Daugava

Viss par un ap copi Daugavā
dsisti...
20.oktobris 2015, 21:15 | links

Ir Daugavā vietas kur straumes neesamība vairāk ir plus nekā mīnus. Ja atrodi pareizo mānekli un vietu tad Daugavā viss notiek.
20.oktobris 2015, 21:13 | links

Šodien švaki tik viens mērā.

davidsonsd, 20.oktobris 2015, 21:02

a ko ta tās laivas pie ostas tusēja??
20.oktobris 2015, 21:12 | links

Fishmen - Kā reiz biju ieskrējis, tevis minētajās vietās, uz pāris stundām šovakar. Diemžēl straumes atkal nebija un cope švaka. Uz diviem izvilkām sešas zivis un neviena neturēja mēru! Ņēma ar gariem zobiem. Netālu arī sportisti ganījās un arī bieži mainīja lokāciju un pa retam kādu nano zandartu cēla (tas cik es redzēju).
20.oktobris 2015, 21:03 | links

Labvakar!
ir kāda infa par zandartu aktivitāti Daugavā posmā vanšu tilts-Volleri? Paziņām uz velci šodien pa nullēm. Var būt kādam šodien labāk veicās uz dropšotu vai džigu? Nebūs tak aizgājuši jūriņā!? Rīt bij doma aizlaist pacopēt.

Fishmens, 20.oktobris 2015, 18:49

Šodien švaki tik viens mērā.
20.oktobris 2015, 21:02 | links

Vīri! Ja varat, palīdziet!
Man šonakt Mežaparkā uzlauza šķūnīti- šogad jau otro reizi! Un nozaga motoru Suzuki DF2,5S, spiningu Shimano Force Master 270 ar spoli Mitcell Fluid 4000 un oranžu pīto auklu Momoi, otru spiningu Mitchell Mac-Pro Elite 212 ar spoli Mitcell Fluid 2500 un koši zaļu pīto auklu, eholotu Garmin 100 tumši zilā Sony somā. Bet pirms tam aprīļī arī tādu pašu motoru! Skarbi...
Ja ieraugāt kādu, kam pēkšņi kāda no šīm lietām tā, it kā nejauši uzradusies, zvaniet: 26558870.
Protams, naiva cerība, bet, varbūt. Domāju, ka lielākā daļa copmaņu ir godīgi.
Paldies!

Kuha, 20.oktobris 2015, 13:49
20.oktobris 2015, 19:09 | links

Labvakar!
ir kāda infa par zandartu aktivitāti Daugavā posmā vanšu tilts-Volleri? Paziņām uz velci šodien pa nullēm. Var būt kādam šodien labāk veicās uz dropšotu vai džigu? Nebūs tak aizgājuši jūriņā!? Rīt bij doma aizlaist pacopēt.
20.oktobris 2015, 18:49 | links

Vīri! Ja varat, palīdziet!
Man šonakt Mežaparkā uzlauza šķūnīti- šogad jau otro reizi! Un nozaga motoru Suzuki DF2,5S, spiningu Shimano Force Master 270 ar spoli Mitcell Fluid 4000 un oranžu pīto auklu Momoi, otru spiningu Mitchell Mac-Pro Elite 212 ar spoli Mitcell Fluid 2500 un koši zaļu pīto auklu, eholotu Garmin 100 tumši zilā Sony somā. Bet pirms tam aprīļī arī tādu pašu motoru! Skarbi...
Ja ieraugāt kādu, kam pēkšņi kāda no šīm lietām tā, it kā nejauši uzradusies, zvaniet: 26558870.
Protams, naiva cerība, bet, varbūt. Domāju, ka lielākā daļa copmaņu ir godīgi.
Paldies!
20.oktobris 2015, 13:49 | links

kurā lucavsalas galā tas ir?

porto, 19.oktobris 2015, 21:18

Blakus salu tiltam.
20.oktobris 2015, 00:13 | links

kurā lucavsalas galā tas ir?
19.oktobris 2015, 21:18 | links

Sveiki! Rīgas apkārtnē esmu iesācējs, pie tiltiem redzu daudz laivas, bet rodas jautājums kur jūs viņas ielaižiet? Es zinu tikai locu kanalu kur var piebraukt! interese tuvak tiltiem? Paldies

Mr.Red, 19.oktobris 2015, 18:27

Lucavsalā jauns slips.
19.oktobris 2015, 18:32 | links

Sveiki! Rīgas apkārtnē esmu iesācējs, pie tiltiem redzu daudz laivas, bet rodas jautājums kur jūs viņas ielaižiet? Es zinu tikai locu kanalu kur var piebraukt! interese tuvak tiltiem? Paldies

Mr.Red, 19.oktobris 2015, 18:27

11.oktobris 2015, 10:43 | citēt | nosūdzēt | links
19.oktobris 2015, 18:30 | links

19.oktobris 2015, 18:27 | links

Fishman - cope bija bez straumes?

perpendikuls, 18.oktobris 2015, 22:53

Straume ap 1-2viem parādījās. Bet pa kādam veči dabūja arī pirms tam. Man gan veiksme uzsmaidīja tikai kad straume parādījās.
19.oktobris 2015, 09:00 | links

Iespējams, ka nu jau māku atšķirt balto drazu no mērķazivs. 3 gadus atpakaļ nopirku HB 698 Si un nu jau diezgan labi var atšķirt asari/zandartu/ balto zivi. Grūti izstāstīt, bet divos vārdos, zaņģikus redzu kā "pareizās "dugas"", gandrīz vienmēr leņķī pret grunti. Šie nekad netaisa tādas masas kā baltās zivis. Balto zivju bari rada viendabīgu, milzīgu masu, kas paceļas vairāku metru augstumā. Asari, savukārt, tādos kā balonu baros pie grunts (atkarībā no reljefa protams), bet dažreiz arī savādāki veidojumi pie kantīm.
Kad jautāju par zandartu koncentrāciju, tad esmu gandrīz pārliecināts, ka runāju tieši par viņiem. Piemēram, Volleros, dziļajā bedrē, kur tie ēzeļi cemmerētāji sēž, ir balto zivju bari, bet pabīdoties vairāk uz forvāteri, var redzēt, ka viendabīgā masa izšķīst un jau "gani" saskatāmi.

Palabojiet, ja kaut kur kļūdījos.

perpendikuls, 18.oktobris 2015, 22:48

Te vajag lai ehalotes.lv pakonsultē, tie vīri labi šito lietu piešāvuši, bet neviens jau visas nianses negrib stastīt. Pec manas saprašanas daugava ir ienakuši ari daudz brekši un vimbas, kas ehalote paradas ka lielaki plankumi kas ir lidzigs zandikam. CIk nav redzēs ka šamie peld vienā barā, jo zandiks tak neko breksim lielam nevar izdarit un viņi vienmēr gajuši roku rokā. Tas ka parejas zivis ir lielos baros un makoņos tas ir skaidrs, bet ka tieši kaulaino atšķitināt tur vajag baigo pieredzi.
Japiekrīt ari tas ko saka Urmass, jo man ari ir bijis ka piebrauc un apakšā gandriz nekā vai viens vienigs punkts un tur sakās jamapdracis. Varbūt pienāk viņi tur kamēr tu piebrauc, bet ehalote visu var ari neparadīt.
19.oktobris 2015, 00:07 | links

Lai ari cik tas paradoksāli nebūtu, šogad labākās zanderu copes ir bijušas vietās kur eholots zivi vispār neuzrāda. :)
18.oktobris 2015, 23:32 | links

Tas ir slikts tonis, atbildēt uz jautājumu ar jautājumu! Labāk pasaki kā tev liekas? Jebšu izstāsti savu viedokli.
18.oktobris 2015, 23:12 | links

Nolaid kameru un pārliecinies par savu spriedumu...
18.oktobris 2015, 22:55 | links

Fishman - cope bija bez straumes?
18.oktobris 2015, 22:53 | links

Iespējams, ka nu jau māku atšķirt balto drazu no mērķazivs. 3 gadus atpakaļ nopirku HB 698 Si un nu jau diezgan labi var atšķirt asari/zandartu/ balto zivi. Grūti izstāstīt, bet divos vārdos, zaņģikus redzu kā "pareizās "dugas"", gandrīz vienmēr leņķī pret grunti. Šie nekad netaisa tādas masas kā baltās zivis. Balto zivju bari rada viendabīgu, milzīgu masu, kas paceļas vairāku metru augstumā. Asari, savukārt, tādos kā balonu baros pie grunts (atkarībā no reljefa protams), bet dažreiz arī savādāki veidojumi pie kantīm.
Kad jautāju par zandartu koncentrāciju, tad esmu gandrīz pārliecināts, ka runāju tieši par viņiem. Piemēram, Volleros, dziļajā bedrē, kur tie ēzeļi cemmerētāji sēž, ir balto zivju bari, bet pabīdoties vairāk uz forvāteri, var redzēt, ka viendabīgā masa izšķīst un jau "gani" saskatāmi.

Palabojiet, ja kaut kur kļūdījos.
18.oktobris 2015, 22:48 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager