MRK

Makšķernieku radošā kluba aktualitātes
Par 1,50 uz sutku.Kāds var cirst par trijiem,lai naudu atsistu.
Nu hohma ar jums!
18.maijs 2011, 14:13 | links

esmu pārliecināts, ka namatēvs šim jautājums atradīs risinājumu. slēdzam tēmu.
18.maijs 2011, 14:11 | links

taja bridi naudu neskaita :D:D:D
18.maijs 2011, 14:09 | links

Ja uz pasākumu ierodās 20 pers. tad izmaksas par pad... sanāk manuprāt paskarbas:
30,- Ls / 20 pers. = 1.50 Ls/pers.

Sorry par iejaukšanos...
18.maijs 2011, 14:06 | links

Iegaju saja tema pirmo reizi apskatit par ko seit vispar runa iet.. un upss atvainojos, nevelejos kadam iztraucet, ja ir kadam pa lielajam :D..

...Vēl pastāv variants aizsūtīt ekskursijā ģimeni:)))
Man kā namatēvam ir jārūpējas par ciemiņu labklājību,ko arī darīšu.Bedrītes neraksim,maisiņus līdz nestiepsim.

veči , ko Jūs taisiet problēmas , mob.26415884 ,tikko zvaniju , WC īre +uzstādīšana = 30ls dienāktī......!!
-pats netieku , bet šī būdiņa ir vajadzīga... :)
18.maijs 2011, 14:00 | links

Neesmu bijis ciemos pie Plencisb, situāciju nepārzinu, bet ja saimnieks ierunājās par to, ka vajadzīgs WC, tātad tam ir pamats. Šaubos ka pamats bija - tā būs skaistāk vai forši būtu, ja būtu.

Loģiski, ja vairums no 30, ieskaitot GT, apgalvos ka var iztikt, izrakt bedri, padarīties mājās utt. labāk naudu balvās. Kā kārtīgs namatēvs to krupi norītu un vai nu pats par savu naudu noīrētu WC un teiktu, ka dabūju bez maksas, vai arī tiešām to bedri izraktu.

Tikai varat minēt kas notiks 2012. un nākamajos gados, ticiet man, es būtu ļoti, ļoti aizņemts un izvēlētos piedalīties, lai ko teikt kaimiņiem domā jaunais organizators.

To vai tur WC vajag un cik ļoti vajag var pateikt tie, kas ir bijuši pie Plencisb ciemos un pārzin apstākļus.
18.maijs 2011, 13:51 | links

plencisbrencis
tikai neuzņemies visas finanses uz sevis :)) gan jau kaut ko sabīdīsim, kā arī, ja tomēr gribi ņemt to īres māju, tad domāju, ka viņu varētu ņemt tikai uz vienu diennakti - tobiš no kaut kādiem 16:00 04.06 - 16:00 05.06 :))
18.maijs 2011, 13:50 | links

Nu esam jau divas lapas pie...uši.
Atliekam to WC padarīšanu manā ziņā,izdomāšu kaut ko,lai netraumētu savējos,kaimiņus un mums būtu labi un ērti.
18.maijs 2011, 13:46 | links

Nu dzenīt, tu toč no mušas uzpūt ziloni....

Besī tādi copmaņi, kuri pārāk bieži kāpj uz manas zemes, kas atstāj aiz sevis neorganiskus mēslus, kas bļaustās un lamājās ....

Pa lielam, ja ir tik traki, tad var katrs paņemt maisiņu un izmest pēcāk, bet tik nopietni iekarst par šo tēmu....lieki.

P.S. Man lielu ciemiņu gadījumā ir āra tolete.
18.maijs 2011, 13:46 | links

aiviss
Tātad cilvēki ir dažādi. Es savā zemē neļautu un neļauju, atsevišķus gadījumus, nevis 31 cilvēku, es varu ielaist mājā, ja man paprasītu. Bet neprasa. Paliksim pie tā, ja gribat būt normāli un sakarīgi, aizejiet pie zemes īpašnieka un paprasiet atļauju.
18.maijs 2011, 13:35 | links

Dzenīt,
1. nekur nav teikts, ka runa ir par tauvas joslu un kur nu vēl par dzīvokli.
2. man nav īpašumu pie ūdeņiem, bet ja esi Salaspilī un dikti vajag, padod ziņu, savā pļavā ļaušu aprakt, iespējams pat lāpstu iedošu;)
18.maijs 2011, 13:23 | links

mmxx
Tas pats jautājums kas Zivniekam.
Ja tev ir zeme pie ūdens, iedod sava zemesgabala adresi, ja kādreiz savajadzēsies, zināšu kuram zemes īpašniekam nav pretenzijas ka viņa tauvas joslā sūdus sarok.
Neviens no piekrastes zemes īpašniekiem tavā dzīvoklī sūdus nerok, iemācies cienīt citu īpašumu.
18.maijs 2011, 13:15 | links

Dzenīti
Atslābsti,es neesmu normāls!:D Varbūt,tā kā tu negatavojies ierasties 4.06.,savus prātojumus varētu izvērst citā tēmā,piem pie karpām,jo šamie jau tiešām nedēļām dzīvo pie ūdens,bet mēs jau paši kaut kā to atrisināsim,ja jau tu mums nepalīdzi.Komentu nebūs.
18.maijs 2011, 13:05 | links

Zivnieks - tev ir zeme pie ūdeņiem, tādiem kur visi var piekļūt?
18.maijs 2011, 12:56 | links

eerglis, ja neņem vērā citus apstākļus, man 4.06. ir aizņemts
18.maijs 2011, 12:52 | links

galvenais, lai nav zeme akmeņaina :DDD citād piesegs ar kļavas lapu, nākošais nāks un gribēs piesegt ar to pašu, bet apakšā bonuss ;DDDDDDDD
Lab ir tak daudz variantu kā to atrisināt
18.maijs 2011, 12:51 | links

mmxx
Ja tu vēlies citiem tādu piemēru rādīt, laipni lūdzu, vari pietaisīt visus krastu krūmus.
Dēļ tādiem makšķerniekiem arī zemes īpašnieki atnāk un palūdz normālos aizvākties no viņu zemes.
Ja visi liek tīklus, tas tev ar ir attaisnojums, ka pats tā vari darīt? Nu tā ... paskatieties visi tā dara. Pilna sausā Daugava tīkliem, un tie, kam kaut kas nepatīk ir baigi norūpējušies....
18.maijs 2011, 12:49 | links

piekrītu mmxx nu ja arī kādam sagribās ar to lāci cīnīties, nu makšķernieks tak nav mazais bērns - pļavas vidū tak to nedarīs - ielīdīs krūmiņos izraks bedrīti, kad lieta darīta, bedrīti aizbērs un miers - pat gailis pakaļ nedziedās...ne pirmā ne pēdējā reize, ka tā darīts :DDD
18.maijs 2011, 12:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager