MRK

Makšķernieku radošā kluba aktualitātes
VSOP - ko tā cepies par SVAA mēs atradīsim savu ceļu bez tavas personīgas palīdzības un nevienam netaisos luncināt asti lai trāpītu MOSP. Dzīvojam bez jums un dzīvosim tālāk. Jūsu - nostāju vispār nesaprotu - Jūs ko pārstāvat????
Netaisos tevi kaunināt,bet ko nozīmē tāda frāze no vadoša speciālista copes jomā-MOSP nav vajadzīgi sadarbības partneri.
Jums ir vajadzīgi tikai tie kas ir kopā ar jums???
16.janvāris 2012, 21:57 | links

paligs

Kamdēļ tu meklē kašķi? Dariet savus darbus un pelniet naudu. MOSP naudu nepelna un nemeklē kašķi. Bet apmelot MOSP neļaušu.
16.janvāris 2012, 21:52 | links

Kaut kad ļoti sen "Mēs zivīm" palīdzēju sagādāt lētāku inventāru no ASV, bet tās bija preču naudas attiecības. Man bija vislabākais piedāvājums no tiem, kurus viņi aptaujāja. Pārdevu un kaut ko pat nopelnīju.
16.janvāris 2012, 21:46 | links

Viedoklis par LM kaislībām un iespējamie risinājumi
Piektdiena, janvāris 13th, 2012

Izlasiju šo rakstu MOSP vietnē;
Nu ūdens liešana - neredzu ko Jūs tur piedāvājat.
VSOP - pārstāj meklēt ienaidniekus un nodevējus.Makšķerēt tu vari kaut no cara Nikolaja laikiem.Bēdīgākais ir tas ka neredzi sev zem deguna.
Normālam, prastam makšķerniekiem jūs vajadzīgi kā suņam stopsignāls.
SVAA ir makškernieki, mednieki un cilvēki kam daba ir viens no dzīves veidiem.
VSOP - formulējums biznesa projekts nav gluži aplams. Katrai biedrībai ir savi projekti-tikai kā viņi tiek realizēti???? Domāju apliekot LV iedzīvotājus ar neskaitāmiem, nesaprotamiem nodokļiem un maksājumiem, lai it kā ievestu kārtību makšķerēšanas jomā ir nesaprotama, mēs neuzskatām to par pareizo risinājumu.
Varbūt tiešām ir vajadzīgs kaut kāds audits LM.
16.janvāris 2012, 21:45 | links

V.S.O.P. .... tad kāds man būs samelojis, man teica ka esi apgādājis (pircis vai iedevis) VAA šādu tādu inventāru, kas palīdz ķert maluzvejniekus.
16.janvāris 2012, 21:43 | links

hromoj, atslabsti, anonjimka =0, tevis te nav... izpildies kā vien māki :)))
16.janvāris 2012, 21:43 | links

MOSP nav vajadzīgi sadarbības partneri...
16.janvāris 2012, 21:41 | links

Es neesmu materiāli atblastījis VAA. Nekad. Esmu vedis reidos ar savu laivu, kopā ar valsts inspektoriem. Tā arī iepazināmies, tīklus no Lielupes ārā vācot siltajās ziemās. Tikko iestājās copes liegums no laivas, tā upēs ar tīkliem - pilns!!!!

VAA bija vienīgā reālā organizācija, kuru pazinu kā labvēlīgu makšķerniekiem tā bija reāla iespēja iekļūt MOSPā. Viņiem arī vajadzēja kādu, kuru pazīst un var uzticēties. Citu sakaru nav. To - vai nodobinās MRK un vai tā būs iespēja - nebiju pārliecināts. Gribēju iekļūt MOSP un darboties, bet izrādījās, ka esmu vienīgais, kurš ir ar mieru uzņemties Valdes priekšedētāja pienākumus un atbildību. Ja vasarā ievēlēs citu - uz priekšu.
16.janvāris 2012, 21:38 | links

V.S.O.P. paldies par atbildi, ja uz to būtu saņēmis atbildi agrāk ar mani būtu vieglāk. Savādāk, ne tev vienīgam bija aizdomas par to ka forums ir piesegs kaut kam citam. Tad ieliec sevi manā vietā, ko man domāt par personu, kas aicina to izmantot.
SVAA, ir tāds pats biznesa projekts kā VAA, Mēs-Zivīm.
Šaubos vai klausīsies, bet aicinu tevi vai nu izveidot savu makšķernieku biedrību, vai arī kļūt par kādas biedrības biedru un turpināt savu darbību MOSP.
Savādāk tas, ka pārstāvi vides aizstāvju organizāciju, kuru esi materiāli atbalstījis, bet neesi pat biedrs, diez ko ētiski no malas neizskatās.
Strīdēties nevēlos, vienkārši domāju, ka visiem makšķerniekiem būtu labāk, ja makšķernieku organizācijas mestu kaunu pie malas un palīdzētu MRK, to laivu sašūpināt tā, lai ir rezultāts un beidzot kāds ar makšķerniekiem sāk rēķināties.
16.janvāris 2012, 21:32 | links

