MRK

Makšķernieku radošā kluba aktualitātes
:)))) malači puikas. Paldies :))) lai jums jauks vakars.

PS. Koroče, Gunča - ti menja ponjal.
16.novembris 2011, 23:04 | links

Siienazi,izskatās ka Tu tomēr maldies...,tas ir cilvēcīgi...
16.novembris 2011, 23:01 | links

Griezēj, ja reiz VSOP regulāri ir uz Daugavas ūdens vairāku gadu garumā, pieļauju, ka viņa teiktajam var droši ticēt. Ne v abidu, bet Tu un Kola ir retāki copmaņi no laivas, iespējams maldos.
16.novembris 2011, 22:46 | links

Izskatās ,ka kādam ar redzi švakāk paliek,vai to murdu karodziņi neredzamāki palikuši...?
16.novembris 2011, 22:15 | links

Cik makšķernieku klubu&biedrību ir MOSPā???
Kkā MOSP mājas lapā neatradu.Bet varbūt ari nemāku.
:)
16.novembris 2011, 22:09 | links

Tādēļ šeit rakstu ar vien retāk, jo ne vienmēr saprotu ko raksta citi. Nav arī vēlēšanās mācies smalkos čata stilus un jokus....
V.S.O.P. nēsmu ar Tevi ne reizes sacenties un arī dzēris kopā nēsmu. Nedo dies, vēl publiski izstāstīsi, kāds es šausmīgs dzērājs.
16.novembris 2011, 22:04 | links

Tad jau Kola arī kļūdās. Un arī citi copmaņi kļūdās.
Vai tiešām pilsētas teritorija, ar tās lielo makšķernieku pulku, kurš varētu labu lomu gadījumā vēl pieaugt, jāatstāj (cik nu viņi tur ir?) zvejniekiem? Pie kam ar tik lielu tīklu skaitu?
16.novembris 2011, 22:03 | links

Griezeej, tu kljuudies... tīklu šogad ir tikpat cik katru gadu, murdu ir daudz mazāk. Daugavā esmu regulāri un redzu. Arī zivju ir daudz. Lašu nav...
16.novembris 2011, 21:48 | links

Gunčuk :))))))))
Tu ko, tāpat kā Urmaass, lūpu uzmeti? Līdz galam arī manu textu izlasīji?
Bet fakts paliek, ka tīklu šogad Daugavā ir daudz vairāk, nekā pagājušo gadu, un lomi attiecīgi ...
Un kā raxtīju JST lapā, neviens, pat visvirtuozākais demagogs, neiestāstīs, ka šie pasākumi nav saistīti ;)
16.novembris 2011, 21:22 | links

VSOP,Mājās dzert nav tik garšīgi, kompānijā copē,-cita lieta...
16.novembris 2011, 21:20 | links

A kas vainas ka vairākus procesus var apvienot???
16.novembris 2011, 21:10 | links

Guntar

Ja vajad iedzert ar puikām, nolaist tvaiku un izklaidēties, tad tāpēc nav copes mači jārīko. Dzert var arī mājās :)
Tāpēc arī neesmu MRK. Cope ir bauda, atpūta un interesanta nodarbe, kuru šmiga tikai sabojā.

Gan jau panāksim kopmērķi. Vēlams tikai enerģiju un idejas koncentrēt darāmā virzienā. Tad lietas raisīsies un notiks.

PS Bet hokjis labs :)
16.novembris 2011, 21:05 | links

MRK lauciņā akmeni mest it kā nebūtu nekāda pamata,rādās ka tas ir veidojums ar lielāko lietderības koeficientu,par ko japateicas tās aktīvistiem.
16.novembris 2011, 20:53 | links

V.S.O.P
Sacensības nav galvenais.Jau tiek domāts par nākamo MRK saietu&pasākumu.Protams neitrālā teritorijā.
:))
16.novembris 2011, 20:27 | links

Veči, es visu saprotu, tikai priekš kam tad šis???
"Un MRK, ja godīgi, arī sucks, jo pret tīkliem (legālajiem murdiem) Daugavā, tā īsti neiestājas. Ja tik Jūs zinātu, cik to tur ir "
Kā reiz MRK ir biedri, kuri tiešām kaut ko dara. Sevišķi Mārtiņš.
Kā reiz, man priekšā ir Kocēnu novada domes atbilde MRK, par Briedes upes aizšķēŗsošanu ar žogu un akmeņu krāvumu.
Ir tiešām ļaužu daļa, kuri ir aktīvi tikai pie datora, čatojot. Daži ļoti aktivizējas tieši pilnmēnes laikā. Katram savs...
16.novembris 2011, 20:25 | links

AndrisABC
nu statistika protams laba lieta,bet kas notiek faktiski?
16.novembris 2011, 20:16 | links

Guntar

MRK ir super veidojums :) ja jūs vēl mačus rīkotu tur kur zivis ķerās :)))
16.novembris 2011, 20:15 | links

mgl, priekš pārbaudīšanas ir zvejas žurnāls, atskaites, tas ir statistikas pamats.
16.novembris 2011, 20:14 | links

Andri

1. Interneta laikmetā attālums nav šķērslis, ja ir gribēšana un varēšana.
2. Es neko nelemju, mani audzināt nevajag.

Guntar

Te jau ērtāk ;) tāda beztēma 0:-) tjipa runājam par visu ko :) bet sākās ar jautājumu
eerglim :)))) par tīkliem Daugavā ;) vissd kā parasti, aplis tas pats, argumenti tie paši, personāži tie paši :))))
16.novembris 2011, 20:13 | links

Guntarskl, vai tad obligāti ir jābūt MRK biedram, lai atbalstītu kluba darbību, kaut vai ar paldies? Vai nav kluba interesēs popularizēt savus labos darbus? Ne visi ir tik aktīvi, ne visiem ir iespējams piedalīties. Manuprāt tieši aktīvajiem vajadzētu atlasīt interesantās, derīgās idejas. Un censties viņas realizēt dzīvā.
16.novembris 2011, 20:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager