jegersz var droši pieteikties vides dienestā amatā un noskaidrot ;)
2.novembris 2022, 08:00 | links
Headhunter [01.11.22]: Nē, nu pretī Rīgas pilij varbūt Levits ielicis rūtaino, tur jau neko.... :).Tas normāli, tā pie mums jābūt :)
Vienkārši šodien sastrēgumā stāvot, baigi iekrita acīs tas karodziņu daudzums.
Headhunter [01.11.22]: pretī Rīgas pilij varbūt Levits ielicis rūtainoLabs :)))))
Headhunter [01.11.22]: Man tā baigi liekas, ka zvejnieki ar saviem tīkliem / murdiem pie un starp tiltiem Rīgā vispār jebkādu mēra sajūtu pazaudējuši (lasi - aplocekļojušies). Spriežot pēc karodziņiem, tur jau notiek kazragu apkarošana....Tas jau nav tikai Rīgā. Iedomājies, ja tas notiek Rīgas centrā, kas notiek citur.
gincchs [08.09.22]: Sveiciens, varbūt kādam ir ziņas, kas darās ar zandartu Pļaviņu/Oliņkalna pusē? Domas aizbraukt svētdien pameklēt, bet gribētos dzirdēt reālo situāciju. Var arī pm ;)Biju sodien 3h aiviekstes daugavas satekaa, novelcejos un pametaju,
igis190 [08.09.22]: Nu un? kāda starpība nato, vai šmato. Kas viņi tādi ir! Brauc un copē...Es jau arī braucu un copēju, ne par to bij stāsts! Stāsts bija tikai par sajūtām. Visāda izmēra kuģiem un prāmjiem esmu Daugavā gar bortiem braucis, bet šādam "kuģītim" ar vairākiem helīšiem un lidmašīnām uz borta, pirmo reizi! Tāda milzīga respekta sajūta.