Zivs, tad jau sanāk, ka tas ir tieši līdz turienei, kur sākas karjers, pareizi?
Hmm..., tad jau laikam tur ļoti daudzi pārkāpj MN O_O, vai arī tikai es? Es parasti copēju tur tajā mazajā līcīti, kas ir visvairāk uz leju.
Tad būs jāpabrīdina veči, ka var atnākt un paņemt pēc pilnas programmas :D Tik tiešām, nezināju. Man teica, ka zona sākoties no tā raga.
Baton, es tur laiku pa laikam pacopēju. Viss kā Tev teica NG. Jābaro daudz, tad var savilkt daudz, bet trofejas nebūs. Kā partrauc barot, tā zivtiņa aizpeld Daugavas plašumos :))))
Baton, paskaties pie Ekspertu atbildēm, NG toč jau laikam vakar kādam skaidroja.
Esmu tur pāris reizes mēģīnājis, nju jā tik kaķim, bet veči saka, ka labāk tad uz otru pusi Lucavsalas pusi vai pat no tās labāk. A uz ko jau rocības jautājume vairāk, rēķini tur pliči raudas, var trāpīt uz ašuku baru, tad jau cita štelle.
Tad jau loģisks nākošais jautājums( NG jau tirpināju:) .Ko tur var noķert-braukšu pirmo reizi?Vismaz, lai zin kādu barību un ēsmas ņemt līdzi? Ja šausmīgi krupis ( tradicionāli "žaba") nežņaudz- kur būtu vērts nofraktēties, lai vismaz kaķis būtu paēdis:) Paldies.
Skatoties pēc tās kartes es esmu maluzvejnieks laikam :D
Pirmkārt, kad pirku licenci es makšķerēju netālu no tā līča, kas pēc kartes skaitās 200m zona, un citi vēl tuvāk copēja. Un tā saucamā 1km zona vispār, es tur kur beidzas tas stūris ļoti bieži copēju un tur jau nu noteikti neskaitās 1km zona, kur vajag pirkt licenci.
Nazi, saki lūdzu, ka tā karte nav patiesa, jo tad sanāk, ka zvejojot manā ierastajā vietā "zem līnijām" ir jāperk licence :D
Daks, maksimāla labvēlība pīderistiem uz balto zivi. Bleķu, plastmasu un gumiju staipītājiem viss pēc MN. Palasi uzmanīgāk, Nazis nedaudz iepriekš jau rakstija ka viss kā MN izņemot laikam kātu skaits.
Varbūt metam mieru maluzvejnieku tēmai? kā sakās - "ne budem o grustnom" :) labāk kāds ieliktu kādu stāstu kā gājis copē, kādus breksēnus dabūjis ... interesantāk un patīkamāk lasīt ...
Ja kameras būs, tas priecē. Plus informācija, ka viss tiek filmēts varētu diezgan disciplinēt makšķerniekus. Tad nemētāsies tik daudz krūmos paslēltu maisiņu ar nezināmas izcelsmes fišiem. Un arī nofilmēta teritorijas piegružošana ļaus vieglāk sodīt vaininieku. Interneta laikmetā var sēdēt mājās un vērot notiekošo pie ūdeņiem. Lai jums izdodas.
Vienmēr būs kāds gudrinieks kurš centīsies kautko aizstiept. Kameras noteikti būs, bet vai tas glābs. Kāpēc copmaņi paši nespēj aizrādīt un teikt lai atlaiž.
Kādreiz bija savādāk, varēja darīt ko gribi.
Tur pat vīri pa divreiz dienā trāpijās. Tiksimies mēs biežāk kā var iedomāties, ar blēņām nodarboties neiesaku! ;)