To Headhunter
Pirmkārt es neteicu ka labāk, bet gan to, ka es domāju ka varu labāk apsaimniekot. Jūti atšķirību?
Otrkārt. Tu izteici varbūtību par manu personību, es viņu centos apgāzst neizplūstot diskusījās par to, kā radinieks esmu, vai nēesmu.
Treškārt. Tici man, ka man neviens ne dos, ne ļaus viņu apsaimniekot. Tā ka... Ja nu gadījumā no debesīm nolaižas eņģelis un notiek brīnums... Tad paskatīsimies gan.
Pārējiem. Man ir pie kājas Lobes bāzu bizness. Ja kāds uzmanīgi palasītu, tad saprastu uz ko norādu ar no tā varbūtējām izrietošām sekām un pārdomām par to, kam tas ir izdevīgi. Nedomāju ka Pētera bāzei ir izdevīgi tas, ka ezers ir neizplauts, vai Edgara bāzei tas ka ezers netiek kontrolēts. Pie viņiem nenonāk licenču nauda.
Un es nesaku ka mana taisnība ir vienīgā. Protams saprotu ka apsaimniekošana mūsu laikos nav bizness bet gan balstās uz entuziasmu. Bet ja nevari neko vairāk izdarīt ezera labā, tad palaid varbūt citus, kas prot, var un grib (es patreiz nerunāju par sevi), nevis publiski sūdzies cik viss ir slikti, kā visi kāš u.t.t.
13.jūlijs 2011, 16:21 |
links