MRK

Makšķernieku radošā kluba aktualitātes
A es rīt spiningot :PPPP
Neviena zivs necietīs. Apsolos pielietot tehcnikas, kas ir efektīvas, bet plānotajā copes vietā, nevienai, it sevišķi nārstojošai zivei, ļaunumu nenodarīs :)
Practice C&R!
31.marts 2011, 22:31 | links

Ja jau laiks tik ierobežots ,tad kaut vai rīt jātiekas kādā Dzirnavu ielas krodziņā ,jākonkretizē nianses ,eerglis to uzliks uz papīra ,nākošnedēļ jāparaksta dibināšanas protokols un jāiesniedz to UR.
31.marts 2011, 22:30 | links

Mr. Sarasa un cti jautātāji ...
Uz šo jautājumu ar konkrētu pers / nicku nosaukumiem neatbildēšu. Postu tur bija daudz, un "caur rozā brillēm" skatījumu arī. Arī dažu manējo (atzīstu), kad kautkad sākumā ieraxtīju ;)
Un, piedodiet, visu "patiesības" tēmu, nu vnk nespēju islasīt :DDDDD
31.marts 2011, 22:27 | links

zaraza
Labi noformulēts :DDD
31.marts 2011, 22:24 | links

Mr. Griesseejs...

Par "rozā brillēm" Tu man? :) Oficiāli paziņoju, ka es esmu pragmatisks ciniķis ar riebīgu raksturu, pasakām neticu un visādas dzīves un dažādas vietējās realitātes ēnas un saules puses pazīstu samērā labi...Tikai te ir nianse - ir lietas (darbs- bizness-naudas pelnīšana) jādara tā kā var/pieņemts/izdevīgi/ciniski/agresīvi/ dažreiz par nekrietni un ir lietas "dļa duši". Ja nejauc vienas ar otrām, tad viss štokos...
31.marts 2011, 22:19 | links

Nu redz, jau konkrēts datums parādījās,ta vismaz zin laika limitu.
31.marts 2011, 22:13 | links

A ,varbūt ka copēdams Zviedrijā, kaut ko būšu palaidis garām ..:DD
31.marts 2011, 22:09 | links

eu veči davai nopietni... padodiet ziņu kad nākošās nedēļas sākumā varētu visi satikties... es pats varu sākot ar otrdienu... guntarskl, urmaas, brusi, mmx, aiviss un pārējie auuuuuuu... nu vajag mums to organizāciju nodibināt un officiāli dabūt visus papīrus līdz 13.04., kad teorētiski paredzēta MOSP dibinātāju konference, savādāk paliksim par vērotājiem no malas :(
31.marts 2011, 22:06 | links

ts nebūs tikai CL foruma klubs. tam jau ksistē CLK :DD

MRK būs foršāks :D un strp citu arī par šo jau i gana šķēpu lauzts.
31.marts 2011, 22:05 | links

var jau rīkot valdes izbraukuma sesijas :)
31.marts 2011, 22:00 | links

nu lab ka tā, citād sieva pačolēs un sāks skaitīt cik makšķeres palliek mājās :DDD
31.marts 2011, 21:59 | links

kilka,batālijas gāja pamatā ap JST un & vīzijām nevis CL foruma organizācijas statūtiem un turpmāko darbību.
31.marts 2011, 21:58 | links

Ērgli, kad man nav nauda, tad es nevaru copēt, kad man ir nauda, tad es nedrīkstu copēt, kad tad lai es copēju?
31.marts 2011, 21:58 | links

Griezēj- man tās rozā brilles??? Nēēē- man ir pelēkās!!!
:)))
31.marts 2011, 21:57 | links

Tere, Zaraza @ co!
Iegāju sevī, lai saprastu, vai esmu piemērots valdes locekļa amatam, varbūt pat pašam galvenajam postenim. Neko labu tur neieraudzījis, ātri izmuku ārā! Tāpēc paziņoju, ka piedalīšos tikai masu skatos un ballītēs (arī dibināšanas).
:)))
31.marts 2011, 21:54 | links

Tad jau labi, ka viņš kaut kur sakarā ar šito ir.
WTF ir VAA? :))))))
Jā, un atbildot - kāpē domā, ka "rozā brilles" pieraxtīju Tev? Ar Tevi tas nebi domāc :)
31.marts 2011, 21:54 | links

toni, kur nu vēl atklātāk. viss vienmēr ir bijis šeit un vēl vienmēr ir dots laiks izteikties.
31.marts 2011, 21:52 | links

VSOP es ar labprāt redzētu MRK, bet viņš man liekas jau ir VAA, vismaz MOSP viņš pārstāv tos.

Rozā brilles un es? :D

Guntar, tad tev jānāk arī valdē, viena vieta uz brieža vēl brīva :))
31.marts 2011, 21:50 | links

Jums valdē VSOP noderētu. Cik to "patiesības" tēmu palasījos (nevisu, protams, tur TIK DAUDZ), VSOP ... neraxtīja, tikai pamatotas, man šķiet, domas klāstīja. Kā arī ar "rozā brillēm" neslimoja, atšķirībā no ... :)
31.marts 2011, 21:46 | links

toni, te visu ziemu batālijas iet par šo tēmu :)))
31.marts 2011, 21:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager