MRK

Makšķernieku radošā kluba aktualitātes
Nosauc kvai 3lietas kas tad mums te ir tik labas saistiba ar makskeresanu vai udeniem? (Piemers) Kada velna pec, no musu makskernieku kartem sponsore kaut kadu krievu raidijumu, kamer latviesu raidijumam nepietiek nauda? Un taja raidijuma tiek redzets tik daudz reklama udenstiplnei kuru apsaimnieko naudas pieskirejs? (aizgaju cita lieta, bet sadus sudus varetu saukt un saukt..) Teiksu godigi ja pasam cilvekam un vina apkartejiem ir labi, tad jau godigi vinam ir labi :)) Man ir labi, neesmu es piedzivojis tadus laikus, ka pie mums butu kaut kas baigi labi! Ja mes panemam par piemeru par udeniem, ko latviesi varetu darit, tas ir tik liels plasums, eiropas naudas u.t.t. BET? Daudz jastrada, kam tad tas ir vajadzigs.. Par izmaksam, atsiriba tomer ir lielaka par videjo makskernieku! Neredzu, ka pie mums visi makskeretu ar baigiem katiem, spolem un manekliem! Udenstiplnes - Cik ir tadas kuras tiesam var procentuali labi redzet visu? Laiks lai to apgutu un darbotos veiksmigi ir diezgan paliels! Labi nekulsim te udeni bezjega! Katram ir sava taisniba un dala taisnibas teiktaja, bet nu dazubrid te liekas, viens pret parejiem!
24.aprīlis 2011, 22:47 | links

Gatisre - ļoti rūpīgi izlasīju tavus tekstus un uztaisīju tavu psiholoģisko portretu . Tu esi īsts Latvietis ! Pesimists kas tikai gaužas un saka viss ir pakaļā , visi ir tupi ,bērni nedzimst, PSRS mantojums,dzērāji,politiķi maukas utttttt. Tad iestājies Kāteļa pulciņā ,nomaini profila bildi un būsi savā vietā .....

Es ar esmu MRK ,bet man ir savas domas par medniekiem .Varbūt Griezējam vai kādam viņas nepatīk - bet kompromisa risinājumi un loģisks gala rezultāts man vienmēr patīk . Lai kaut ko izdarītu ir jādara - kaut vai ar kļūdām - bet jādara.
24.aprīlis 2011, 22:38 | links

skatos, pelmenis ar sāk saprast, ap ko zupa vārās

Priecīgas Lieldienas visiem!!! :))))))))))))))))

Griezeejs- man, tev kā jauneklim, laikam lieki, tev un citiem, atgādināt/to man pateica baznīckungs, viens vecs pazīstams mācītājs/, zin ko, draudziņ, netīro veļu nav labi mazgāt Lielajā dienā

Priecīgas otrās, lai labi ripo, arī tev Jāzewpiņ

p.s. SOSku mazliet pasūcu, bety, kā mācītājs teica, tagd ar šodirenu, drīktst
24.aprīlis 2011, 22:37 | links

visur labi tikai Latvijā slikti, ja? :)))

nez vai makšķernieka inventārs (kopā) cenas ziņā ir mazāks, vai mazāk laika vajag lai to apgūtu, vai daudz ir vietu kur tās zivis ir ērti makšķerēt?
24.aprīlis 2011, 22:36 | links

Izlasijis visu un esmu sekojis visam! Man ka citas industrijas parstavim, protams nav zinamas visas puses, bet savs viedoklis tomer ir.. Bet nu seit izplust garas pardomas ir vienkarsi tas pats kas aiziet pagalma un runat ar pensionariem, ka viss ir slikts un neviens neko nesaprot valdiba! Kads ir parekinajis cik udenstilpnes mednieki var veiksmigi medit? Cik tas kopuma izmaksa ? Cik ilgs laiks paiet lai varetu VEIKSMIGI medit? Laika apstakli? Par nakotni, sobrid tadas vienkars nav, prieksa ir tikai liela migla! Vai kadam interese kas notiek ar udeniem, kamer cilvekiem nav darba? Tada valsti, ka latvija kamer (atvainojos par rupjibu) cilveku intelekta limenis nesasniegs nedaudz virs normas, nav pat nekadas jegas runat.. Citu acis makskernieks sa vai ta ir redzama tada persona, kas piemeslo pie udeniem, dzeras. Redzot tomer kas notiek citas valstis kur nav si PSRS pabijusi serga ir redzams, ka cilveki doma ar smadzenem! Piedodiet, bet pie mums lielaka dala ir vienkarsi slinki slaisti kas mak tikai suksteties! Bet nu nav jau jauztraucas dzimstiba ir tik zema, ka nakotne mums bus daudz mazak problemu un ta jau vairs nav tala nakotne!
24.aprīlis 2011, 22:21 | links

riekstiņa kungs, daļu taisnības raksta arī Guntars.
kimko galvenokārt runā par juridisko pusi, un manā izpratnē viņam ir taisnība, medniekiem ir jāievēro tie paši noteikumi kas makšķerniekiem.

Tikai visi pārējie runā, ka tas nav pareizi, ka viņiem ir tādas pašsa tiesības un pienākumi kā makšķerniekiem. vot i visa strīda pamats.

Vispār jautājums par medniekiem manuprāt nav atrisināms ar zinātniskiem pamatojumiem. šis ir tīri politisks jautājums, atļaut visur vai ierobežot. es esmu par pēdējo, ierobežot. un mans arguments ir nespēja kontrolēt, kas notiek zem ūdens. Kad varēs kontrolēt, un mednieku forumos nebūs teksti, ka šauj pa galvu, kaut redz tikai asti, vai šauj pa "skrienošu" , tikmēr es atbalstīšu ierobežošanu.
24.aprīlis 2011, 21:59 | links

GatisRie - Tu visu kārtīgi izlasīji? ;)
Ja, kas, kāds ir Tavs redzējums uz makšķerēšanas nākotni LV?
24.aprīlis 2011, 21:47 | links

Nevareju atureties pateikt, blin nevajag te savus draugelus aizstavet, ja ko saka tad ari atbildiba jauznemas! Sava dala taisnibas te ari cilveks raksta..
24.aprīlis 2011, 21:35 | links

kimko - vienu brīdi likās, ka tu tāds sakarīgs esi, bet jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas...:(
Tavuprāt guntaramkl uc locekļiem tagad, pirms portālā rakstīt postu, priekš tādiem gudreļiem kā tu, būtu virsrakstā jāraksta - vai tas ir viņa, kā privātpersonas, vai viņa, kā valdes locekļa viedoklis???
;)))
No tavas gudrās secināšanas metodes iznāk apmēram tā: es vakar redzēju mersi grāvī uz jumta, tātad vācu autobūves mašīnas ir nedrošas un sūc :DDD
24.aprīlis 2011, 21:26 | links

nu gan, 6 lapas, pat bez īpašas kustināšanas, laikam pirms maija stress.

kamēr Griezējs būs dzīvs, makškerniekiem un medniekiem pa ceļam nebūs. Tam iemesls ir viens, griezējs trofejas laiž vaļā, aģitē par to C&R, bet mednieks nekad savu medījumu atlaist nevarēs. + vēl savainotās zivis utt.

Kimko nebrauc virsū MRK, ja par to neko nezini. un tava nespēja pieņemt citu viedokli nedauddz traucē komunicēt ar Tevi.
Tu uzskati ka mednieki ir tādi paši makšķernieki, es un lielākā daļa MRK tā nedomā, lai arī negrib medības aizliegt pilnīgi. Katram sava vieta, makšķerniekiem visur, medniekiem, kur to var savietot ar makšķerniekiem. punkts un bērziņš.
24.aprīlis 2011, 20:20 | links

Kimko - pamato šo domugraudu. Ar faktiem un vārdiem. Vai arī pafiltrē - ko raksti. Pārliecība par savu viedokli ir skaista, kamēr tā nesāk pārvērsties rupjībās. Šeit rakstošie lielākoties ir pazīstami arī privātā kārtā un zina ko VAR atļauties viens pret otru. Tu esi anoņimka, agresīva, bržiem ļoti prasta. Pafiltrē. tālāk citāts, kuru tomēr vajadzētu pamatot. Vai arī izgaisti, please.

Situācija attīstās tā, ka sabiedrības pārstāvji (ievēlētie) ar citiem sabiedrības pārstāvjiem (kurus pilnvarojusi sabiedrības daļa) ir nolēmuši pārdot tiesības šaurām cilvēku grupām saimniekot ūdeņos. Pie tam, cilvēku grupu pārstāvji ar savu reakciju pēdējā laikā, skaidri parāda, ka vēlas vienīgie saimniekot ūdeņos, un necieš citus, kam vaļasprieks ir saistīts ar ūdeņiem. Šodien tie ir zemūdens mednieki, rīt tie būs ūdens motociklisti vai citi.
24.aprīlis 2011, 19:57 | links

Avtt- tā nemaz nav tik slikta īpašība, vai ne?
24.aprīlis 2011, 19:12 | links

kimko,viens gan...sīksts ,pēc vella esi!
;)
24.aprīlis 2011, 18:21 | links

zaraza ...
Spēju klausīties citu viedokli MRK valdes loceklis guntarskl skaidri un gaiši parādīja (sk. zemāk) 24.aprīlis 2011, 08:18 citāts, "Kimko, kas Tu esi? ZJB jau visus.". Attiecīgi, valdes loceklis runā organizācijas vārdā, tad no tā taisu viedokli par organizāciju. Ja man publiksi pasaka, ka ZJB visus, tad attiecīgi, vienkārši ar šādiem cilvēkiem vairs nesveicinos, izņemot, ja nespiež smaga dzīves situācija. Jo atklāti sakot, esmu tradicionāli orientēts un tāpēc, ja cilvēkam sāp pēcpuse, tad nevajag apvainot, ka to esmu darījis es, pie tam veselai grupai, kuru šis cilvēks pārstāv. Ja tomēr grupai nav ar to saistība, tad atliek pārdomāt, kam Jūs piešķirāt tiesības izteikties savā vārdā.

Runājot par ūdeņu privatizāciju, pēc būtības vai savādāk, lietu vajag izskatīt pēc tā, kas notiks nākotnē, vai ūdenskrātuves tiks slēgtas bezmaksas publiskai piekļuvei, amatierzvejas nozīmē? Uz šodienu spēkā esošie likumi un normatīvie akti pieļauj situācijas, neprivatizējot ūdeņus ne de jure un ne de facto, ūdeņi ir slēgti makšķerniekiem. Līdzīgi kā ar zemūdens medniekiem, šaubos vai cilvēkiem vispār ir skaidrs par ko viņi iestājas, un ar viņiem var manipulēt pēc sidrs patikas, pat nepieliekot pūles.
24.aprīlis 2011, 18:14 | links

kimko...

Kādreiz jau liekas teicu, ka tas jau zināmā mērā ir MRK spēks un atšķirība, ka vienojam cilvēkus ar dažādiem viedokļiem un pieļaujam, ka detaļās uzskati var atšķirties, taču visi biedri ir piekrituši organizācijas izvirzītajiem mērķiem. Mums ir gan radikāļi ar izteikti kreisiem vai pat anarhistiskiem uzskatiem, ir arī mērenāki zelta vidusceļa kompromisa meklētāji, liberāļi utt. Organizācija ir atvērta, nav nekādas iekšējas cenzūras vai ierobežojumu biedriem publiski paust jebkuru viedokli un pat esošās valdes (pašlaik tas ir eerglis, guntarskl, un es) viedokļi detaļās var atšķirties, taču tas nebūt nav sķērslis kopīgi darboties. Ja runā par ūdeņu apsaimniekošanu un LM, tad šajā jautājumā domas dalās dažādās gradācijās, no pilnīga nolieguma līdz atbalstam, taču visi ir viennzozīmīgi pret publisko ūdeņu privatizāciju de jure vai de facto.
24.aprīlis 2011, 14:42 | links

Eu, ..., nelien, kur es ar Draugu ar jautrībām apmainos, un nepiesauc to kā Griezeeja nostāju.
Un vispābā, ne visiem pieaugušu cilvēku textus saprast, tāpēc nelien, ja ;)
24.aprīlis 2011, 14:36 | links

Zaraza. Bieži grūti ir saprast par ko ir MRK. Jo viedokļi, ko dzird no iesaistītajiem ir pretēji. Piemēram, par to pašu apsaimniekošanu vai ūdens pārvaldību vai sauc kā vēlies, pajautā viedokli valdes priekšēdētājam, par ko viņš iestājas. Griezējs visus, kas nav C&R, likšot pāri celim.

Diskusija ir ieilgusi viena iemesla dēļ, cilvēki, kas nav juristi, tulko likumus kā nu tiem sanāk, pēc tam iestājas par kaut ko. MRK varētu lūgt palīdzību pazītamam juristam un izskaidrot saviem biediem un pārējiem interesentiem jautājumus, kuri šeit ir cilāti - par to vai ZM jāievēro visi MN vai tikai II.daļas 15.punkts?
24.aprīlis 2011, 14:28 | links

Boroda, citus apriet nav māksla, žēl ka tikai ar to nodarbojies, bet ko padarīsi, ja tev tāda dzīve.
24.aprīlis 2011, 14:08 | links

šito vaig zeūdens makšķerniekiem-šauj un atlaid
24.aprīlis 2011, 12:08 | links

es domāju tā;"ķer un atlaid"vajag atsevišķu nodaļu,kā karpiniekiem,un lieta būs darīta.man personīgi tas" ķer un atlaid" asociējas ar ar kārtējo modes kliedzienu,kas nāk no rietumiem,kur daudzu sugu zivis pārtikā nelieto,vai viņas ir tik dārgas ka lētāk ir nopirkt veikālā.katrai tautai ir savas īpatnības,ši iemesla dēļ es negribu būt par klaunu,kas pieņem citu tautu tikumus!!!
24.aprīlis 2011, 11:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager