Modzha
:) Grūti būtu nepiekrist :) Un domāju, ka lielākā daļa tieši tā arī dara, tikai kauns par to atdzīties.
Es savas copes gaitas uz samiem ar kvoku tieši tā arī sāku, jo nebija ne poņas, kā to pareizi darīt, ne eholota, tik vien kā vēlēšanās un cieša apņemšanās to ārodu apgūt. Sākumā iepeldēju Daugavā ar pūsli un skatijos pa kurām vietām citi braukā un kad tur bija tukš, tad braucu izmēģināt savu laimi. Pirmajā gadā man bija Navigators 3, otrajā gadā jau aizlienēju eholotu un pats sāku meklēt sev vietas, vēl pāris gadus izaugu līdz Outland 360 +benzīna motors un nu varu justies samērā brīvāk. Brauc kur gribi un meklē jaunas un jaunas vietas, Daugava liela un zivju pietiek, ja vien tām ir ņemamās dienas. Bet manuprāt šeit paceļot šo tēmu, kur lien viens otram virsū, vairāk bija domāts par tiem, kuri sēž no krasta un kuriem nav tādu iespēju pārcelties, ja kāds ,,gudrinieks,, nostājs tieši pretīm un sāk mētāt savas gumijas vai vizuļus tieši tur kur tev samestas gruntenes.
Līdzīgs naids ir arī pret velcētājiem, tiem kuri sēž no krasta. Bet tā jau ir cita tēma.
Esmu to daudzkārt izbaudijis uz savas ādas, tāpēc ar info par veiksmīgu copes vietu es būšu diezgan skops turpmāk, tik vien pastāstīšu, kurā baseinā, ja runa būs par Daugavu. Un spriežot pēc pēdējo nedēļu pieredzes, nākošais gads būs ļoti bagāts ar Leišu copmaņiem, kuriem mūsu copes nerakstītie likumi ir pilnīgi nepieņemami. Nedod dievs jums tādas copes dienas, kā man te nācās pāris nedēļas atpakaļ piedzīvot. Nevienam to nenovēlu. Pilnīgi izčakarēts laiks, copes prieks un līdzekļi lai aizbrauktu un atpūstos.
4.oktobris 2012, 02:48 |
links