava,kaut kur starp centrāltirgu un Loču kanālu! :)))
Ne asakas!
18.novembris 2016, 13:49 | links

Tad kāpēc neraksti viņiem iekš FB??? Tur viņi ātrāk sadzirdēs tavu sāpi. Starp citu es ari esmu/biju tajā grupā. Bet man galīgi neuztrauc tēma par kuru sacepies.

urmaas, 18.novembris 2016, 11:59

Nēsmu savējais taču ar 20 gadu stāžu - izmeta no grupas . Jau vakar laikam kko sāka raudāt , ka grupā par daudz info liekot. Labi viss. Tiešām , ne jau visiem daugaviešiem šitas interē.. Jauku dienu.
18.novembris 2016, 12:06 | links

Nerakstu arī lai strīdētos , bet lai pievērstu uzmanību tam , ka cilvēks ir pats kļūdijies savās darbībās un pēctam citus zākā.
Vēlējos arī atgādināt ,ka ne visi ir pro un tādās vietās šo to tomēr var mācīties .

Aptuveni tā sanāk - skolotājs māca , māca un tad pasaka pag , tu iemācīsies un man atņemsi darbu - ej prom.

Cuncins, 18.novembris 2016, 12:01

Iekāp pie kāda "skolotāja" laivā un pacopē ar viņu visu dienu. Parasti iemāca pareizi uzsiet sistēmas, spēles manieres utt. Točkas neviens tāpat neatklāj.
18.novembris 2016, 12:04 | links

Nerakstu arī lai strīdētos , bet lai pievērstu uzmanību tam , ka cilvēks ir pats kļūdijies savās darbībās un pēctam citus zākā.
Vēlējos arī atgādināt ,ka ne visi ir pro un tādās vietās šo to tomēr var mācīties .

Aptuveni tā sanāk - skolotājs māca , māca un tad pasaka pag , tu iemācīsies un man atņemsi darbu - ej prom.
18.novembris 2016, 12:01 | links

Maskēties vajag, citādāk bars nostums malā, tas i fakts..
A ja par tēmu - ja kādam rīt ir plāns braukt Daugavā un kautkāda iemesle pēc palikusi brīva vieta laivā, tad labprāt uzlēktu uz astes. Uzkritusi maza krika un pagrūti savu "kuģi" iestiept ūdenī :)
Uzvedos kārtīgi, pār bortu nokārtoties protu :D
18.novembris 2016, 12:00 | links

Tad kāpēc neraksti viņiem iekš FB??? Tur viņi ātrāk sadzirdēs tavu sāpi. Starp citu es ari esmu/biju tajā grupā. Bet man galīgi neuztrauc tēma par kuru sacepies.
18.novembris 2016, 11:59 | links

To tu pajautā grupas veidotājiem. Ja tev nepatīk esošā tad veido savu. Kur problēma?

urmaas, 18.novembris 2016, 11:53

Ko tad tu esi par kkādu aizstāvi uzmeties? Nejau Tev es rakstiju ka man lapa nepatīk ! - Cerēju ka paši viņi redzēs un varbūt kāda klape no ģīmja nokrīt.
18.novembris 2016, 11:56 | links

To tu pajautā grupas veidotājiem. Ja tev nepatīk esošā tad veido savu. Kur problēma?
18.novembris 2016, 11:53 | links

Svešā baznīcā ar savu bībeli neviens neiet. Tā ir viņu grupa un viņi nosaka noteikumus. Nevis jebkurš kurš cits.

urmaas, 18.novembris 2016, 11:48

Tad vajag uzreiz noteikumu uzrakstīt nevis rīkoties kā mazai meitenei kam gribas dejot , bet tomēr NĒ - lelli labāk gribu. Vot šitā nevajag darīt pieaugušam vīram , ja vēl pie mammas nedzīvo un laivu no mamma neņem :D
18.novembris 2016, 11:52 | links

Svešā baznīcā ar savu bībeli neviens neiet. Tā ir viņu grupa un viņi nosaka noteikumus. Nevis jebkurš kurš cits.
18.novembris 2016, 11:48 | links

Un vsp par mani - katrai točkai no krasta ir savi plusi un savi mīnusi un izmantojami ir pēc laikaptākļiem , vismaz man - nepatīk sēdēt vienā vietā bieži(patīk eksperimentēt gan ar vietām , gan visu pārējo). Ja ir kāds , kas ielien kkur uz sēž katru dienu, tad tiem arī sienieties klāt nevis cilvēkam kas interesējas , jo grib iemācīties nepērkot ehaloti - es piemēram biežāk dalos ar info , nekā pats uzklausu kādu un kkur dodos , jo ir tādi paši žīdulēni kā Zandartu grupa , kas met ieteikumus arī par vietām , kur cope nav mēnesi bijusi.
18.novembris 2016, 11:42 | links

Ar šādu attieksmi, protams, ka tev dzīvē neiet viegli! :D
18.novembris 2016, 11:37 | links

Tajā fb forumā ieliec savas DARBOJOŠĀS točkas un pretī saņemsi citas. Es vismaz tur esošo situāciju tā saprotu.

urmaas, 18.novembris 2016, 11:30

Pisaties vnk pa savām laivām un nelieniet acīs un nenākat klāt ar saviem jautājumiem - iegrūdīšu ūdenī un tā arī būs mana atbilde jums - Žīdu baram kas domā ka Rīgā ir 20 copmaņi un jauni nerodas!
18.novembris 2016, 11:34 | links

Kas tad nu? HAĻAVŠĶIkS netiek vairs pie koordinātēm? :D

urmaas, 18.novembris 2016, 11:27

Nezināju , ka Šeit Rīgā visi copmaņi ir tādi GNĪDAS!

Cuncins, 18.novembris 2016, 11:29

Pasaki kaut vienu iemeslu KĀPĒC citiem priekš tevīm būtu jāmeklē kur ķerās zivis??? Pats acīmredzot esi par slinku sameklēt savas vietas.
18.novembris 2016, 11:32 | links

Tajā fb forumā ieliec savas DARBOJOŠĀS točkas un pretī saņemsi citas. Es vismaz tur esošo situāciju tā saprotu.
18.novembris 2016, 11:30 | links

urmaas, 18.novembris 2016, 11:27

Nezināju , ka Šeit Rīgā visi copmaņi ir tādi GNĪDAS!
18.novembris 2016, 11:29 | links

18.novembris 2016, 11:27 | links

Tā facebook lapa - zandarts Latvijā laikam tiešām pieder švītīgam idiotam (ar tādiem pašiem sekotājiem) ,kurš ik dienas baidās , ka tikai kāds viņa zivi no ''mazās'' Daugavas neizceļ... Nafig vispār taisīt visiem pieejamu lapu ja pectam paši trinās kko.. :D

Cuncins, 18.novembris 2016, 09:09
Vispār es viņu ļoti labi saprotu. Sameklē "točku" kur ķerās un ieliec to publiskā vietnē. Tad paskatīsimies ko pats pēc pāris dienām teiksi. Es vienreiz pačukstēju čomam par vietu uz kurieni var piebraukt kā uz ledusskapi. Rezultāts-KOLCHOZS. Nav kur pašam noenkuroties. Tas bij pāris gadus atpakaļ. Lai es liktu atskaiti ar bildēm un vietas nosaukumu-nekad.

urmaas, 18.novembris 2016, 11:14

Tādiem ļaužiem kā jūs nevajadzētu vispār atrasties forumā. Ko tad jūs te pazaudējāt? Sarakstaties ar draugiem savā starpā un stingri piesakiet lai nevienam neatstāsta tālāk informāciju. Nevajag vsp tad dalīties nedz ar vietu , nedz laiku , pat ēsmu nē - lai copē iesācēji ar nekam nederīgiem instrumentiem jums blakus kaut un tāpat neko neķer. SĪKSTUĻU bars - vairāk nekā.
18.novembris 2016, 11:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager