Varbūt kāds zin kādu vietu, kur varētu ielaisties ar laivu pie Kokneses, vai tās tuvumā? Paldies jau iepriekš! :)
14.jūnijs 2022, 20:40 | links
bbw [08.06.22]: Kad Daugavā parasti brekši beidz nārstot (vai varbūt kāds jau ir redzējis)? Gribētu aizbraukt līdz Daugmalei paķert, bet pirms nedēļas lasīju, ka aktīvi nārstojotŠodien Pļaviņās, seklumā zālēs, viss vēl notika. Likās, ka brekši, taču tās astes, kas pavīdēja ārpus ūdens likās parāk garenas breksim.
Finnstraum [02.06.22]: Sveiki! Velos tit pameginat pamakskeret uz Feeder. Es domaju pameginat zakusala. Jautajums: ir jega ir kada zivs vai labak citu vietu ieteiksiet? Busu loti pateicigsIr,ir! Vismaz kādreiz bija!
Finnstraum [02.06.22]: Sveiki! Velos tit pameginat pamakskeret uz Feeder. Es domaju pameginat zakusala. Jautajums: ir jega ir kada zivs vai labak citu vietu ieteiksiet? Busu loti pateicigsJa nemaldos pat youtubē bij viģiki kur čaļi pa zaķusalu/lucavsalu operē. Copmaņi arī ir redzēti. Zivis tur apkārt ir, tik kādas un kurā brīdī hvz.
Paldies par atbildēm, ņemšu vērā! Mēģināšu uztaisīt vidjiku no copes, kā man iet un attiecīgi tad, varbūt, varam padiskutēt tālāk, kam būs interesanti. Jāgaida kad beidzas viss šis lietus un, pie sevis esmu izdomājis, ka zandartus neķeršu kamēr nav sams bijis laivā :)
Moriartijs, 31.maijs 2022, 14:09
Moriartijs [31.05.22]: Paldies par atbildēm, ņemšu vērā! Mēģināšu uztaisīt vidjiku no copes, kā man iet un attiecīgi tad, varbūt, varam padiskutēt tālāk, kam būs interesanti. Jāgaida kad beidzas viss šis lietus un, pie sevis esmu izdomājis, ka zandartus neķeršu kamēr nav sams bijis laivā :)Turam pie vārda!