Yes! Arī akceptu esmu dabūjis. Vismaz kaut jēdzīgi pozitīvs saistībā ar žaņiem. Tencinu
16.augusts 2019, 10:30 | links
Fretka [51m]: Iesit Google insight Genesis un tur paņem social map. Iespējams atradīsi sev vēlamo dziļuma karti.Paldies. Biju jau kaut kad aizracies līdz šim resursam bet man radās bažas par to precizitāti... cik nu varu iztaustīt no krasta...dažas bedres, kuras tur ir norādītas ... manuprāt realitātē nav. Līdz ar to arī kopējās ainas precizitāti pagaidām vērtēju skeptiski.
Zaceps82, 16.augusts 2019, 09:56
Fretka [16.08.19]: Iesit Google insight Genesis un tur paņem social map. Iespējams atradīsi sev vēlamo dziļuma karti.Paldies. Biju jau kaut kad aizracies līdz šim resursam bet man radās bažas par to precizitāti... cik nu varu iztaustīt no krasta...dažas bedres, kuras tur ir norādītas ... manuprāt realitātē nav. Līdz ar to arī kopējās ainas precizitāti pagaidām vērtēju skeptiski. Protams būšu sajūsmā, ja kāds var salīdzināt realitātē ar sava eho datiem un apstiprināt autentiskumu.
Sveiki, vēlreiz par meteo....
Ja skatā Zeļķi tad normāls ūdens līmenis ir pie 2.5m atzīmes, bet ja Pļaviņas tad ap 9,5m?
Paldies:)
Šogad vienreiz jau riktīgi aplauzos, negribu atkal akli aizbraukt
Ri4i20, 14.augusts 2019, 16:22
Ri4i20 [14.08.19]: Sveiki, vēlreiz par meteo....Par Zeļķiem nemācēšu teikt, Pļaviņās 9,5 ir normāls. Es teiktu norma ir 9-9,5 robežās
Ja skatā Zeļķi tad normāls ūdens līmenis ir pie 2.5m atzīmes, bet ja Pļaviņas tad ap 9,5m?
Paldies:)
Šogad vienreiz jau riktīgi aplauzos, negribu atkal akli aizbraukt
belijs23 [13.08.19]: no 15.augusta Rīgas HES pazeminās līmeni. Interesējos vai tas ietekmēs Ķeguma hes ūdenslīmeni vai tas paliks nemainīgs?Pēc loģikas Ķegumā līmenim jābūt augstam
Krishs_KG [12.08.19]: Interese, kad bus normals limenis :DIzskatās jau ka lēnām ceł augshaa
Progress2016, 12.augusts 2019, 15:02
Pēc 15.augusta būtu jāceļ augšā, jo tad laiž lejā Rīgas HES.
Par līmeņa svārstībām - es parasti skatos līmeni stacijā Pļaviņas, nevis Zeļķi. Ja skatās Pļaviņas, tad 10m ir maksimāli augstākais līmenis, tie, kas pārzin vietējos krastus jau tālāk var izsecināt, kāds līmenis kurā vietā ir vajadzīgs.
Interese, kad bus normals limenis :D
Progress2016, 12.augusts 2019, 15:02
Progress2016 [12.08.19]: Interese, kad bus normals limenis :Dman ari interesē. Braucu rit uz Zvejnieklīci
Sveiki!
Kas ar ūdeni Koknesē? Vai kur jāskatās meteo.lv,? nekādi nevaru atrast
Ri4i20, 8.augusts 2019, 20:25