MOSP nav vajadzīgi sadarbības partneri, par kuru darbību ilgtermiņā ir šaubas. MOSP var iesaistīties katrs, kurš grib darboties mūsu kopējā hobija - makšķerēšanas - labā un interesēs. SVAA makšķernieku nav, tas ir biznesa projekts.
16.janvāris 2012, 21:19 | links

Zvaigzne

ar tevīm strīdēties ir apnicīgi, bet - KO tu uzskati par apeņu mazgāšanu? To, ka pajautāju SVAA pamatot apgalvojumu, ka MOSP kāds gūst materiālu labumu? tajā laikā, kad visa darbība balstās uz privātiem līdzekļiem, maniem privātiem līdzekļiem. Te tāpat neviens netic, ka MOSP ir projekts makšķerniekiem, jo esmu makšķernieks jau 38 gadus un man nav vienaldzīgs tas kas notiek ar LV ūdeņiem. Negribat - neticiet, bet liet virtuālos mēslus uz MOSP neļaušu, jo tur jau ir daudz darba ieguldīts.
16.janvāris 2012, 21:17 | links

otrais komentārs no augšas

Bet kā teicu, tas vairs nav tik būtiski, labāk padomā par to ko rakstīju vēlāk.
16.janvāris 2012, 21:10 | links

Zvaigzne - atradu to komentu.

Rakstot atbildi DavimDi tobrīd biju pārliuecināts, ka forums ir piesegs kādau jaunai afērai ar MK naudām. Sanāca savādāk :) radās MOSP

MOSP esmu tāpēc, ka redzu iespēju mainīt pēdējos gados iestrādāto sistēmu ūdeņu (ne)apsaimniekošanā. Šobrīd jau ir radies priekšstats - ko darīt, bet vispirms ir jātiek galā ar z/m un tagad jau arī zvejnieku sagādātajiem jaunumiem.

Nonāksim arī līdz citiem jautājumiem. Vēl labāk būs, ja valde strādās kopā, vienā virzienā. Vasarā būs pārvēlēšanas, tad jau redzēsim - cik no vecā sastāva paliks, kas gribēs nākt vietā.
16.janvāris 2012, 21:08 | links

Bralitis, visu zināt vari, ja tev eerglis atskaitās par visiem PM ko saņem vai arī visi, kas sūta eerglim PM, par to informē tevi....
16.janvāris 2012, 21:07 | links

Zeltene tu jau tāpat maksā SIA kontā ,tad kāda starpība - vari maksāt arī man :)) Apsolos visu laiku taviemlomiem pielikt minimums 50% svara :)))
16.janvāris 2012, 21:00 | links

V.S.O.P
Kā tas ir presēt sevi???
:DDD
16.janvāris 2012, 20:59 | links

Atvainojat, bet man patīk makšķerēt. Par ko jūs strīdaties? Vai zivis būs tāpāt, kā līdz šim, ko noķeru tā mana, vai ko noķēru, tā būs kādam citam, bet lai es viņu paturētu, man būs jāmaksā nauda??
16.janvāris 2012, 20:59 | links

Zvaigzne es par vissu esmu lietas kursā :))))))
Copmani tu tiešām esi par to pārliecināts ????? Pats labi zini kā paņemot 50% grāmatvedībā var uztaisīt kaut 10 %. Neesi tik naivs :))
Un ja arī ir 30 % ,tad tas ir neadekvāti daudz !!!!! Ja kartes nopērk 150 000 makšķernieku .Izrēķini tagad cik inspektorus par to piķi(30%) varētu noalgot un kāpēc man jārada 30% peļņa kaut kādai komercstruktūrai ?????
16.janvāris 2012, 20:57 | links

biju aizņemts apspriežot nelāgos jaunumus pa telefonu.

Zvaigzne

Meklēju to komentu, lai tev atbildētu, bet neatradu. Ieliec linku, atbildēšu, bez konteksta nesanāk.

Urmas
atslābsti, nepresē sevi pārspīlējot

hromoj

ar anoņimkām nekomunicēšu, sorry, gvelz ko gribi
16.janvāris 2012, 20:53 | links

Bračiņ
Kā izskatās,sūtīgi esi studējis.Es nebalstijos tikai uz MK utt.Sēdies 2.Pienāc pēc gada,ieskaiti nenokārtoji.
:)))
16.janvāris 2012, 20:52 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager