Lobes ezers

Cope
kaa var tikt liidz lobes Maara baazei?un kaads var iedot kontaktus Maara baazes?paldies
5.novembris 2012, 19:11 | links

Shodien. No riita liinjaaja. Copes daudz. Uz diviem laivaa- 5 meera, daudz mazas. Mums njeema gumijas un roterus. 2 uz maaju, ap 55 un 60.
4.novembris 2012, 21:14 | links

Aizbrauca pēdējie- izturīgākie ar līdakām. Vienam, otram likās ka par maz, bet ja vidējais statistiskais rādītājs " na ļico" ir 2-3 gb , vai tik pat tuvu kg, tad tas nav peļami (manuprāt). Šodien lielākā tikai 2 kg. Ņēma uz visu ko, tā ka kaut ko konkrēti noteikt ir grūti.
3.novembris 2012, 17:04 | links

Laika ziņas tas ir kruta, ja tās sakrīt, bet ja ne, ko tad ? Neskatoties uz manu optimismu daži bija un vilka. Pagaidām monstru nav, bet tukšā arī nav. Laiks prosti fantastisks-bezvējš-nosacīti silts un saule nespiež dupsī. Ceru ka diena nav vēl galā.
3.novembris 2012, 15:19 | links

Līdz 20 novembrim sola stabilus plusus pat līdz +9, tad līdz 25 pa naktīm var nedaudz piesalt, tad mazi mīnusiņi un decembra sākums atkal mazi plusiņi.
3.novembris 2012, 00:21 | links

Internets ir, bet laika ziņas laikam neskaties :D
3.novembris 2012, 00:12 | links

Gaiss vairāk ar -, kā ar+. Grozās ap o. Kanāls ciet, kas būs tuvākajās dienās - nezinu. Ledus bija paplāns un vējš pa vidu to aizpūta. Tā ka esmu palicis salīgs , tad nu negribas iet un cīnīties ar ledu kanālā , un kausēt vaļā aizsalušos riņķus. Priecē ka līdz 1. maijam palicis tikai pusgads, vispār skumji. Laikam ezeram arī jāļauj atpūsties un mums sagatavot copes rīkus. Pēc laika prognozem uz tuvāko laiku -copes iespēja jau it kā vēl pastāv.
31.oktobris 2012, 11:03 | links

Šodien interesanti pa Lobi gāja, aizbraucu līdz Mārim no paša rīta, viņš saka ka ezers aizsalis un man ar tā izskatījās, nolēmu doties uz Bābīti, bet vel pirms tam domaju apbraukšu apkārt ezeram ekskursijas pēc, nesmu bijis. Apbraucu otrāpusē un skatos ka tomer vel ir vaļā 30 m aizsalisi talak vaļā. Dabūju laivu otras puses laivu bāzē, iegādāju licenci un lauzos iekšā, 15 minūšu cīņa ar ledu un varēja sākt copēt.
beigu beigās kādas 4 stundas nocīnojos ar vēju salstošiem makšķerrīkiem bet divas dabūju, lielākā kas bij, cik nu liela, bet 60 cm un 1.5 kg bij, tā arī atbrauca līdzi mājās, otra nedaudz mazāka palika augt ezerā.

šādā copē vēl nebij nācies pabūt, bet ļoti laba un skarba pieredze, diena labi pavadīta, arī visi priekšnosacījumi bij, vienīgais tas A vējš neriktīgs .

Lobes kopsavilkums - 4 reizes esmu tur bijis kopā noķēris 10 gab līdakas + izvilcis vienu kādam pazudušu gumijas mānekli + vienu ar dubļiem pilnu zeķi. par laimi neko nesmu pats norāvis,
lielākais ko esmu noķēris arī ir šodienas iepriekš minētais loms.

nekas mega jau nav tajā ezerā, bet kautkāds vilinājums tur tomēr ir.
30.oktobris 2012, 19:51 | links

Labdien Māri!Kāda situācija lobē......kādas prognozes?
30.oktobris 2012, 11:21 | links

3 copmaņiem pa dienu - ( 6 h ) kaut kas ir bijis , bet katlam ,vai pannai 0. Pa dienas vidu palika siltāk, bet pa vakaru strauji ceļas migla, aug mīnusi.
27.oktobris 2012, 18:21 | links

Viss balts-sniegs ap 15 cm. Paspējām laivas izvilkt un apmest otrādi lai nav jātīra ar sniega lāpstu. Cenšos visus atrunāt no spinošanas- -2 grādos riņķi apsalst. Neskatoties uz visu 3 veči laivā kaut ko cer.
27.oktobris 2012, 12:07 | links

taa ir Maari:)bet nelielu pieredzi(priekstatu par LOBI (kur ,kas , un ar ko vajadzeetu dariit)sodien guvu,nu gruuti iebraukt Lobee reizi gadaa un sakjert zivis:),ja kaut kad veel nonaaksu Lobee domaaju (ceru:))rez.buus labaaki:):):),bet katra reize jau ir kaa no jauna:)!.sobriid tiesaam varu teikt ka LOBEE lidaka eed:)!
25.oktobris 2012, 19:55 | links

Varu jau pateikt, ka neveiksminieku arī ir gana, bet ko darīt ja nedaram to ar ko un kur tas jādara. Ne jau priekš PR , bet Lobes ezers manuprāt nav no sliktākajām ūdenskrātuvēm Latvijā. Mēģinu prosti pastāstīt kas notiek šeit. Arī šodien vidēji - tas sadalot lomus na ļico , sanāk atkal virs 2 gb . Lielās nebija,jo 10 kg līdaka aug vismaz padsmit gadus.
25.oktobris 2012, 18:33 | links

Nav žēl ka reklamē, bet ir gadījies, kad balstoties uz Māra&co info aizbraucu, bet normālu copi tur jau nedēļu neviens nav redzējis. Bet info par labo copi svaigs, iepriekšējās dienas.
25.oktobris 2012, 17:01 | links

Nu zelta bedre ir pārāk skaisti teikts, bet līdaku un līņu šai ezerā ir daudz un ja mēs paši to neizkāsīsim, tad vēl ilgi varēs ķert labus lomus.
25.oktobris 2012, 13:11 | links

Es laikam nepareizajās dienās vienmēr aizbraucu :) Ja 2-3 mēra nokjer tad jau ir dikti labi ( tās pašas standartā ap kilogramu) ...parasti pārējās laivās vispār tukšums vai kāds knapmērs...a te pēc PR aktivitātēm izklausās ,ka tiešām baigā zelta bedre :)
25.oktobris 2012, 12:51 | links

Nu nezinu gan kā tur ir ar to mācēšanu.......Es tomēr uzskatu, ka 75% ir veiksme.Protams ir jau arī kaut kas jāmāk.....Es personīgi šovasar un rudenī esmu Lobē bijis diezgan bieži- rezultāti labi, nu vismaz viena pie 2kg ir gandrīz katru reizi. Ir bijusi gan 6niece, gan 5niece un tādas no 3-4kg vairākas.
25.oktobris 2012, 12:03 | links

Vakar Lobē daudz zemmēru, vizmaz 10 nerealizētas un 4 ņemamas - 2 paturētas uz diviem. Paturējām gan tāpēc, ka bija ierijušas tā, ka nācās operēt - visticamāk nebūtu dzīvotājas pēc tam. Strādā baltā krāsa un spilgtās krāsas, gumija, rotiņš, vobleri. Kopumā piekrītu tam, ka Lobē jāmāk izvilkt virs 2kg. Viena no nerealizētajām copēm bij vismaz uz 2kg, izvilku virs ūdens, bet šoreiz nepaveicās, norāvās no pretzāļnieka gumijas.
25.oktobris 2012, 09:30 | links

Arī šodiena deva kaut ko. Liekas ka pat ar kāpumu par labu copmaņiem. 5 h laikā 4 paņemtas, un pa starpam daudz un dažādu piedzīvojumu, manuprāt liekas ka Lobe salīdzinot ar Suomi var noteikti konkurēt-laiks-degviela-un +gala rezultāts. Atvainojos par uzdrīkstēšanos ar salīdzināšanu, bet man Lobe ir tuvāka, mīļāka kā Ālandi.
23.oktobris 2012, 20:05 | links

Pilnīgi piekrītu,ka tādas jau virs 2kg līdakas Lobē ir jāprot noķert......un tādas ir!!!
23.oktobris 2012, 13:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager