MRK

Makšķernieku radošā kluba aktualitātes
Mētelīc ir, bet es balsoju par SD :PPPPP
11.maijs 2011, 15:22 | links

gunča lasa manas domas :DDD
p.s. man liekas, ka pie Tevis krastmalā uz mieta uzsprausts palika mans lietus mētelis :DDD
11.maijs 2011, 15:19 | links

Vo pļac...tad ir vakanta GT vieta :DD rīt sazvanīšu čomus, par potenciālām vietām ķīsītī, tad vakarā arī moš uzmetīšu nolikuma draftiņu, kā arī jāsaprot cik daudz piedalīsies, lai zin kādu balvu fondu varētu sagādāt :)) bet domāju, ka ieskaitē jāiet tikai zandartiem :))

tikko ienāca prātā doma, ka varētu Sienaaza plantācijas retināt :DDD tikai jautājums vai šis būs ar mieru tādu baru uzņemt :DDD
11.maijs 2011, 15:18 | links

Nu ja, Kriesējs jau ar nav biedrs:D
11.maijs 2011, 15:18 | links

un sienāzis nav MRK biedrs, tāpat kā vēl viens otrs :DDDDD
11.maijs 2011, 15:14 | links

es balsoju par sauso daugavu :))
11.maijs 2011, 15:13 | links

citēju tālāk "Ir zanderi,bet daudz zemmēra.
Tā starp citu:vakar švāģers spiningojot uz gumiju dabūja 5,8kg(82cm).
P.S. nofočēts-atlaists."
11.maijs 2011, 15:13 | links

SD nav zandartu čeramā vieta:)
Bet ja pļaviņa, un tā:)))
11.maijs 2011, 15:12 | links

citēju "Varu piedāvāt kā variantu S.D. Ir kur laivas ielaist,ir pļaviņa,mangals u.t.t."
11.maijs 2011, 15:10 | links

a kāpēc Jūs noraidāt sauso daugavu? nekad neesmu tur copierējis, ja andris var noorganizēt, tad baigi OK, ne?
11.maijs 2011, 15:08 | links

:) Atļausiet man arī ne par ko nedomāt, vienkārši atpūsties???
Es ieteiktu izmīdīt Sienāža pļaviņu:DDD
11.maijs 2011, 15:08 | links

ups, baigi gari sanāca. labāk tā http://en.wikipedia.org/wiki/SWAT
11.maijs 2011, 15:07 | links

bet varbūt es atkal izgāzos (lai neteiktu rupjāk) :DD
11.maijs 2011, 15:06 | links

Vispār ar SWAT biju domājis Strenghts and Weaknesses Analyzes Table, bet varam arī Special Weapons and Tactics :DDDDDDDDDD
11.maijs 2011, 15:06 | links

zaraza arī Tev ir maldi, SWAT ir special weapon attack team :))
11.maijs 2011, 15:04 | links

Griezeejs un eerglis...

Labāk taisīt SWOT (Stenghts , Weakneses, Opportunities, Threats)...

Ja taisīs SWAT (Special Weapons and Tactics) tad var sanākt tūdi... Mums vēl tikai specnaza tur trūka :)
11.maijs 2011, 15:02 | links

Zivnieks...

Laiva stāv Jaunciema ostā.
11.maijs 2011, 14:59 | links

SacNolikuma draftu var ņemt no manis, bet nekādas balvas gādāt, un GToties negribu. Gribu būt vnk dalīpniex, kurš piedalās balvu izspēlē, kuram nevajag resursus vākt, atbildēt uz ... jautājumiem, .....
11.maijs 2011, 14:59 | links

Nee nu es jau tikai iesaku un tikai tada maza palidzibas varbut roka, es domaju veci, ka jums pasiem butu ideali ir tiesam daudz rezultativas vietas un no rigas radiusa 70km, domaju tas jau jums nav talu, priekss idealam brivdienam un sanaksmes! Pasi mes lidzigu pasakumu pagasogadu taisijam Augstroze kur var laivas iznomat, sogad vienigi licenzes uz dienu ir 2ls, jo salaistas daudzas zivis u.t.t Leta un liela viesumaja un perfekta vieta, tads, ka dabas parks, maz cilveki u.t.t. Un domaju visi apkartejie apstiprinas viens no rezultativakajiem zandisu ezeriem! Bet ir ari tuvaki un ari tada veida, bet nu no 9pasakumiem kur esam sanakusi kopa 3 bija izteikti uz zandisiem tad Augstroze ir nr1,vieta,cena un zivis!
11.maijs 2011, 14:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager