Zāles izpļauj, tās saiet pie krastiem kur pūst. Pēc pūšanas skābeklis vairāk nepaliek, krati aizaug vairāk un vairāk... apburtais loks ar tikai pļaušanu
7.jūlijs 2017, 15:04 | links
Incanti, vai līņotāji turpinātu braukt uz ezeru, ja pa to sāktu nēsāties ar ūdens močiem. Bišķīt šķībs tas viedoklis par tiem verķiem dzhejam, manuprāt.
Headhunter, 7.jūlijs 2017, 14:09
rexis [04.07.17]: salvis333 [Vakar]: Būs jau jāpamēgina.Iespējams ka tev ir taisnība tikai daudzi to nezin un samierinas. Es pat tik sīki nesāktu petit-iznomātu laivu un viss (gan jau tā visi dara). Biznesa pēc ari gan jau no laivu bazes ta vienkārši tevi ezera nepalaistu :)
Bijusī Urtu bāze- tā es saprotu ur uzreiz nobraucot no lielā ceļa malā. Cik pēc kartes var saprast.Iespējams ka tev ir taisnība tikai daudzi to nezin un samierinas. Es pat tik sīki nesāktu petit-iznomātu laivu un viss (gan jau tā visi dara). Biznesa pēc ari gan jau no laivu bazes ta vienkārši tevi ezera nepalaistu :)
salvis333 [03.07.17]: Būs jau jāpamēgina.Iespējams ka tev ir taisnība tikai daudzi to nezin un samierinas. Es pat tik sīki nesāktu petit-iznomātu laivu un viss (gan jau tā visi dara). Biznesa pēc ari gan jau no laivu bazes ta vienkārši tevi ezera nepalaistu :)
Bijusī Urtu bāze- tā es saprotu ur uzreiz nobraucot no lielā ceļa malā. Cik pēc kartes var saprast.
Būs jau jāpamēgina.
Bijusī Urtu bāze- tā es saprotu ur uzreiz nobraucot no lielā ceļa malā. Cik pēc kartes var saprast.
Salvis333 slikti esi vecmāmiņai Google jautājis. Vari sākt ar http://parcopi.lv/Likumi/licencetas_maksk_saraksts_15_02_2015.pdf un tad meklēt visus noteikumus, kuri ir saistīti ar Lobi. Jo Ogrei vēl ir savi noteikumi par laivu izmantošanu Lobes ezerā.
un ko tad atradi? Ka Krapes pagasts atbild? Okey, bet kur ir nolikums kas ir izdots ka drīkst tā un tā.
micuks, 2.jūlijs 2017, 22:01