Ko Latvijā, nozīmē zemes īpašnieks !!! Pilnīga nulle,ja tev ir zeme pie upes ,vai ezera un kurā neko nevari ,ne iestādīt ne arī izaudzēt ,tad pasaki kam šī zeme vajadzīga īpašniekam kapēc!.Ja gadā tev jāmaksā nodoklis par īpašumu ,kā tādu ,un vēl par to ,ka neesi viņu apstrādājis ,bet kapēc neesi apstrādājis to jau nevienu neintersē ,un vēl jo vairāk no pašvaldībām ,kas aprēķina tev gada nodokli.Nu tātad Lbruno ,man tev ir ko pateikt ,ja cilvēkam ir īpašums un viņš nespēj samaksāt gadā nodokli par neapstrādātu savu zemīti ,tad protams viņš viņu pārdos ,ta pofig kam Gansam,vai Fričam jo vismaz tad viņš dabūs naudu ,bet nevis atņems kaut kāda instance par parādiem pret pašvaldību.Man pašam ir cīņa ar Jaunolaines pašvaldību par zemes nodokļiem,kuru es nevaru apstādāt jo nevienam viņu nevajaga.Un vēl pagājuša gadā uzlika liegumu applūst reizi 100.gados ,jo pagājušo gadu Misas upe izgāja no krastiekm un applūda visa zeme,jo ir tieši upes krastā,bet applūda kapēc ? krasts ir vismaz divi metri auksts ,bet tapēc ,ka nevien Misu netīra .Bebri sagāzuši kokus krustām šķērsām ,pašvaldībai viens pīpis mums naudas nav tādiem pasākumiem.Nu nevajaga tos cilvēkus tā nolikt ,kas ir pārdevis savu īpašumu un varbūt tev būs jāiet pie upes ar baiļuma sajūtu ,ka kāds aizrādīs.Tāda ir dzīve,diemžēl šeit Lbruno.
12.janvāris 2012, 23:18 |
links