klausies tu , pipeļuzvan ....., pirms kādam brauc virsū vispirms padomā, pirmkārt Latvijā ir ļooooti daudz pietiekoši pārtikušu cilvēku, kuri ir mācējuši sakārtot savu dzīvi tā, lai galva nesāpētu par ikdienas pārtiku un daļa no viņiem ir copmaņu
otrkārt , ja tas uzbrauciens bija tieši uz mani, tad es sevi diemžēl nevaru pieskaitīt pie šiem pārtikušajiem, man pārāk daudz sanāk domāt par naudu :):), tad kad bija jāmācās man bija šņabis jādzer, tāpēc tagad dzīvoju no algas līdz algai un vismaz trešdaļu, ja ne pusi savu ienākumu iztērēju copei...
Es jau te ne reizi vien esmu rakstījis, ka ar savu nabadzību nav jālielās ..., sevišķi, ja esi aktīvajā , darbaspējīgajā vecumā, rokas un kājas tev ir , veselība ir un tad tu nevari sev nopelnīt pietiekamu iztikšanu, nu, tad dzīvo tā kā dzīvo...., bet vismaz nepārmet citiem, kuri negrib bisu dzīvi iekšu Super neto iepirkties....
ja nepietiek naudas, tad ir vairāk jāstrādā..., pats dzīvoju pēc tāda principa un arī savam puikam mēģinu to iemācīt, ka ja cilvēks ļoti grib kaut ko, tad to noteikti var sasniegt, vienkārši mērķtiecīgi uz to ir jāiet...
atgriežoties pie barībām, paskaiti vien cik izmaksā pašgatavotas barības uzražošana, ne prastās putras, bet barība kas strādā vienmēr un strādā labāk par putrām, arī nebūs lēti, to jau te daudzi ne reizi vien ir pārliecinājušies..
, pietam bieži vien daudz svarīgāk par to ko tu iemet ūdenī ir tas kā tu to dari un kur tu to dari, pareiza barības pasniegšana , pareiza barības konsistence, svars, bumbu citums u.t.t., pareiza barošanas vietas izvēle ir svarīgāki par pašu barības sastāvu, es teiktu, vismaz pusē gadījumu.
izpūšam gaisu :):):) un turpinam par copi... :):)
17.jūlijs 2013, 11:01 |
links